Heaven met Angels Delight van Lush!

De ijspegels groeien net nog niet aan mijn neus, maar het wordt flink kouder. We naderen alweer de maand november wat inhoud dat niet alleen heel Nederland overstag gaat naar de feestdagen, maar ook de merken. Zondag kon je al met mij mee naar het event van Lush en vandaag kwijl ik op het goddelijke stuk zeep van Angels Delight!

IMG_8286

Bij binnenkomst word je meteen al getriggerd, zie je die moppen staan? Die wil je toch meteen meenemen onder de douche, de grootte van een rol kaas en dan jezelf inzepen! De aroma die je ruikt, de kleuren die je ziet en dan het vasthouden van zo’n stuk zeep, wauw.

IMG_8283

Met veel liefde spotte ik Snowglobe, maar ik moest verder kijken dan mijn neus lang is. Soms moet je een andere weg inslaan in de liefde en liet ik de zeep voor wat het was. Een nieuw begin met de kleurrijke en hemels lekkere zeep die een feestelijk uiterlijk heeft.

IMG_8287

In de winkel rook hij al sterk, maar eenmaal bij thuiskomst geurde hij uit de tas. De zoete sinaasappel en mandarijn komen je tegemoet. De oliën van deze fruitsoorten laten ook een goddelijke verzorgende laag achter op de huid, maar dat kan ook aan de raapzaaolie of de kokosolie liggen. In ieder geval droogt Angels Delight mijn huid niet uit.

IMG_8288

IMG_8285

Tijdens een snifsessie begonnen mijn speekselklieren aardig te werken, zou dat aan de zwarte bessengeur liggen? Met een vleugje gardenia extract op het einde. Heaven. Voor vele is het een bekend stuk zeep, de kleuren kan ik mij nog herinneren, maar het is een geliefde bestseller in de winterperiode, aldus Lush.

IMG_8284

Ik houd van die huge stukken, waarmee je gemakkelijk kunt soppen. Niet alleen voor onder de douche, maar ook voor het handen wassen. Hij schuimt redelijk, niet teveel, maar dat vind ik nooit een probleem, alleen maar een goed teken! Daarnaast heeft Angels Delight ook nog een Vegan stempel gekregen, top! Daarnaast fleuren de kleuren de badkamer op met roze met paars en verstopte lavendelkleuren!

Niet alleen het oog wilt wat, maar ook de neus wordt hier verleid. Angels Delight is deze winter verkrijgbaar bij Lush, volgens mij een Winter Limited Edition en je kunt kiezen voor hoeveel gram je de zeep wilt aanschaffen 100 gram is €5,95!

Kon jij Angels Delight al? En heb jij hem in bezit? Of een andere van Lush?


31 Comments

 • Laura

  16/10/2013

  Deze lijkt me echt goddelijk, zo jammer dat ik nu niet gelijk mee kan ruiken. Ook fijn dat ie niet uitdrogend is, dat zijn de meeste zepen wel een beetje. Hopelijk kan ik hem snel een keer in het echt bewonderen! :)

  Reply
 • Deb

  16/10/2013

  Hij is prachtig! Echt een eyecather voor op je wastafel. Ik ken qua Lush zepen alleen nog Snow Globe en die droogte mijn huid toch best een beetje uit vandaar dat ik ze links laat liggen nu, maar ze zien er wel amazing uit!

  Reply
 • Sofie

  16/10/2013

  Een heerlijk stuk zeep lijkt me!

  Reply
 • femketje

  16/10/2013

  het ziet er alleen al cute uit door de kleurtjes samen :D

  Reply
 • Eline

  16/10/2013

  Mijn Lush verlanglijstje wordt er zo niet kleiner op ;-)

  Reply
 • Kimberly

  16/10/2013

  Deze geur is echt zo heeeerlijk! Ik ga hem binnenkort misschien ook wel halen hmm

  Reply
 • Vera

  16/10/2013

  Deze lijkt me echt heerlijk en dan ziet hij er ook nog eens super uit!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/10/2013

  De kleuren alleen al ! Hier ook een grote snowglobe fan hoor :)

  Reply
 • My Linh

  16/10/2013

  Ik ben dol op Lush producten! Zó jammer dat er niet een in de buurt is (of misschien ook maar beter voor mijn portemonnee…) Dit zeepje lijkt mij heerlijk! Ik houd van dit soort geuren ^^

  Reply
 • Tjuly

  16/10/2013

  Ahh lekker hoor!

  Reply
 • Selena

  16/10/2013

  klinkt lekker, ga vandaag even bij mij in de stad ruiken!

  Reply
 • Beautydagboek

  16/10/2013

  Aah je hebt hem! Ik had hem ook willen bestellen, maar hij was al uitverkocht. Dus ik heb nu heel veel bruisballen :) Als hij er weer is gaat hij zeker mee!

  Reply
 • martina

  16/10/2013

  lijkt me heerlijk!!!

  Reply
 • Wat een mooi stuk zeep! Ik wil graag nog eens goed inslaan bij Lush, heb op dit momoment alleen een heerlijk ruikend scrub blokje.

  Reply
 • Wat een mooi stuk zeep! Ik wil graag nog eens goed inslaan bij Lush, heb op dit moment alleen een heerlijk ruikend scrub blokje.

  Reply
 • Oh, die kleuren zijn echt super!

  Reply
 • wies

  16/10/2013

  die kleuren wauw <3

  Reply
 • Nicool

  16/10/2013

  Waaauw deze ziet er ook zo mooi uit dat je m eigenlijk niet eens wilt gebruiken!

  Reply
 • Irma

  16/10/2013

  Ik hoor zoveel goede verhalen over deze zeep! Ik wil hem definitely snel gaan ruiken (:

  Reply
 • Marijke

  16/10/2013

  Deze ruikt zo lekker hé! :-)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/10/2013

  Awesome :-) Ik ga deze week ook bij Lush langs. Moet dringend wat Kerstproducten inslaan!

  Reply
 • ValleyDoll

  16/10/2013

  Zo’n mooi stuk zeep ! Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen :p !

  Reply
 • Amanda

  16/10/2013

  Deze vind ik zo lekker. Hmmm heb nog een stukje liggen.

  Reply
 • Jana

  16/10/2013

  Deze zeep is zo heerlijk :) x

  Reply
 • Ayla

  16/10/2013

  hij ruikt echt heerlijk!

  Reply
 • Birte

  16/10/2013

  Ik heb verschillende zepen van Lush, maar deze nog niet! Hij ziét er in elk geval heel leuk uit.

  Reply
 • De zeep ziet er echt gorgeous uit! Ik heb ‘m nog niet geroken, maar ik zit hier ook half te kwijlen hahah. Goed geschreven meis :)

  Reply
 • Angelique

  16/10/2013

  zepen van lush zijn zo goddelijk! Deze is ook weer lekker kleurrijk, er was er nog een die bijna licht geeft in het donker, northon light ofzo XD

  Reply
 • Sophie

  17/10/2013

  Love Angels Delight! Zo lekker zoet en girlie, mmm :)

  Reply
 • Beauty Treasures

  17/10/2013

  Klinkt goed, al gebruik ik niet zo vaak een blok zeep. Maar Lush heeft wel altijd leuke kerstproducten.

  Reply
 • Josephine

  19/10/2013

  Ooh me wants! Ben benieuwd naar de geur, maar het blokje an sich ziet er al geweldig uit :D

  Reply

Geef een reactie