Gwen Stefani Meets Cynthia 2013.

What are you waiting for?! Het derde kind van de blondine die regelmatig de rode lippen rockt? Vele van ons leerde door haar bananas spellen, trok de Japanse kledingstijl ons ineens en kwamen de zoetsappige parfums op de markt. De dame trouwde in London en twee weken opnieuw in LA. In het begin van mijn blog ontmoette ik haar alleen, maar vandaag is het tijd voor het heden. Gwen Stefani Meets Cynthia 2013.

3GWENN

Wie kent Gwen Stefani niet? De madame wisselde vaak van kledingstijl, maar ook haar muzieknummers variëren enorm. Van hiphop tot aan wat ruigers, maar voor ieder wil wat. Hebben wij te maken met een signature look, omdat zij deze tinten dagelijks draagt? I don’t mind, ben jij ready voor de Meets Cynthia?

6 GWEN

Natuurlijk mochten haar nummers niet missen in mijn spotify list – check hier mijn Spotify uit btw! De Too Faced Shadow Insurance verdeelde ik over beide ogen, ging met het NYX Jumbo Pencil Milk over de oogleden en blende deze vervolgens weer. De magische gele highlighter van INGLOT depte ik hier overheen. Voor de wat scherpere blik plakte ik beide zijkanten onder mijn ogen af.

4 GWEN

Mijn schatjes komen altijd in de winter weer te voorschijn, namelijk de 88 Warm Shimmer Palette waar ik een taupekleur uitkoos, blenden in de crease boven de plakband om een boomstamschors kleur in de arcadeboog toe te voegen. Intensiviteit. dat is wat wij willen! Voor het vervagen van de oogschaduw, waardoor het net lijkt alsof hij in rook opgaat, gebruikte ik de Microshadow White van de Make Up Store.

5 GWEN

Blenden, blenden, kleuren verhogen en net zolang totdat ik donker genoeg zat. Natuurlijk had ik het hulp van Sleek nodig met de Au Naturel Palette met daarin weer Bark. Beetje heen en weer zwiepen en daar was de krachtpatser. Geen oogschaduw onder het oog, maar wel het highlighting potlood Camille van Anastasia op de waterlijn. Een dikke intense zwarte eyeliner langs de wimperrand met een sierlijke wing wat mede mogelijk wed gemaakt door Maybelline. Nepwimpers van een dollar erop en natuurlijk de mascara van Max Factor, namelijk Clump Defy!

1 GWENN

Op de wangen ging een peachy kleur van NYX, namelijk Cinnamon en daarmee werd het ook nog eens hip gecombineerd met Facefront Saloon ‘N Saddle. Shapen, dat kan ik niet missen! Even wat jukbeenderen creëren met de NYX Blush Taupe en voor de zwoele lippen moest ik mengen en mixen.

7 GWEN

Het goddelijke merk Beauty Without Cruelty heeft een topper van een rode lipstick in hun collectie zitten, beter bekend als Ripe Cherry. Gemengd voor een donkerder en mysterieuzer effect, de mineral lipstick van ELF in Royal Red.

8

Weet je hoe een zin ik heb in de feestdagen? Halloween is voorbij, maar Sint Maarten staat bijna voor de deur. Tromgeroffel, want dat houdt in dat kerst ook steeds dichterbij komt. De INGLOT oogschaduw doet mij gewoon aan kerst denken, ondanks dat kocht ik hem toch echt in de bloedhete zomer. Rode lippen met die kleuren.. guuuuuuurl!

Hoe zit het bij jou met de feestdagen?


29 Comments

 • Irma

  02/11/2013

  Like! Ik vind Gwen er altijd zo classy uitzien, dat dit een prima look voor de feestdagen is (:

  Reply
 • Laura

  02/11/2013

  Wauw, wat een prachtige look! Mooie dame! :)

  Reply
 • Sofie

  02/11/2013

  Pretty! De ooglook is helemaal mijn ding <3

  Reply
 • Ayla

  02/11/2013

  Mooi en klassiek!

  Reply
 • Martina

  02/11/2013

  Echt weer prachtig!!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  02/11/2013

  Mooie look ! Ik ben al jaren fan van Gwen. Ze ziet er altijd prachtig uit.

  Reply
 • femketje

  02/11/2013

  Love de ooglook ;3

  Reply
 • Amanda

  02/11/2013

  Wat een mooie look. Rode lippenstift staat mij echt niet, maar jou juist erg goed!

  Reply
 • Angelique

  02/11/2013

  lady!! you looks amazing, wat een mooie kleur lippen ook i love it.

  Reply
 • trudy

  02/11/2013

  gwen is echt een prachtige dame! Ik hou van haar stijl en makeup! And you are looking hella good too! x

  Reply
 • Selena

  02/11/2013

  Mooie look!

  Reply
 • Marloes

  02/11/2013

  Prachtig Cynth! Weer een geweldige look!

  Reply
 • Anne Solveig

  02/11/2013

  Mini Gwen!

  Reply
 • Milou

  02/11/2013

  Heel gaaf meis! :) Super

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/11/2013

  Zowel Gwen Stefani als jij hebben echt lippen die gemaakt waren om rood gestift te worden! Mooi :-)

  Reply
 • Linda

  02/11/2013

  Wat een mooie look! Heel classy ;D Ik heb nou al zin in kerst haha

  Reply
 • Jorinde

  02/11/2013

  Beauty!!!

  Reply
 • wies

  02/11/2013

  Wat een mooie look!
  Love the lashes, Voor een dollar whut waar? :O

  Reply
 • Jana

  02/11/2013

  Wat een mooie look :) x

  Reply
 • Wendy

  02/11/2013

  Wat een fantastische look weer! Rode lippen staan jou zo mooi!

  Reply
 • Kim

  02/11/2013

  Mooie, glamoureuze look!

  Reply
 • Ceetje

  02/11/2013

  Wauw die highlighter van Inglot is echt een blikvanger! En jij trouwens ook ;) Mooie look!

  Reply
 • ValleyDoll

  03/11/2013

  Ik hou wel van de bold red lips van miss Stefani !

  Reply
 • Sofie

  03/11/2013

  This shit is bananas! Hihi :)

  Reply
 • Olijfje

  03/11/2013

  Leuke look, kan ook haast niet anders want gwen stefani heeft bijna altijd leuke en redelijk simpele looks (met niet te veel poespas of grote nepwimpers ofzo)

  Reply
 • De ooglook is echt PRACHTIG!

  Reply
 • Birte

  03/11/2013

  Héél mooie look. Die lipstick staat je supergoed!

  Reply
 • Deb

  03/11/2013

  Wat een mooie classy look draagt Gwen! Jouw look doet daar niet voor onder.. je lookS trouwens ook niet. Jij rockt ém ook weer lekker chick en rode lipstick.. alsof het speciaal voor jou is.. Staat je gorgeous!! En lang niet iedereen (including yours truly) kan rode lippen écht hebben.

  Reply
 • Dhini

  04/11/2013

  Prachtig look en foto`s

  Reply

Geef een reactie