Liefde voor December, part one!

In de decembermaand is alles een blessing! Het is geweldig om thuis te komen met de gezellige brandende kerstlampjes of de kerstboom die al is opgetuigd. Een kaneelgeur in huis – you know, dit artikel geeft de geuren van december aan! – of chocolademelk met een toef slagroom. Liefdevolle dingen waar moi van kan genieten!

1 CH

Wakker worden op de eerste kerstdag is magisch. In je pyjama of huispak naar beneden huppelend en het dekken van de feestachtige tafel. een kerstklokje van boter en de kerstboom die de stroomrekening aardig verhoogd. We hebben het er allemaal voor over, because it’s looovely! Btw, met de feestdagen heb ik ook nooit een ochtendhumeur of een kater, yay!

2 CH

Kerstverlichting is sowieso in de avond op zijn top, vooral als het er zoveel zijn dat je geen lampen meer aan hoeft te doen voor in huis. Ideaal toch? Multifunctioneel + sfeervol. Pers je kijkers eens naar elkaar toe en kijk dan eens rond, gurl looks fab.

3 CH

Als we toch in de lampjessferen zijn, de kerstversiering rondom in de stad is enorm gezellig. Tijdens mijn trip naar Amsterdam, zit ik altijd te peeken hoe ze alles hebben versierd. De keer dat wij vast stonden, vanwege de hevige sneeuwval – enkele jaren geleden met kerstmis! – was het rond een uur of vijf, zes donker, but so damn gorgeous. Overal hingen slingers, straten werden er door verlicht en niet alleen de rode kleuren waren te vinden!

4 CHI

Warme chocolademelk, voor de 16 of inmiddels 18 plussers onder ons is het ook goddelijk om een scheutje Amaretto in je drankje te doen. Naast een flinke dot aan slagroom en een handvol sprinkles + marshmallows is dat ook zeer nom. Vloeibaar kerst in een kopje.

6 CHI

Geen mierzoete suikerspin parfums, maar de zwaardere Chanel No. 5 parfums komen uit de kast. Donker, mysterieus en vrij sterk van geur. Black Fluid van Lady Gaga is een uitstekend voorbeeld, maar ook Pure Poison van Dior. Een echte kerstaanrader – zelf neem ik hem het liefst om het jaar! Niet alleen op stage is het zalig om zo’n kriebelende wollen trui te dragen, maar ook hangend op de bank voor de buis. Met een coltrui tot aan je oren en je mouwen net langer dan je vingers + een fleece dekentje, beste combo. Natuurlijk moet je voor een fancy sweater gaan, hippe kleuren of juist de foute Christmas truien! Primark heeft die at the moment gurl! 

8 CHI

Zelf maak ik ze niet voor op het raam, maar wel voor om de cadeautjes die op de kast komen te liggen. Kerstversiering maken met de hand, oldschool tijden. Maar fancy looking op de kerstcadeautjes waar ik mij nog de pokke aan heb staan werken!

9 CHI

Met de kerstdagen moet er geen zonnestraaltje gaan schijnen. Het vreemde idee om de winterse feestdag in de zon te moeten vieren geeft mij de kriebels, laat staan met warmte! Een keer werd ik wakker met sneeuw, magisch. Maar regenachtige dagen in de decembermaand doen Cyn goed.

10 CHI

Ik zou Cynth niet zijn als er geen football verschijnt in de koude maanden! Achter de computer gefocust op de ball – die niet te zien is – en kwijlend op de geweldige Aaron Rodgers op TV. Zodra ze op Fox Sports zijn.. Kwaliteit jongu. Echt. Wauwie. Helaas worden ze nooit uitgezonden. UPC, ik heb echt een bloedhekel aan jullie. Maar hay, was wel een nice close-upje van ARod. American Football, NFL, Packers, het mag niet missen!

11 CHI

Je kamer moet je dagelijks even luchten. De frisse bries door je room heen, doet je goed, maar is ook belangrijk voor je gezondheid. De zomer heeft een bepaalde zonnige geur, maar de winter. Bro, that smells so damn good. Vooral als het gesneeuwd heeft of keihard aan het vriezen is. Damn sweet!

Wat vind jij amazing in de decembermaand?

Bron foto’s: Tumblr.

25 Comments

 • ChantalAngel

  06/12/2013

  Haha heerlijk de wintermaanden. Ik hou ervan. En heerlijk geschreven!

  Reply
 • Martina

  06/12/2013

  Ik sluit me helemaal bij je aan! Gek op de gezelligheid van deze maand!

  Reply
 • Laura

  06/12/2013

  Leuk om te lezen! De gezelligheid geldt denk ik wel voor iedereen! ;)

  Reply
 • Eline

  06/12/2013

  Heerlijk artikel, ik hou van de winter!

  Reply
 • Sofie

  06/12/2013

  Heerlijk artikel. Ik ben gek op de gezelligheid, kerstverlichting en de wat zwaardere geuren.

  Reply
 • Judith

  06/12/2013

  Oké, ik moet er nog een beetje van leren genieten.. Maar dit artikel helpt zeker!!

  Reply
 • Allemaal even heerlijk, alleen football volg ik niet ;).
  Vind eigenlijk ook wel dat het veel langer kerst mag zijn!

  Reply
 • femketje

  06/12/2013

  love december :D

  Reply
 • wies

  06/12/2013

  Y ay voor de oversized truien dit seizoen <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/12/2013

  Rainy days? You crazy, gurl.

  ;-)

  De rest vind ik wel allemaal heel gezellig. Lekker opwarmen met een grote mok hot chocolate, zalig!

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  06/12/2013

  Ooh heerlijk deze tag! Lekker dikke, foute, rode wintersokken en dikke slobber truien :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  06/12/2013

  In december is alles zo gezellig ! :)

  Reply
 • Marita

  06/12/2013

  Hahahah ‘Vloeibaar kerst in een kopje.’ god cynth xD

  Reply
 • Kimberly

  06/12/2013

  IK WIL KERSTMIS NU :D Ik hou gewoon echt van alles wat met kerstmis te maken heeft..

  Reply
 • rosita

  06/12/2013

  De sfeer rondom kerst en versiering e.d. vind ik zelf ook het leukste van de maand december.

  Reply
 • Yvonne

  06/12/2013

  Aah kerstsferen zijn idd super. Lekker veel eten en gezelligheid met de kerstdagen, je beste outfit uit de kast halen en je op je mooist make-uppen, love it;)

  Reply
 • Dhini

  06/12/2013

  Kerstsferen zijn idderdaad super en gezellig

  Reply
 • pretty beauty land

  06/12/2013

  ik wil NU chocomel hahaha

  Reply
 • Beautydagboek

  06/12/2013

  Heerlijk om dit soort foto’s te zien, ik hou ook zo van comfy sweaters en gezellige kerstverlichting!

  Reply
 • Jasmine

  06/12/2013

  Goed, moet nog wat zakken marshmallows inslaan en tuurlijk kerstlichtjes, vooral in grote steden gaan ze er helemaal wild mee.

  Reply
 • LifeOfBun

  07/12/2013

  Having a alot of lights.. amen! ^_^

  Reply
 • Birte

  07/12/2013

  Leuk artikel. Loooooove big cosy sweaters :-).

  Reply
 • Joyce

  07/12/2013

  Ik vind december ook zo heerlijk! Gezellig en knus

  Reply
 • Irma

  08/12/2013

  Hmmm, heerlijk die winterfeeling!
  Ik kan echt niet wachten tot het Kerstmis is ((:

  Reply
 • Trudy

  08/12/2013

  leuke artikel!! xx

  Reply

Geef een reactie