Ice Ice Cold Christmas Meets Cynthia!

Morgen is het eindelijk zo ver, mijn maand gaat beginnen! Misschien niet een geweldige start met de falende Packers – still love them! – maar één van de favorieten. Gezellige tijden met la mia famiglia, heerlijk eten en cadeautjes inslaan voor de feestdagen. Je werkt je al maanden in het zweet, letterlijk en figuurlijk met de gym, om er fierce uit te zien. Nog geen make-uplook? Houd die rinkelende belletjes nog maar even vast. It’s gonna be ice ice cold baby Meets Cynthia!

1 CHRISTMAS

Het creëren en het samenstellen van kerstlooks is bij mij een apart verhaal. Glitters moeten van de partij zijn of helemaal niet. Een glanzende discobal word je vanzelf wel als je van die vreemde kerstcadeaus krijgt waar het zweet je bij uitbreekt. Blauw is dit jaar mijn kleur! Door mijn grijpgrage vingers verschijnen de kleuren op de oogleden. Ditmaal met een vleugje bordeaux. Living on the edge babeh, living on the edge!

2 CHRISTMAS

Zweten als een baas, is niet zo baas, maar met de Too Faced Shadow Insurance kom je al een heel eind. Verdeel de basis over de oogleden, wat NYX Jumbo Pencil White voor het mooie egaliseren witte kleurtje die de oogschaduw van INGLOT Eye Shadow D.S. 467 gaat versterken. Een pop of colour van de sprekende zalmkleurige oogschaduw met fijne kleine glittertjes. Pas even de blendtruc toe met een Microshadow White van de MUS.

3 CHRISTMASICE

10-ingl

Vanuit de onderkant vervaag je hem langzaam met de INGLOT Eye Shadow Pearl 428 richting de crease. Vanuit daar werk je met NYX Space de arcadeboog in, licht en zacht. Voor het intense effect stap je over naar de NYX Eyeshadow Morocco. Precies hetzelfde als de marineblauw van de INGLOT, alleen een tikkeltje lichter + wat sprekender. Deels over het ooglid, niet voorbij de iris, anders is het overdone. Behoud de huge eyes dame!

5 CHRISTMASICE

Highlighting Pen Camille van Anastasia op de waterlijn om de verfrissende look te benadrukken en een ultradunne winged eyeliner. Hiervoor is de Eyeko Skinny Liquid Eyeliner perfect. Krul die wimpers woman, zodat je ze kunt verzien van een iets te enthousiaste mascaralaag van Golden Rose Volume & Length City Style Mascara.

6

Highlighten met Pale Pebble van Max Factor op de neusbrug, cupidoboog, jukbeenderen, beetje hier en daar op het gezicht en foundation over de lippen heen, zodat Backstage van Revlon goed kan rocken. Licht aanbrengen, kloppend en luchtig!

Bij meerdere artikelen kreeg ik als feedback om het te filmen, omdat het handig zou zijn. Toevallig heb ik de kerstlook van vorige week + die van vandaag opgenomen op tape. Pak jullie rust hoor dames, want voor de feestdagen staan ze allebei online! HINT MORGUH!

Wat wil jij nog graag voor een kerstlook zien?

21 thoughts on “Ice Ice Cold Christmas Meets Cynthia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *