Christmas look on DAREDEVILMODE Meets Cynthia!

Twinkelende lichtjes die de duistere straten in de winter periode Nederland doen verlichten. De kerstdagen naderen sneller dan ik had gedacht! Voordat wij het weten vallen wij alweer met ons neus in de boter waarmee je de kalkoen insmeert.  Als eerst beginnen we met de voorbereidingen, namelijk je outfit, het haar, maar ook de make-up. Kijk mee naar de Christmas Look On DaredevilMODE Meets Cynthia!

1 DAREDEVILMODUS

Sprekende ogen met een dubbele winged eyeliner, gewaagde kleuren op de oogleden en dat gecombineerd met een overload aan highlighter op de wangen, maar in de binnenste ooghoeken. Sprankelende kleuren die snel worden opgepakt in het sfeerlicht dankzij de fijne shimmers die erin zit. Natuurlijk mogen we de donkere mysterieuze paarse lippen niet vergeten!

2 DAREDEVILMODUS

18-inglottt

Een avondje moet helemaal perfect op rolletjes lopen en natuurlijk wil je je dan geen zorgen maken over je oogschaduw. Hierdoor gebruik ik de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden. Om de INGLOT Eye Shadow Pearl 450 over het NYX Jumbo Pencil Bronze heen te deppen. Vergeet niet de blendtruc, de Microshadow White van de MUS ging op het wenkbrauwbot.

IMG_9040

4

Calvin Klein met de Heat quatro erbij, die een prachtige warm karamelkleur bevatte en de zachte romige structuur zorgde ervoor dat de basis goed lag. Vegen omhoog uit de onderste wimperrand door naar de arcadeboog waar ik het overnam met een grote blending brush. Opnieuw erin en goed smeren die handel! Ik zette een tandje bij met de donkerbruin ernaast en voor meer intensiviteit koos ik de all time favorite, namelijk de Bark + Aubergine uit de Sleek Au Naturel Palette. Mixing Medium en Meteor van de MUS, mengen en met een angle brush trok ik een lijn langs de eyeliner en vervaagde ik de oogschadw met een blending brush.

IMG_9007

Technic Electric Palette erbij, de oudroze over de buitenste ooghoeken, heen en weer zwiepend langs de wimperrand en iets meer kleur! Onder het oog kwam de donkerbruin nog wat sprekender, zodat de dubbele winged eyeliner gezet kon worden. De Maybelline gellliner was weer van de partij en het TEEEZ oogpotlood ook! Thightlinen als een baas en de Golden Rose Volume & Length mascara op de gerilde wimpers.

IMG_9005Twijfelend of ik iets op mijn lippen zou doen. Toen ging ik helemaal ham, drie laagjes van de Revlon lipstick Backstage op de lippen, goed afhappen na elke smeerbeurt en een klein glansje van de Lavera lipgloss Magic Red!

IMG_9018

Een bordeauxblush op de wangen, eigenlijk is het de INGLOT Eye Shadow Pearl 450, met de overdosis aan Meteor. Dat is toch wel één van de highlighters die altijd gebruikt kan worden. Schandalig eigenlijk dat ik hem in het begin niet mijn ding vond. Guuuurl, smaken kunnen enorm veranderden!

Weet jij al wat er op jouw gezicht verschijnt met de feestdagen?

32 thoughts on “Christmas look on DAREDEVILMODE Meets Cynthia!

  1. Wauuw! Geweldige look! Ik zou hem graag na willen maken maar dat is bij jou soms best lastig als je alleen namen van producten erbij zet. Ik heb deze vaak zelf niet in huis en dan weet ik niet precies naar welke vergelijkbare kleur ik moet zoeken
    Misschien een fototutorial een idee?
    Ik zou namelijk veel van je looks graag uitproberen alleem dat gaat voor mij op deze manier vaak lastig.. Ik hoop dat je het begrijpt en er over nadenkt om dit meer te gaan doen. Nogmaals geweldige look! Love it!

  2. Supermooi! Ik moet eerlijk zeggen: met kerstmis ga ik meestal niet voor de daredevilmode, maar je ziet er echt fabulous uit!

  3. Wauw zo prachtig deze kleuren. Heel mooi Cynthia. En damned..hoe krijg je jou Eye foto’s toch zo mooi en scherp. En welke camera gebruik jij ervoor? Ik ben echt een sucker met mijn eye foto’s. Spiegelreflex of Digitale camera met macro stand…ik krijg ze nooit zo goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *