Liefde voor December, part one!

In de decembermaand is alles een blessing! Het is geweldig om thuis te komen met de gezellige brandende kerstlampjes of de kerstboom die al is opgetuigd. Een kaneelgeur in huis – you know, dit artikel geeft de geuren van december aan! – of chocolademelk met een toef slagroom. Liefdevolle dingen waar moi van kan genieten!

1 CH

Wakker worden op de eerste kerstdag is magisch. In je pyjama of huispak naar beneden huppelend en het dekken van de feestachtige tafel. een kerstklokje van boter en de kerstboom die de stroomrekening aardig verhoogd. We hebben het er allemaal voor over, because it’s looovely! Btw, met de feestdagen heb ik ook nooit een ochtendhumeur of een kater, yay!

2 CH

Kerstverlichting is sowieso in de avond op zijn top, vooral als het er zoveel zijn dat je geen lampen meer aan hoeft te doen voor in huis. Ideaal toch? Multifunctioneel + sfeervol. Pers je kijkers eens naar elkaar toe en kijk dan eens rond, gurl looks fab.

3 CH

Als we toch in de lampjessferen zijn, de kerstversiering rondom in de stad is enorm gezellig. Tijdens mijn trip naar Amsterdam, zit ik altijd te peeken hoe ze alles hebben versierd. De keer dat wij vast stonden, vanwege de hevige sneeuwval – enkele jaren geleden met kerstmis! – was het rond een uur of vijf, zes donker, but so damn gorgeous. Overal hingen slingers, straten werden er door verlicht en niet alleen de rode kleuren waren te vinden!

4 CHI

Warme chocolademelk, voor de 16 of inmiddels 18 plussers onder ons is het ook goddelijk om een scheutje Amaretto in je drankje te doen. Naast een flinke dot aan slagroom en een handvol sprinkles + marshmallows is dat ook zeer nom. Vloeibaar kerst in een kopje.

6 CHI

Geen mierzoete suikerspin parfums, maar de zwaardere Chanel No. 5 parfums komen uit de kast. Donker, mysterieus en vrij sterk van geur. Black Fluid van Lady Gaga is een uitstekend voorbeeld, maar ook Pure Poison van Dior. Een echte kerstaanrader – zelf neem ik hem het liefst om het jaar! Niet alleen op stage is het zalig om zo’n kriebelende wollen trui te dragen, maar ook hangend op de bank voor de buis. Met een coltrui tot aan je oren en je mouwen net langer dan je vingers + een fleece dekentje, beste combo. Natuurlijk moet je voor een fancy sweater gaan, hippe kleuren of juist de foute Christmas truien! Primark heeft die at the moment gurl! 

8 CHI

Zelf maak ik ze niet voor op het raam, maar wel voor om de cadeautjes die op de kast komen te liggen. Kerstversiering maken met de hand, oldschool tijden. Maar fancy looking op de kerstcadeautjes waar ik mij nog de pokke aan heb staan werken!

9 CHI

Met de kerstdagen moet er geen zonnestraaltje gaan schijnen. Het vreemde idee om de winterse feestdag in de zon te moeten vieren geeft mij de kriebels, laat staan met warmte! Een keer werd ik wakker met sneeuw, magisch. Maar regenachtige dagen in de decembermaand doen Cyn goed.

10 CHI

Ik zou Cynth niet zijn als er geen football verschijnt in de koude maanden! Achter de computer gefocust op de ball – die niet te zien is – en kwijlend op de geweldige Aaron Rodgers op TV. Zodra ze op Fox Sports zijn.. Kwaliteit jongu. Echt. Wauwie. Helaas worden ze nooit uitgezonden. UPC, ik heb echt een bloedhekel aan jullie. Maar hay, was wel een nice close-upje van ARod. American Football, NFL, Packers, het mag niet missen!

11 CHI

Je kamer moet je dagelijks even luchten. De frisse bries door je room heen, doet je goed, maar is ook belangrijk voor je gezondheid. De zomer heeft een bepaalde zonnige geur, maar de winter. Bro, that smells so damn good. Vooral als het gesneeuwd heeft of keihard aan het vriezen is. Damn sweet!

Wat vind jij amazing in de decembermaand?

Bron foto’s: Tumblr.

25 thoughts on “Liefde voor December, part one!

  1. Aah kerstsferen zijn idd super. Lekker veel eten en gezelligheid met de kerstdagen, je beste outfit uit de kast halen en je op je mooist make-uppen, love it;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>