Bucketlist van 2013 behaald? OF NOT?!

Het einde van het jaar is in zicht, hoe bizar is dat? Enkele maanden geleden schreef ik nog vol enthousiasme hoe ik er dit jaar tegen aan zou gaan en waar ik meer de focus op zou gaan leggen. Nu ga ik afronden en eens kijken hoe ik alles heb aangepakt. Bijtend op mijn lip en starend naar de gefaalde opdrachten? Laten we maar eens beginnen!

2

TIE DYE A SHIRT! Nooit gedacht dat ik dit zou doen, maar van de zomer ging ik met Sam in de tuin aan de slag. Zelf maakte ik een wit shirt lichtblauw, gorgeous resultaat, maar het was bloedheet. Volgens mij in de hittegold periode, want we hadden er twee toch? Althans, ineens was het bloedheet, maar daardoor droogde hij verdomd goed op!

8

4

12

9

5

Bakken! Ja, niet zo mijn ding. Ik denk altijd dat ik met veel zin in een bak ga staan roeren, maar nooit neem ik de tijd ervoor om het echt te doen. Opeten vind ik veel leuker, maar het helemaal staan maken, dan moet ik er écht zin in hebben. Terwijl ik kokkerellen best te doen vind, maar het lukt mij nooit om er tijd voor vrij te maken. De perfecte regenboogcupcakes en de taart zijn hem helaas niet geworden. Chocolate covered bacon? Naha. Whoopie pies? NAHA. Cake pops? NO.

6

Het is nog niet waar ik het wil hebben, want het kan natuurlijk altijd beter, maar tegenwoordig zit het wat meer in de vingers. Men keerde zich tegen mij, maar het ging mij niet alleen om de skills popjes, maar ook om de tijd. Gelukkig lukt ook dat! Behalve bij de looks voor Beauty Koning, maar in de ochtend kan ik binnen enkele tientallen minuten aardig opmaken. YAY!

7

Shoppen voor een week, van welk geld? Oké, dat was iets te enthousiast! Dit jaar ben ik wel wat meer op een YOLO-modus gaan leven, misschien iets teveel, maar een week lang alleen maar shoppen is mij niet gelukt. Wel een midweekje of meerdere dagen per week, maar zeven dagen achter elkaar lukte niet. Volgend jaar dan maar, haha!

111

Rennen voor je leven, alsof je iets gestolen hebt! Done that. Maar ik had niets gestolen hoor, wel rende ik langere stukken + rende ik een nieuw record. Nooit verwacht dat het mogelijk was om hele lange kilometers te rennen. Afgevinkt! 

10

Own a pair of Steve Madden? OH GUUUUURL. Ik ben al aan het kijken voor de hakken, maar dat hangt af van mijn bezoekje aan onze hoofdstad. Gaat het mij lukken om die grote boten in een maatje 40 te proppen? Of zou ik over stag moeten gaan voor een hakmaat van 41? Maar dan zitten ze net te groot, denk ik. Daarom moet ik naar de winkel om ze te passen en misschien wel mee te nemen.. to be continued. 

11

Hoe graag ik het ook wilde, maar het maken van de cupcakes, taarten en andere lekkere dingen ging mij dit jaar niet zo goed af. Te warm, geen zin, geen tijd, gewoon vergeten, ha-ha.. Maar ik heb wel meer dingen gedaan waarvan ik nooit had verwacht dat ik ze zou gaan doen. Check daarom binnenkort – einde van de decembermaand – de memory jar van 2013!

Wat stond er op jouw bucketlist van 2013? En heb jij iets behaald wat jij dit jaar wilde bereiken?


17 Comments

 • Laura

  18/11/2013

  Wat leuk om te lezen! Jammer dat het bakken nog niet zo is gelukt, maar wel goed dat je al veel meer aan het hardlopen bent! ;)

  Reply
 • Deb

  18/11/2013

  Wat is dat toch met Steve Maddens? Ik moet er toch ook eens voor kijken want kennelijk mis ik écht wat. Er is altijd weer een volgend jaar moet je maar denken.. en dat het zo heet was dit jaar.. was niet erg toch? Dat was voor mij toch wel iets om met een big smile op terug te kijken.. op die lange en hete zomer waar geen einde aan leek te komen. Ik maak nooit bucketlists eigenlijk.. zal ik denk ik ook nooit doen :-) dat is niks voor mij hihi.

  Reply
 • pretty beauty land

  18/11/2013

  hihih heel erg leuk! I love steve maddens! Ben zo blij met mijn schoenen hihi

  Reply
 • Lidewij

  18/11/2013

  Wat leuk om zo’n update te lezen! Ik ben ook niet zo’n baktante, maar ik heb ook niet zulke dingen op mijn lijstje gezet ;) ik vind je make-up echt gorgeous trouwens, dus die heb je echt wel gehaald hoor!

  Reply
 • I scream beauty

  18/11/2013

  Leuk om te zien dat je toch wat hebt kunnen afvinken! Misschien maak ik wel zo’n lijstje voor 2014.

  Reply
 • Jill

  18/11/2013

  Ik heb ook altijd grote plannen om te gaan bakken, dit jaar wou ik veel verschillende cupcakes gaan proberen en uiteindelijk heb ik 1 of 2 keer gebakken haha. Leuk om je update te lezen en je hebt veel dingen wel behaald! :D

  Reply
 • Er zitten er leuke tussen :)

  Reply
 • Renate

  18/11/2013

  Leuk zo’n artikel! Ik was pas ook al over na aan het denken wat ik dit jaar wilde doen en of ik het gehaald heb en gek genoeg heb ik bijna alles behaald haha!

  Reply
 • Eline

  18/11/2013

  Leuk zo’n update, ik vind je make-up trouwens altijd gorgeous en ben jaloers op je skills, so in my eyes you can do make-up really well :3

  Reply
 • martina

  18/11/2013

  leuk om zo’n update te zien!

  Reply
 • Judith

  18/11/2013

  Erg leuk om zo’n update te lezen. Ik heb m’n propedeuse gehaald! Dat stond op mijn lijstje dus: check! Maar verder.. misschien moet ik voor 2014 een wat uitgebreider lijstje maken ;)

  Reply
 • femketje

  18/11/2013

  leuk om te lezen, een hele week shoppen zou mij ook niet lukken XD

  Reply
 • Bo

  18/11/2013

  Hahaha ik zou ook wel een week lang elke dag willen gaan shoppen! Jouw make-up skills zijn geweldig, dus die heb je zeker in the pocket!

  Reply
 • Jana

  18/11/2013

  Superleuk om te lezen :D Kom op ga bakken, haha! :D xx

  Reply
 • Birte

  18/11/2013

  Ik had niet echt een bucket list gemaakt, maar 2013 was sowieso een vrij groots jaar voor me omdat ik getrouwd ben. Die voornemens, dat komt wel in 2014 ;-).

  Reply
 • Irma

  19/11/2013

  Haha, mijn 2013 is wel veel beter dan 2012, ik heb echt een geweldig jaar (gehad)! :)

  Reply
 • Paola

  30/11/2013

  Wat een leuke doelen had je zeg! Leuk om te zien wat je gehaald hebt en de dingen die je niet gehaald hebt? Meid je hebt nog een heel leven ;)

  Reply

Geef een reactie