In de spotlight met je passie op Beauty Koning!

De bezoekersweek op Beauty Koning komt steeds dichterbij, maar ook de einddatum gaat ons naderen. Zelf heb ik al leuke inzendingen gehad, maar hoe meer, hoe beter! Van bloggers tot aan niet-bloggers of bloggers die nauwelijks nog bloggen. Tijd voor een nieuwe update, maar ook nieuwe opties!

1 VAMPIRE

Voorheen moest het in een artikel, maar tijdens een babbeltje met Naab, kwam ik erachter dat niet iedereen een passie heeft voor schrijven of niet kan schrijven. Zelf heb ik er ook jaren over moeten doen, maar als je het niet kan, lukt het niet. Vandaar dat je het ook mag insturen op een moodboard, een hele rij aan foto’s, video’s en noem maar op. Wees uniek en laat ons jouw passie ergens voor zien!

INGLOT store

Voorwaarden:

  • Schrijf over je passie, ding, rode draad in life of hobby enzovoort. Of verwerk het in een moodboard, video of in iets anders, zolang wij het maar kunnen presenteren!
  • Je naam hoeft er niet bij, maar een bijnaam of iets waarmee wij jou kunnen linken zou fijn zijn. Lurkers, bezoekers en zelfs bloggers zijn toegestaan.
  • Ben je een blogger? Maar wil je wel je passie sturen, dan mag jij ook je link in het artikel vermelden. Maar overdone spammen laat ik niet toe.
  • Stuur enkele foto’s mee om het artikel wat op te fleuren en jouw passie vast te leggen. Nee, jij hoeft niet op de foto te staan.
  • Artikel klaar? Stuur hem dan naar mijn mail: cynthia@beautykoning.com
  • Je kunt jouw artikel opsturen tot 24 november 2013.

Schermafbeelding 2013-10-31 om 00.54.31

Ik hoop dat er nog meer aanmeldingen komen, want het zou awesome zijn om een passieweek-op-Beauty-Koning te kunnen inlassen! Geen zorgen, naast de passie-artikelen komen ook gewoon mijn eigen posts online. Het leek mij gewoon een gaaf idee om jou de kans te geven om even in het zonnetje te worden gezet met je passie! LET’S DO THIS! 

Neem de tijd en stuur vervolgens jouw artikel op naar cynthia@beautykoning.com ! 

GOODLUCK!

Heb jij een passie? En ga jij hem delen op Beauty Koning?


Geef een reactie