First Christmas look 2013 Meets Cynthia!

Het horen van de sleutel die in het slot klikt bij Serious Request of het gezang van Micheal Bubbletje. Koude temperaturen en wazige blauwe foto’s, dat houdt in dat wij richting de feestdagen gaan. Sinds de zomervakantie ben ik er al mee bezig, maar naast de outfit moet je er ook fab uitzien qua make-up. Vandaag verschijnt de allereerste kerstlook van 2013 op de site. Liever te vroeg, dan te laat! First Christmas Look 2013 Meets Cynthia!

1

Met Halloween begon ik ruim van te voren, zodat er niet teveel druk op kwam te liggen in verband met stage + school en nog veel andere dingen voor le site of zelfs mijn niet bestaande social life. Gelukkig laten mijn oogschaduwtjes mij niet in de steek en begon ik oud en vertrouwd met een wishlist product, namelijk de Too Faced Shadow Insurance. Het NYX Jumbo Pencil Milk is ook een echte aanrader, dagelijks in mijn make-up. Nu ook weer, deppend als basis over de oogleden + binnenste hoeken.

2 CHRISTMAS

4-ki

Champagnekleur op de oogleden, de gehate maar nu meest geliefde oogschaduw namelijk Meteor van de Make Up Storesuch a shame dat ze uit NL zijn! – en de Microshadow van het merk in White op het wenkbrauwbot -> blendtruc! Een koude taupetint schetsend uit de onderste wimperrand de arcadeboog in. Opnieuw in de arcadeboog met daaroverheen een groenachtige bruin met a lot of shimmers, ook afkomstig uit de 120 Smoke and Fire palette.

3 CHRISTMAS

4 CHRISTMAS

Aanzetten als de neten, zodat Comfy van Everyday Minerals – daar is hij weer! – eroverheen kon voor de subtiele glitters, maar ook de intensiviteit van de oogschaduw. Hierdoor kreeg ik nog meer diepte – zwiepte wat over het buitenste deel van het ooglid heen en weer. Dit creëerde meer overloop in de oogschaduw, zodat I Do Declare nog dat schepje in de outer v er bovenop kon geven.

5 CHRISTMAS

Gelukkig is de eyeliner met de wing ook weer van de partij, wat heb ik die gemist! Met de gelliner van Maybelline en het TEEEZ oogpotlood – komt een review van – vulde ik de lege plukken tussen de wimpers op. All I Want van Essence op de waterllijn, wimpers krullen + voorzien van Clump Defy van Max Factor!

6

Vorig jaar was ik helemaal in de rode-lippen-sfeer. Hopelijk dit jaar ook nog, maar ik krijg een lichtelijke afwijking in mijn hoofd te voortduren, want de nude lips met een subtiel glansje shinen ook als pareltjes op de straten! Mijn kerstlipglass, namelijk de Dazzleglas Local Colour! Helaas Limited Edition.

7

Men denkt dat je altijd over de top moet zijn met kerstmis – gurl I LIKE! – maar je mag het ook rustiger aan doen. Ben je nooit van het uitpakken met je outfit of je make-up? Take it easy, maar blijf highlighten, helemaal met het kaarslicht, dan komt het nog mooier uit! De tijgerprint die ik aan heb, dat is gewoon echt pure toeval, haha! Verder draag ik nog een lichte vleug van de Etos Powder Blush + een bronzer van NYX Taupe en last but not least een gele INGLOT oogschaduw die ik als oogschaduw heb gebruikt. YOLO!

 Wat verschijnt er met de feestdagen op jouw gezicht?


34 Comments

 • Selena

  09/11/2013

  Ohh babe, you look fab met deze ooglook! Erg mooi.

  Reply
 • Laura

  09/11/2013

  Er zit idd echt een kersttintje aan, ik denk dit die champagnekleur! Staat je prachtig en misschien ga ik zoiets ook eens proberen. Als ik tenminste ongeveer dezelfde kleuren heb. ;)

  Reply
 • Kimberly

  09/11/2013

  Ohh deze look is zo mooi! Ik wil kerstmis nuu! Ik vind het een mooie look maar ik zou er zelf nog een glitterliner en het liefste een rode aan toevoegen voor kerstmis hihi! Ik hou van veel glitters tijdens kerst! :D Al is deze look zonder die glitterliner ook al heerlijk kerstig!

  Reply
 • Sofie

  09/11/2013

  Love this look! Pretty girl <3

  Reply
 • Beautydagboek

  09/11/2013

  Je blijft me verbazen hoe goed jij ooglooks maakt. Je hebt er op de een of andere manier ook de perfecte ogen voor zodat alles zo mooi uitkomt ;) Supermooi Cynthia!

  Reply
 • femketje

  09/11/2013

  echt super pretteh!

  Reply
 • Jorinde

  09/11/2013

  Yeah voor de 1e kerstlook :-) Ik ben ook al behoorlijk met kerst bezig. Heb al wat kerstinkopen gedaan en heb de afgelopen twee weken al behoorlijk wat kerstliedjes zitten luisteren :D

  Reply
 • Martina

  09/11/2013

  Helemaal mijn smaak!

  Reply
 • Eline

  09/11/2013

  Hele mooie look vooral die highlighter staat je heel mooi :)

  Reply
 • Hele mooie kerstlook!!! Kan niet wachten tot het echt kerst is, heerlijk :D

  Reply
 • I scream beauty

  09/11/2013

  Heel erg mooi gedaan! Ik heb echt zo’n zin in kerst!

  Reply
 • Amanda

  09/11/2013

  Wat straal je op deze foto’s. Mooie look!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/11/2013

  Hele mooie look, inderdaad perfect voor de feesten!

  Reply
 • ValleyDoll

  09/11/2013

  Supermooie zachte look ! Ga ik zeker onthouden !

  Reply
 • Josanne

  09/11/2013

  Heel mooi Cynthia, prachtig!
  Krijg zelfs een beetje zin in de kerst zo.

  Reply
 • Anouk

  09/11/2013

  Filmpjes zijn leuker bij looks!!

  Reply
 • Kim

  09/11/2013

  Wow, echt een prachtige look! En wat is je eyeliner mooi gelukt :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  09/11/2013

  Erg mooie look ! I kijk al uit naar de feestdagen :)

  Reply
 • LaraLaurentia

  09/11/2013

  Dit zou zo een look van mij kunnen zijn, als ik niet beter wist :)

  Reply
 • Judith

  09/11/2013

  Very pretty!
  Zo’n soort ooglook wil ik denk ik ook voor tijdens de feestdagen proberen :)

  Reply
 • Irma

  09/11/2013

  Gorgeous! Dit zou heel goed mijn Kerstlook kunnen worden, I love it!

  Reply
 • Deb

  09/11/2013

  Asolutely Gorgeous en PURRR love the tijger print!!

  Reply
 • ChantalAngel

  09/11/2013

  Heerlijk vroeg haha. En wat een prachtige look. Mooi en rustig.

  Reply
 • Linda

  09/11/2013

  Super mooi ;D

  Reply
 • Gorgeous, precies zoals we het van je gewend zijn! :)

  Reply
 • Danielle

  09/11/2013

  Oeh wat mooi weer! :)

  Reply
 • Jana

  09/11/2013

  Wowie zo’n mooie look , die glans op je gezicht is ook erg mooi :D x

  Reply
 • Zo mooi, zucht… Wat moet het leven toch mooi zijn als je kan make-uppen zoals jij :)

  Reply
 • pretty beauty land

  10/11/2013

  hihi vroege kerstlook! ik heb mijn 1e look ook al opgenomen, maar die komt pas na sinterklaas online =P

  Reply
 • Juudith

  10/11/2013

  Mooie rustige look! Ben benieuwd naar de rest van de kerstlooks!

  Reply
 • Sophia

  10/11/2013

  Heel mooi! Krijg helemaal zin in de kerstdagen zo :D

  Reply
 • Josephine

  10/11/2013

  Zo jij bent er vroeg bij haha! Toffe look, ik hou van al jouw looks :D

  Reply
 • Jennifer

  30/12/2014

  Beste,

  Ik vind de kleur die jij zegt van het merk niet hoor? Welke site vind je die kleur ?

  Mvg
  Jennifer

  Reply

Geef een reactie