Het goddelijke feetje van Lush, Snowfairy massagebar!

Kleine feetjes die dansen in de kou. Wie maakt zich elkaar weer schuldig aan het maken van sneeuwengelen op de grond? Yeap, daar is geen leeftijd aan gebonden. Maar hey, droge handen hebben twee functies, naast het scrubben van eigen lichaamsdelen is het ook makkelijk om even de kast te ontdoen van zijn kleur. Gelukkig komt Lush met de goddelijke massagebar in een Snow Fairy variant!

IMG_8406

Het kleine feetje is dit jaar nieuw tussen vele andere limited edition producten van de winter- en kerstcollectie. Wie Snow Fairy kent, kent dan vast en zeker de geur + de sprekende kleur?

IMG_8402

IMG_8399

De massagebars waren al bekend van Lush, maar voor degene die ze nog niet kennen – like me! – Oké, ik kon ze wel, maar zelf had ik ze nog niet in handen gehad of er eentje gekocht. Ze lagen mooi te wezen op de onderste verdieping van de Kalverstraat waar de Lush winkel zich bevindt.

IMG_8403

Een schattig vrolijk dametje wat felroze is, echt een eyecatcher in de badkamer of op de plank in je slaapkamer. Het stoot een zoete en een vrolijke kleur af. Als roze een geur zou hebben, dan rook je Snow Fairy. Het poppetje is iets kleiner dan mijn handpalm, maar door het zuinige gebruik daarvan, kun je er een flinke poos ermee doen.

IMG_8412

Met de biologische sheaboter en de murumuru + cupuaçuboters smelt de dame zodra zij in contact komt met de huid. Met warme handen of lichaamsdelen zal het wel iets sneller gaan, maar met mijn koude fikken loop ik iets achter. Hey, lekker spaarzaam!

IMG_8408

Snow Fairy is niet alleen voor het masseren van de huid, wat natuurlijk wel amazing is, maar je kunt ook je handen insmeren met de oliën die de massagebar achterlaat op je huid. Zelf gebruik ik het poppetje namelijk voor het invetten van mijn handen. Hierdoor worden ze weer soepel, trekken de oliën gemakkelijk in en blijf je enkele minuten het vettige laagje behouden.

IMG_8405

Oh, laten we de mierzoete geur niet vergeten! Het ruikt naar suikerspinnen, maar ook doet het mij weer denken aan de feestdagen, omdat het zo’n typische Lush geur is. Zoet, warm en vrolijk met een mengsel van fruit. Uniek en zeker de moeite waard om even te betasten als je in de winkel bent, waar Snow Fairy gewoon verkrijgbaar is voor €8,95!

Heb jij een massagebar van Lush? En heb jij ook al die van Snow Fairy?


28 Comments

 • LifeOfBun

  21/10/2013

  Aaaaa suikerspinnen? AAA! <3

  Reply
 • Emilia

  21/10/2013

  Gotta love Lush! Ik kende wel de Snow Fairy douchegel, maar ik wist niet dat er ook een massagebar was. Het klinkt als een ontzettend fijn product en het ziet er ook gewoon super cute uit. Hebben!

  Reply
 • femketje

  21/10/2013

  oehh die lijkt me super nice :D

  Reply
 • Sophie

  21/10/2013

  Klinkt heerlijk, en inderdaad zuinig om alleen voor je handen te gebruiken. Die geur lijkt me overigens heeerlijk!

  Reply
 • Eline

  21/10/2013

  Deze lijkt me zo chill! Suikerspinnen? Yes, please!

  Reply
 • Sofie

  21/10/2013

  Heerlijk deze massagebar! Ik ben er gek op :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/10/2013

  Snow fairy is me iets te zoet. De each peach massagebar vind ik wel erg fijn.

  Reply
 • Tamara

  21/10/2013

  Oeh delicious!

  Reply
 • Milou

  21/10/2013

  Klinkt heeerlijk zeg!! :)
  Ik heb alleen wel iemand nodig om te masseren. ;-)

  Reply
 • martina

  21/10/2013

  mmmmmm klinkt goed!

  Reply
 • Zoë

  21/10/2013

  Die staat ook nog op mijn wishlist! Maar hoor je hem niet te kneden? Er zitten vanbinnen allemaal GLITTERS! :D
  (Of ja, dat zei de Lush-mevrouw toch).
  Ik hou van de Snowfairy geur :) Strak ga ik nog eens een bestellingetje plaatsen!

  Reply
 • Tara

  21/10/2013

  Ik houd van de massagebars van Lush! Maar die Snowfairy geur? Bleh…

  Reply
 • I scream beauty

  21/10/2013

  Ik heb spijt dat ik deze niet meegenomen heb!

  Reply
 • Hafsah

  21/10/2013

  Klinkt heeeerlijk! xx

  Reply
 • Amanda

  21/10/2013

  Ik heb hem geroken en in de winkel en hij ruikt echt precies al Snow Fairy. Sowieso zijn de massagebars van Lush grote favoriet bij mij. Heb er op dit moment 3 liggen :D

  Reply
 • Selena

  21/10/2013

  ooooh so lovely, ik heb het al geroken in de winkel!!

  Reply
 • Jody

  21/10/2013

  O wat ziet die er leuk uit! Volgens mij ook een heerlijke geur.

  Reply
 • Elke

  21/10/2013

  Mmmm, deze klinkt gewoon te lekker!

  Reply
 • Marijke

  21/10/2013

  Ik ben absoluut fan van de lush massagebars! Deze ruikt ook zo lekker hé!

  Reply
 • Irma

  21/10/2013

  Sounds good! Ik heb nog nooit zo’n massagebar geprobeerd, maar wil het zeker wel een keer doen (:

  Reply
 • Jana

  21/10/2013

  Ooh heerlijk, deze wil ik nog kopen :) x

  Reply
 • Dhini

  21/10/2013

  Klinkt heerlijk!

  Reply
 • Jasmine

  21/10/2013

  Wat een schatje. Die zeemzoete roze kleur zegt het ook al helemaal! In de winter gaat dat nodig zijn voor je handen, voel de droogte nu al.

  Reply
 • Ceetje

  21/10/2013

  Hij ruit naar roze!!! En naar suikerspinnen oehhhh morgen even de Lush in. Al is het alleen maar even om te sniffen ;)

  Reply
 • Deb

  22/10/2013

  Deze zag er inderdaad super cute uit!! Geweldig ook die neon roze kleur. Ik heb deze sneeuw fee aan me voorbij laten gaan want alleen al van de geur springt het glazuur van mijn tanden ;-)

  Reply
 • ValleyDoll

  22/10/2013

  Aww dat ziet er heerlijk uit !

  Reply
 • Josephine

  23/10/2013

  omg i need this! Ik hou van deze geur, heb de shower gel ervan <3

  Reply
 • Ayla

  23/10/2013

  hij is heerlijk! :D

  Reply

Geef een reactie