Passie? Dan zoek ik jou en deel hem op BK!

Naast humor val ik op het hebben van een passie, iemand die ergens helemaal voor kan gaan. Of het nou om jouw voetbalclub draait – dan hebben wij iets gemeen – of om de bende die jij op het doet creëert en het eruit laat zien als kunt. Yeap, zodra jij over het onderwerp praat word je enthousiast. DAN ZOEK IK JOU! Heb jij een passie? Wil jij iets delen? Want ik heb namelijk een gaaf idee.. Wanna hear?

Schermafbeelding 2013-08-29 om 00.38.35

Ik ben opzoek naar dames en heren, jongens of meisjes, fossielen of dinosaurussen, kortom gewoon iedereen met een passie. Heb jij iets lief? Wil jij het delen? Want ik wil graag jouw verhaal horen over de beste hobby, passie, iets geks of gewoon een leuk item wat jij wilt delen? LAAT HET MIJ WETAH!

Schermafbeelding 2013-08-29 om 00.38.59

Laten we even teruggaan naar het concept, wat wil ik nou precies gaan doen? De winterperiode komt eraan, vele van ons lijden aan de winterblues, waardoor zij gedeprimeerd zijn. Denk dan eens aan je passie, hobby, jouw ding. Voel je dat ook? WARMTE! Liefde! En houden van. Heerlijk om op te bloeien van iets wat jij helemaal te gek vind. Daarom zou ik graag jouw artikel op Beauty Koning willen publiceren!

Schermafbeelding 2013-08-29 om 00.39.47

Wat moet je doen? Schrijf een leuk artikel over jouw ding, dus je passie, een rode draad in jouw leven – maar het moet gezellig blijven! – een hobby en noem het maar op. Kortom, waar jij graag je tijd insteekt. Of het nou bloggen is – spammen NIET toegestaan – of het vouwen van lucky paper stars, zolang ik opleef in jouw artikel, publiceer ik hem.

Schermafbeelding 2013-08-29 om 00.39.13

Voorwaarden:

 • Schrijf over je passie, ding, rode draad in life of hobby enzovoort.
 • Je naam hoeft er niet bij, maar een bijnaam of iets waarmee wij jou kunnen linken zou fijn zijn. Lurkers, bezoekers en zelfs bloggers zijn toegestaan.
 • Ben je een blogger? Maar wil je wel je passie sturen, dan mag jij ook je link in het artikel vermelden. Maar overdone spammen laat ik niet toe.
 • Minimaal 250 woorden, mag zo lang worden als jij wilt. Houd er wel rekening mee, niet iedereen zit te wachten op een artikel van 30.000 woorden.
 • Stuur enkele foto’s mee om het artikel wat op te fleuren en jouw passie vast te leggen. Nee, jij hoeft niet op de foto te staan.
 • Artikel klaar? Stuur hem dan naar mijn mail: cynthia@beautykoning.com
 • Je kunt jouw artikel opsturen tot 10 november 2013.

Schermafbeelding 2013-08-29 om 00.39.37

Ik hoop dat er aanmeldingen komen, want het zou awesome zijn om een passieweek-op-Beauty-Koning te kunnen inlassen! Geen zorgen, naast de passie-artikelen komen ook gewoon mijn eigen posts online. Het leek mij gewoon een gaaf idee om jou de kans te geven om even in het zonnetje te worden gezet met je passie! LET’S DO THIS! 

Neem de tijd en stuur vervolgens jouw artikel op naar cynthia@beautykoning.com

GOODLUCK!

Heb jij een passie? En ga jij hem delen op Beauty Koning?

30 thoughts on “Passie? Dan zoek ik jou en deel hem op BK!

 1. Wat een leuk logje! Mijn passie naast marco? Ja ik heb nog wel wat naast marco maar door mijn chronisch ziek zijn is er veel dat niet meer gaat. Langzaam heb ik me er bij neer gelegd dat ik veel niet meer kan of het niet meer lukt. Maar er zijn een aantal dingen die ik nog steeds doe en wat gelukkig ook nog gaat. Nee geen grootste dingen maar meer de kleine dingen die ik nog kan en waar ik plezier aan beleef.. Fotograferen, lezen en ik verzamel WDCC beelden Maar ik ben dol op lezen en doe dat veel en vaak. Ik lees boeken want dat vindt ik het prettigs. Ik heb graag een echt boek in mn handen Maar ik lees ook veel op de ereader.Dit omdat dit minder zwaar is al een echt boek. Ik lees vanalles en nog wat. Fotograferen doe ik als hobby. Voor zover dat nog gaat. Meestal ben ik op school bij Brendan de fotograaf met allerlei activiteieten. Maar ook voor mezelf fotografeer ik veel. Zolang het nog gaat probeer ik het te blijven doen. Op dit moment is mijn grote hobby het sparen van WDCC beelden. Dit zijn beelden van Disney. Ik heb er vele verschillende van ,maar omdat het een dure hobby is en ik niet werk gaat het niet zo snel. Daarbij zijn er zoveel beelden en is het onmogelijk om alles te sparen. Mijn voorkeur gaat uit naar Tinkerbell maar ook andere Disney figuren en beelden vindt ik mooi.

 2. Leuk! Ik zit er aan te denken om je te gaan mailen (: Ik heb een hele grote passie voor muziek ( en nee niet alleen het luisteren van muziek haha ) en ik denk dat ik het wel leuk vind om het met iedereen is te delen, vooral omdat bijna niemand het weet haha! Ik ga erover na denken :D

 3. oooh wat leuk !!
  super tof dat je je lezers en mede collage bloggers die kans geeft :)
  ik ga zeker iets naar je opsturen !
  en als je het plaatst,hoort diegene dat dan van te voren ?

 4. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar alle verhalen :) Mijn grote passie is bloggen en make-uppen en gezien jouw blog daar grotendeels al over gaat, sla ik over. Toch ben ik wel benieuwd naar andere inspirerende verhalen :)

 5. Hmm, ik heb niet een échte passie, behalve voor genieten van het leven. Ik ga er nog even over nadenken, en misschien hoor je nog iets van me (:

 6. Ik MOEST gewoon even zeggen dat ik dit een supertof idee vind en ik met smart uitkijk naar die superblije, warme en inspirerende posts die naar aanleiding hiervan voorbij zullen komen op Beautykoning! Whooooop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *