Ice Ice Cold Christmas Meets Cynthia!

Morgen is het eindelijk zo ver, mijn maand gaat beginnen! Misschien niet een geweldige start met de falende Packers – still love them! – maar één van de favorieten. Gezellige tijden met la mia famiglia, heerlijk eten en cadeautjes inslaan voor de feestdagen. Je werkt je al maanden in het zweet, letterlijk en figuurlijk met de gym, om er fierce uit te zien. Nog geen make-uplook? Houd die rinkelende belletjes nog maar even vast. It’s gonna be ice ice cold baby Meets Cynthia!

1 CHRISTMAS

Het creëren en het samenstellen van kerstlooks is bij mij een apart verhaal. Glitters moeten van de partij zijn of helemaal niet. Een glanzende discobal word je vanzelf wel als je van die vreemde kerstcadeaus krijgt waar het zweet je bij uitbreekt. Blauw is dit jaar mijn kleur! Door mijn grijpgrage vingers verschijnen de kleuren op de oogleden. Ditmaal met een vleugje bordeaux. Living on the edge babeh, living on the edge!

2 CHRISTMAS

Zweten als een baas, is niet zo baas, maar met de Too Faced Shadow Insurance kom je al een heel eind. Verdeel de basis over de oogleden, wat NYX Jumbo Pencil White voor het mooie egaliseren witte kleurtje die de oogschaduw van INGLOT Eye Shadow D.S. 467 gaat versterken. Een pop of colour van de sprekende zalmkleurige oogschaduw met fijne kleine glittertjes. Pas even de blendtruc toe met een Microshadow White van de MUS.

3 CHRISTMASICE

10-ingl

Vanuit de onderkant vervaag je hem langzaam met de INGLOT Eye Shadow Pearl 428 richting de crease. Vanuit daar werk je met NYX Space de arcadeboog in, licht en zacht. Voor het intense effect stap je over naar de NYX Eyeshadow Morocco. Precies hetzelfde als de marineblauw van de INGLOT, alleen een tikkeltje lichter + wat sprekender. Deels over het ooglid, niet voorbij de iris, anders is het overdone. Behoud de huge eyes dame!

5 CHRISTMASICE

Highlighting Pen Camille van Anastasia op de waterlijn om de verfrissende look te benadrukken en een ultradunne winged eyeliner. Hiervoor is de Eyeko Skinny Liquid Eyeliner perfect. Krul die wimpers woman, zodat je ze kunt verzien van een iets te enthousiaste mascaralaag van Golden Rose Volume & Length City Style Mascara.

6

Highlighten met Pale Pebble van Max Factor op de neusbrug, cupidoboog, jukbeenderen, beetje hier en daar op het gezicht en foundation over de lippen heen, zodat Backstage van Revlon goed kan rocken. Licht aanbrengen, kloppend en luchtig!

Bij meerdere artikelen kreeg ik als feedback om het te filmen, omdat het handig zou zijn. Toevallig heb ik de kerstlook van vorige week + die van vandaag opgenomen op tape. Pak jullie rust hoor dames, want voor de feestdagen staan ze allebei online! HINT MORGUH!

Wat wil jij nog graag voor een kerstlook zien?


21 Comments

 • femketje

  30/11/2013

  Oh my lord die blauwe kleur is gorgeous!

  Reply
 • Lisa

  30/11/2013

  Weer zo een prachtige look, how do you do it? Amazingly beautiful! :)

  Reply
 • Laura

  30/11/2013

  Wauw, prachtig! Zelf kies ik meestal sneller voor wat warmere tinten, maar dit is ook erg mooi! Ik ben benieuwd naar de video! :)

  Reply
 • Kimberly

  30/11/2013

  Die blauwe kleur is ZO mooi! Love love love <3 Ik kan nu al niet wachten op de filmpjes hihi!

  Reply
 • Sofie

  30/11/2013

  Wat een prachtige winterse look!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  30/11/2013

  Ik heb die blauwe kleur ook omdat ik ze zo mooi vond maar vond het moeilijk om hem in een look te verwerken. Jouw ooglook is echt mooi dus die ga ik ook eens proberen :)

  Reply
 • Mooie look! Ik kan niet wachten tot het kerst is :D

  Reply
 • martina

  30/11/2013

  mooie look weer!

  Reply
 • Laura

  30/11/2013

  wat een diepe blauwe kleur, echt heel mooi!

  Reply
 • Tineke

  30/11/2013

  Wauw super mooi! Je haar is donkerder zeker? Wat zie je er weer mooi uit Cynth!
  Liefs

  Reply
 • Lyana

  30/11/2013

  Het is echt een mooie look! Donkerblauw staat je goed :)

  Reply
 • Joyce

  30/11/2013

  Hele mooie look!

  Reply
 • Kim

  30/11/2013

  Wow, die blauwe kleur is echt prachtig!

  Reply
 • Judith

  30/11/2013

  Prachtig gedaan! Die kleur blauw is echt te gaaf!!

  Reply
 • Judith

  30/11/2013

  Erg mooie ooglook Cynth!
  Die blauwe kleur van de Inglot is echt prachtig

  Reply
 • pretty beauty land

  30/11/2013

  prachtige mooie, intense kleuren! wauwie!

  Reply
 • Irma

  30/11/2013

  Looking good!
  Heb nu al zin om morgen de video te bekijken (:

  Reply
 • Jana

  30/11/2013

  Hele mooie blauwe kleur :) x

  Reply
 • Wauw, wat een perfecte blauwe kleur! Prachtige look weer!

  Reply
 • LifeOfBun

  01/12/2013

  Awww die look past bij je haar! :D SO FUN!

  Reply
 • Dhini

  06/12/2013

  Mooi look

  Reply

Geef een reactie