‘Eyelinerloze’ Kerstlook Meets Cynthia!

Dat die oude kneiter vandaag aankomt in ons koude kikkerland, dat vergeten wij voor nu eventjes. Want met een kerstlook en die Sinterklaas, guuuurl. That’s confusing! Maar liever te vroeg, dan te laat. Want dan zitten de dennennaalden in je haar, in plaats van je handen. Glazen Huis, kerstinkopen doen en er FAB uitzien. December is een zware maand, maar we gonna be gorgeous! 

1 SECOND CHRISTMAS

Je wilt niet teveel klungelen, wat makkelijks kunnen, maar toch nog classy ogen. Daarom besloot ik voor een eyelinerloze dag te gaan, speciaal voor jou! Ja, helemaal voor jou is dit! Oké, mijn eyeliner is gewoon verrot, waardoor ik niet meer die kaarsrechte wings kan trekken. Goddamn, maar speciaal voor jou, gniffel.

2 SECOND CHRISTMAS

Mysterieus, net zoals de dagen die dan spelen. Donkerblauw met een sprankelende glitterliner – dat is anders dan een eyeliner! – maar je ervaart ook met de feestdagen warme momenten. Tijd voor de Too Faced Shadow Insurance die ik aanbracht op de oogleden om vervolgens het NYX Jumbo Pencil Milk aan te brengen. De blendtruc mocht niet worden vergeten!

3 SECOND CHRISTMAS

4 SECOND CHRISTMAS

Niet jaloers worden op de retescherpe foto, is al een oudje, maar met de NYX For Blue Eyes Only Palette ging ik voor de shimmery grijze tint + de wat grauwige blauw. Zwiepend over de helft van mijn oogleden heen en Pure Peble van Max Factor in de binnenste ooghoeken + wat meer naar buiten toe. Mijn popje van INGLOT kwam erbij. De parelblauwe glanzende oogschaduw Eye Shadow Pearl 428 ging samen met de midnightcolor van NYX onder het oog.

5 SECOND CHRISTMAS

6 SECOND CHRISTMAS

Blendend vanuit de onderste ooghoek ging ik de arcadeboog in, nog steeds met de nachtelijke mysterieuze kleur van NYX – deze is zichtbaar op de foto, namelijk de eerste oogschaduw. Met die van INGLOT op het ooglid, in de outer V en goed intens maken. Make it dark babeh! Tighlighten als een baas met een zwart oogpotlood van TEEEZ en een gorgeous winged – oeps! – glitterliner met de Etos glitter eyeliner 201. Door het dunne kwastje is het eenvoudig om hem te maken, maar ook omdat je geen foutjes ziet. SWEEET.

IMG_8909

Lashes werden voorzien van de nieuwe Bourjois Twist Up The Volume Mascara, een wimperkruller en natuurlijk op de waterlijn de rozige Camille Highlighting Pen van Anastasia! Een kleine touch om met de glitter eyeliner langs de wimpers te gaan voor het ultieme feestelijke effect!

IMG_8892

IMG_8917

Een glansje op de lippen met mijn kerstbaby, de MAC Dazzleglass Baby Sparks en een klein laagje van mijn foundation. Gewoon om de nude lips meer naar voren te halen! Etos Powder Blush op de cheeks, mysterieuze highlighter er bovenop – komt volgende week online! Laten we de NYX Blush Taupe niet vergeten, because I loooove to shame. O, en de Bourjois Golden Shimmer Mist Hair & Body Spray.

IMG_8914

Een rij aan feestelijke producten die echt in het rijtje van kerst thuis horen. Volg je mij trouwens al op Pinterest? Want daar doe ik veel inspiratie op als het om de kerstlooks gaat. GURL, ik heb er zo’n zin in! Over enkele weken is het zo ver, laten we ons maar eens goed voorbereiden!

Wat voor een look wil jij nog graag voorbij zien komen?


29 Comments

 • Sofie

  16/11/2013

  Heel mooi! Blauw is niet een kleur die ik snel zou gebruiken als oogschaduw maar jou staat het gorgeous. De glitterliner maakt de look helemaal af :)

  Reply
 • LaraLaurentia

  16/11/2013

  Ik denk dat je love to shame moet veranderen in love to shape ;)
  Hele gave look, ik vind mijn eigen looks zonder eyeliner altijd zo saai. Een eyeliner doet onwijs veel voor de look, maar deze vind ik prachtig zonder dikke vette zwarte liner :D

  Reply
 • femketje

  16/11/2013

  ahh zo gorgeous :D

  Reply
 • Eline

  16/11/2013

  Supermooie look!

  Reply
 • Anne Solveig

  16/11/2013

  Prettttty <3

  Reply
 • Laura

  16/11/2013

  Ik vind het een hele mooie look, maar je bent wel erg vroeg met al je kerstposts……

  Reply
 • Selena

  16/11/2013

  Heel mooi!!

  Reply
 • Renate

  16/11/2013

  Omg deze look is echt gorgeous! en deze zou ik wel na kunnen maken, want het is altijd het zelfde: ik kan zonder oogschaduw eyeliner goed aanbrengen en als ik oogschaduw gebruikt heb wil ik zo graag dat het goed blijft zitten dat de eyeliner mislukt! en ik ben trouwens ook gek op de kleur blauw ( misschien door mijn blauwe ogen ? ) dus dit komt goed van pas!

  Reply
 • Irma

  16/11/2013

  Staat je mooi! Jij kan echt alle kleuren rocken! :D

  Reply
 • Mooi hoor, echt feestelijk!

  Reply
 • Milou

  16/11/2013

  Prachtig!!!

  Reply
 • Allissa

  16/11/2013

  Mooi!
  Ben alleen zelf niet zo van de glitterliners dus die zou ik skippen (:

  Reply
 • Angelique

  16/11/2013

  wow amazing lady! Mooie kleuren heb je ook gebruikt en goed gecombineerd met rustige lippen, i like it <3

  Reply
 • Mieke

  16/11/2013

  Deze look is top zonder zwarte liner! Kom maar door met die kerstdagen! ;)

  Reply
 • Ellis

  16/11/2013

  Lookin’ fab AS ALWAYS!

  Reply
 • shirley

  16/11/2013

  Staat je prachtig en yay voor glitterliner. Het geeft het geheel net wat meer glam.

  Reply
 • Staat chique! En het is eens wat anders dat zwart!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/11/2013

  Zit er toch stiekem wat eyeliner bij :) mooie look !

  Reply
 • Eline

  16/11/2013

  Heel mooi zo met die glittereyeliner!

  Reply
 • Marijke

  16/11/2013

  Wat een prachtige look! Je blush is echt prachtig!!

  Reply
 • Birte

  16/11/2013

  P to the retty! Ik mis die eyeliner niet eens. Kan ik je ook inhuren om m’n make-up te komen doen?!

  Reply
 • Wendy

  16/11/2013

  En weer zo’n mooie look! <3 Ben echt jaloers op je skills!

  Reply
 • I scream beauty

  16/11/2013

  Prachtig gedaan!!

  Reply
 • lisa

  17/11/2013

  Heb je weer geweldig gedaan!

  Reply
 • Monique

  17/11/2013

  Oeh, mooie look!

  Reply
 • Deb

  18/11/2013

  Het ziet er weer rete-gelikt uit girl! Ik ben dol op de blauw tinten. De lipstick/gloss staat er ook weer bij alsof het ervoor gemaakt is. Ik weet niet waar jij de laatste tijd foto’s schiet, maar ze zien er haarscherp en gorgeous uit!!

  Reply
 • Juudith

  18/11/2013

  prachtige look! die kleuren echt wauwh

  Reply
 • wies

  18/11/2013

  prachtige look <3

  Reply
 • Paola

  27/11/2013

  Prachtige look! Je ogen knaller weer van het scherm af!

  Reply

Geef een reactie