XS INSTAGRAM: Halloween, Selfies en narcisme!

Waarom blijft Instagram zo verslavend? Een totaal andere sfeer die je beleefd dan op Twitter of Facebook. Fijne selfies van dames, heren en zelfs huisdieren. Kleine kiekjes van bekende merken of make-uplooks die voorbij komen in de rij. Comments die iets toevoegen aan de foto en zelfs de afbeelding nog mooier maken. Ik kan niet meer zonder, met bijna 900 followers op de teller.. Gawd damn, wat houd ik toch van jullie! Kijk je mee naar een kort, maar krachtig overzicht?

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.02.31

Ziek zijn is echt pokke, maar hay! Ik had futloos haar en als ik ergens niet tegen kan, dan zijn het lokken die stijl naar beneden hangen. Ik toupeer niets voor niks als een baas, waardoor ik even snel met de krultang door mijn haar moet. Dit keer had ik mijn haar anders aangepakt. Tutorialwaardig? YA FEEL ME! 

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.02.42

Bro, ik was zo ziek als een hond. Het snot spoot nog net niet uit mijn neus als ik begon te lachen. JUK. Maar dat gaf mij wel een mooie gelegenheid om even mijn rust te pakken achter de camera, zodat alle producten vast werden gelegd. Oké, ik ben nog steeds bezig, maar het eerste deel is er!

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.03.17Paars op de oogleden, kijk mij nou de daredevil uithangen! Net klaar met filmen en fotograferen. Check de look hier + de foundationroutine hiero!

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.03.24Halloweenlook nummer #2? Op de teller!

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.03.30Een Instagram artikel van mij kan niet zonder sushi. SUSHI MET MAH BROOOOOO.

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.03.08Halloweenlook nummer 3? Damn gurl, ze gaan oplopen!

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.02.52

Ready om te leaven naar mah bro’s waar ik toentertijd een nachtje doorbracht. Gezellige tijden, good old memories.

Weinig foto’s? I know right, maar gelukkig komen de warme decembermaanden eraan, waardoor ik vol kan gaan schieten + de vakantie met heerlijke sfeerfoto’s. Althans, dat hoop ik. Is het een goal? Yeap, een doel om meer foto’s te maken, want dat was een voornemen. Meer vastleggen op tape, zodat je het later kunt terugzien en dat je denkt: “GUUURL, THAT WAS ZO FUNNAH.” Ja, ik sprak Nederlands en Engels, because I can. De herfstvakantie belooft wat voor mij, kortom zoals ik al eerder vermeldde, houd je hart maar vast! VOLG MAH ON INSTAGRAM: CYNTHIAKONING.

Wat ga jij dit jaar nog doen? En laat je Instagram achter!

25 thoughts on “XS INSTAGRAM: Halloween, Selfies en narcisme!

  1. Hahahaha ik moet echt lachen door jouw schrijfstijl :’) Hilarious :D Je hebt echt prachtig haar! Ik kijk uit naar de December-pica’s ^^ Ik ga dit jaar nog lekker veel bakken en hard aan t werk om mijn studie af te ronden. <3
    P.S: Mijn instagram is: mylinhxlu

  2. Ik vind het nog steeds jammer dat ik geen Instragram heb. Misschien ooit als ik eindelijk internet op mijn telefoon heb haha. Ik kijk wel eens op Jorinde haar account naar anderen, het is wel verslavend haha

  3. Blijf maar komen met die Halloweenlooks, zo boordevol creativiteit! Ugh lopen, ja dat is ongeveer al een maand of twee geleden-zeker iets wat ik dit jaar nog ga doen.

  4. Die purplish fall look blijft adembenemend mooi en wat een femme fatale ben je op de foto; gorgeous!

    Ik mis wat met instagram… maar ik heb er gewoon écht geen tijd voor . Facebook heb ik als laatste toegevoegd aan het social media lijstje .. maar ik denk dat ik meer niet ga trekken.. hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *