De laatste week om je passie inzending op te sturen!

De bezoekersweek op Beauty Koning komt steeds dichterbij, maar ook de einddatum gaat ons naderen. Zelf heb ik al leuke inzendingen gehad, maar hoe meer, hoe beter! Van bloggers tot aan niet-bloggers of bloggers die nauwelijks nog bloggen. Tijd voor een nieuwe update, maar ook nieuwe opties!

7 CATRICE

Voorheen moest het in een artikel, maar tijdens een babbeltje met Naab, kwam ik erachter dat niet iedereen een passie heeft voor schrijven of niet kan schrijven. Zelf heb ik er ook jaren over moeten doen, maar als je het niet kan, lukt het niet. Vandaar dat je het ook mag insturen op een moodboard, een hele rij aan foto’s, video’s en noem maar op. Wees uniek en laat ons jouw passie ergens voor zien!

Schermafbeelding 2013-09-02 om 01.46.43

Voorwaarden:

 • Schrijf over je passie, ding, rode draad in life of hobby enzovoort. Of verwerk het in een moodboard, video of in iets anders, zolang wij het maar kunnen presenteren!
 • Je naam hoeft er niet bij, maar een bijnaam of iets waarmee wij jou kunnen linken zou fijn zijn. Lurkers, bezoekers en zelfs bloggers zijn toegestaan.
 • Ben je een blogger? Maar wil je wel je passie sturen, dan mag jij ook je link in het artikel vermelden. Maar overdone spammen laat ik niet toe.
 • Stuur enkele foto’s mee om het artikel wat op te fleuren en jouw passie vast te leggen. Nee, jij hoeft niet op de foto te staan.
 • Artikel klaar? Stuur hem dan naar mijn mail: cynthia@beautykoning.com
 • Je kunt jouw artikel opsturen tot 24 november 2013.

Schermafbeelding 2013-10-31 om 00.54.31

Ik hoop dat er nog meer aanmeldingen komen, want het zou awesome zijn om een passieweek-op-Beauty-Koning te kunnen inlassen! Geen zorgen, naast de passie-artikelen komen ook gewoon mijn eigen posts online. Het leek mij gewoon een gaaf idee om jou de kans te geven om even in het zonnetje te worden gezet met je passie! LET’S DO THIS! 

Neem de tijd en stuur vervolgens jouw artikel op naar cynthia@beautykoning.com ! 

GOODLUCK!

Heb jij een passie? En ga jij hem delen op Beauty Koning?


6 Comments

 • Anneloes

  19/11/2013

  Ooh wat een leuke actie, ik heb deze helemaal over het hoofd gezien! Uiteraard komt er van mijn kant dus ook nog een inzending. Je zegt dat inzenden tot de 24e kan, dus de 23e wel nog en de 24e niet meer? Want ik ben in het weekend pas weer thuis, dus moet even kijken wanneer ik dan foto’s kan maken.

  Reply
 • pretty beauty land

  19/11/2013

  heel erg leuk initiatief hoor!

  Reply
 • Charlotte

  19/11/2013

  Awww yisss ik heb mijn passie net gemaild hoor! :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  19/11/2013

  Ik ben benieuwd :-)

  Reply
 • Judith

  19/11/2013

  Ik ben heel erg benieuwd! :D

  Reply
 • Daisy

  22/11/2013

  Ik ben misschien een beetje dom, maar wat is het doel van deze actie? Ik zou trouwens wel graag meedoen…

  Reply

Geef een reactie