Bezoekersweek: Passie voor haar geliefde baby, namelijk Marita’s blog!

Yeap, ik heb nog een rode draad kunnen vinden in mijn leven. Like de bom in films. NEE, niet de rode draad, de blauwe! Of nee toch de groene. Ja ik doe de rode, BOEM! En daar is de explosie met gedachtes over wat ik nou weer zou gaan kunnen schrijven voor de Cyntherbaas. Ik weet niet of je dit al in de livechats hebt bedacht maar ik vind dit wel genius hoor. Maar ik ga even schrijven over mah blog! Ik ga niet spammen, rustig maar Cynth. Get back in your chair and enjoy.

DSC04599

Levensverhalen, ze zijn langdradig en oersaai. Mine too, dus dat ga ik niet schrijven. No mah real passion is bloggen. Ik doe het elke dag weer met veel plezier. Ik doe het nu een half jaar, vanaf 23 maart 2013 kwam ik ook in het land der bloggers. Waarom ik begonnen ben? Ja ik verveelde me, en ik had het al eerder in mijn hoofd gezet om iets met schrijven te gaan doen. Ik had net mijn arm gebroken, mijn bovenarm, waar geen gips om heen kon. Dus ik zat 2 weken thuis, en kon niks doen. Verveling sloeg toe en mijn blog was geboren! Oh by the way ik heb mijn arm weten te breken met judo op school. We gingen valbreken maar het enige wat ik brak was mijn arm. Beetje zielig wel.

Mijn eerste review was over het Catrice nude palette, als ik het nu terug lees en zie schaam ik me dood. Belichting? Oh hell noo, heel slecht. En ook mijn woordkeuze was slecht. Tuurlijk was al ruim twee jaar aan het blogs lezen, dus ik wist de woorden. Maar no way dat ik het zelf kon bedenken en kon verklaren. Ik heb echt heel veel bij geleerd over make up en bloggen het afgelopen half jaar. Seriously, ik had nooit gedacht dat het zoveel werk zou zijn haha. Grote voorbeelden zijn voor mij Cynthia, Martine en Willemijn. Die laatste kennen jullie waarschijnlijk wel van LiveLifegorgeous. Ik voel me gewoon vriendinnen met die mensjes. Nooit ontmoet maar je weet gewoon al veel van ze als je ze al 2 jaar volgt. En ook de Cynth die ik al ruim anderhalf jaar volg, met de livechats en stuff. Guurl give me the workshops! Ik zeg die dag school wel even af want dit is natuurlijk belangerijker! Beautyschool. BAZINGA, Cynth je hebt je naam. :)

DSC03396

Oh ja, mijn passie. Mensen stalken en herinneringen ophalen, naah kidding. :) But hey guurl dat doen we allemaal. Je kunt ons oprapen om de gezichten van mensen op beeldschermen en we gaan helemaal stuk als we iemand iets leuks horen zeggen.

Iets wat ik wel graag doe is grimes maken. Let’s me honest, gewoon even los gaan met je nepbloed doet iedereen goed. Oh dat rijmt, ben meteen goed bezig voor cyntherklaas. Maar ik voel me sowieso beter als ik een goede look heb gemaakt en vooral als die ene moeilijke techniek eindelijk lukt. Of als je winged eyeliner helemaal perfect zit.

Schermafbeelding 2013-11-19 om 21.16.00

Beauty is voor mij, je goede kanten versterken en je mindere kanten iets verdoezelen. Verberg het nooit helemaal want niemand maar dan ook niemand is helemaal perfect. Je kunt best shapen, concealer, foundation aanbrengen maar ga nooit helemaal je gezichtsvorm veranderen omdat anderen dat mooier vinden. Weet je wat ook leuk is? Als mensen er acher komen dat je een beautyblogger bent en meteen een oordeel hebben van ‘oh dus jij bent zo’n tutje/make up doos?’. ‘Nee, ik ben iemand die mijn passie opschrijft.’ Die blik die ze dan hebben en ermee weglopen vind ik dan weer goud waard. Nee ik ben geen make up doos, geen tutje en ook niet iemand die heel ijdel is. Oke ik geef toe dat als er een spiegel is ik even moet kijken. Maar ik heb niet zoiets van, ik moet er altijd perfect uitzien. Dat kan namelijk niet.

Mijn blog is me heel dierbaar, ik houd er van. Ik vind het leuk om te doen, en met veel plezier. Tuurlijk heb ik ook mijn mindere dagen en hey, dat is normaal. Dan heb ik wat minder zin in het typen van een artikel of het fotograferen en bewerken van foto’s. Maar tegenzin en het haten? Nee dan kan je beter stoppen, ook als je het alleen voor de gratis producten gaat doen, stop ermee. Ik ben daarentegen nog lang niet uitgekeken op mijn blog en ik heb nog zo veel te leren maar that’s life! Je kunt nooit stoppen met leren want er komen altijd nieuwe dingen die je nog niet wist. Zelfs al ben je ‘al’ 4 of 5 jaar aan het bloggen.

2013-09-14 18.09.24

Het leukste aan bloggen is dat je gewoon heleboel mensen leert kennen. En je een heleboel nieuwe producten test. Nieuwe technieken leert, inclusief woorden. Je Nederlands gaat er trouwens ook van vooruit haha. Maar het bloggerswereldje is nog niet zo slecht. Meestal zijn de bloggers aardiger dan de meiden op je school. BItchy gehalte is zeer laag namelijk. Iedereen gunt het elkaar om succes te hebben. Of je nou blank, getint, dik, dun, populair of niet bent, iedereen gunt het elkaar. En dat is het leuke ervan.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden wat over mijn passie te lezen, en ik hoop dat je mijn blog ook wilt gaan lezen.

Liefs Marita.
www.beyoutheful.wordpress.com


16 Comments

 • femketje

  26/11/2013

  super leuk om te lezen ;D ik was door alle drukte net te laat mijn verhaal in te sturen >.<

  Reply
 • Miranda

  26/11/2013

  Wat leuk om te lezen.

  Reply
 • I scream beauty

  26/11/2013

  Heel erg leuk om te lezen. Wij lezen je blog met veel plezier!

  Reply
 • shirley

  26/11/2013

  Leuk dat je er veel plezier in hebt. Dat je het nog lang leuk mag vinden en zal groeien :) . Jammer dat sommige foto’s het bij mij niet doen. Ik weet of dat aan mijn pc ligt?

  Reply
 • Eline

  26/11/2013

  Wat leuk om dit te lezen!

  Reply
 • Arletta

  26/11/2013

  Wat leuk om te lezen!

  Reply
 • beautyforgirls

  26/11/2013

  Wat een leuke meid, leuk om te lezen.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/11/2013

  De passie spat er inderdaad van af :-) Via bloggen leer je inderdaad veeeeeeel volk kennen. Wat ik daar vooral geweldig aan vind is dat die mensen je tenminste begrijpen omdat ze diezelfde liefde voor beauty delen :-)

  Reply
 • Judith

  26/11/2013

  Erg leuk geschreven!!

  Reply
 • Leonie

  26/11/2013

  Oh, wat een leuke meid! Superleuk artikel dit!

  Reply
 • Manon

  26/11/2013

  Mooi verhaal heb je ervan gemaakt en je hebt inderdaad gelijk, elk meisje is hier aardig in de blog wereld, maar als je succesvoller bent is dat ook wel minder zo zie je bij Cynthia zij heeft daar een keer een artikel over gemaakt. Tot nu toe is bloggen ook het leukste wat ik tot nu toe vind

  Reply
 • Marita

  27/11/2013

  Thank you all! X

  Reply
 • Karen

  27/11/2013

  Ik krijg spontaan de zin om meer te gaan bloggen :D Alleeen… ik weet niet over wat. Echt leuk hoe jij, Marita, schrijft over bloggen :D Ik wens je echt héél véél plezier nog met bloggen en de wondere wereld daarrond :D

  Reply
 • annelaura

  27/11/2013

  heei, ik zit bij je op school en ben je vriendin en ik blog toch ook niet XP.( ik ben toch geen bitchy) maar goed dit doe je top!! ga zo door xx antje

  Reply
  • Marita

   27/11/2013

   God wat ben je ook weer een schat eh! xx

   Reply
 • Johnc829

  24/05/2014

  Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way Ill be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly. caakkbcedceb

  Reply

Geef een reactie