Easy Christmas Look Meets Cynthia!

Een makkelijke kerstmis, daar heb ikzelf nou nog nooit van gehoord. Je flink opdoffen hoort erbij, tot piek fijn in de puntjes met bergen stress. Hopelijk houd je coupe het, blijft je make-up op zijn plaats, maar wil je niet overdone overkomen. Voorbereidingen treffen voor life, maar af en toe is het oké om je rust te pakken. Easy Christmas Look Meets Cynthia!

IMG_9257

Donkere lippen mag ik nu van mijn to do list strepen, want het is hot en over de top – alleen als het moet. Heb je net zoals mij nauwelijks nachtkleuren in je lipstickstash? Gurl, ik heb een uitstekend alternatief voor je. Volgende week op de website, nu even in grote lijnen. Jeweettoch.

IMG_9238

Niet teveel poespas op de ogen, gewoon licht en zeer subtiel. Geen draadjesvleesbende door de rollade lijnen in je oogschaduw, daarvoor hebben wij de Too Faced Shadow Insurance! Dit is luchtige palettewerk, daarvoor greep ik naar de 88 Warm Shimmer Palet. Een witte basis met het NYX Jumbo Pencil + een vleugje van de crèmekleur in de ooghoeken. BIG EYEZ GUURL, BIG EYEZ.

IMG_9264

Wimpers skyhigh met de wimperkrultang, zodat de gorgeous They’re Real Masacara van Benefit eroverheen kon. Een zorgvuldige laag, want je moet het valse wimpereffect creëren. Niets op de waterlijn, maar nog wel een wit matte highlighter op het wenkbrauwbot van de MUS, de microshadow White.

IMG_9246

Geen lipstick op de lippen, maar een oogpotlood van Essence. Een oudje uit de Jelly Baby collectie. Het gaat om de Ultra Glossy Eyeliner Eye Pencil in Purple met daaroverheen Grape van MAC. Powder Blush van de Etos op de cheeks voor een healthy glow over de foundation heen. Vlak die onzuiverheden of ongewenste praktijken van je gezicht af als een baaaas.

IMG_9263

Wat kan make-up tot multifunctioneel zijn! Het is niet alleen voor de ogen – vergeet niet om het daarna goed te reinigen. Er zitten echt voordelen aan + het is soms handiger om kleuren te gebruiken die je nog niet in bezit hebt. Oh, en zo kun je kijken of het je wel staat, voordat je het aanschaft. Volgende week hier meer over!

Heb jij nog een kerstsuggestie?

30 thoughts on “Easy Christmas Look Meets Cynthia!

  1. Ik verbaas me er altijd over dat het wel lijkt of echt álles jou goed staat. Zelfs paarse lippen, heeel stoer! En ik vind je haar trouwens ook vet leuk in een vlecht, met die strepen blauw erdoor!

  2. Wow heftig! Ik zou het zelf niet snel dragen op mijn lippen. Maar gurll…jij komt overal mee weg, haha! Staat je fabulous en zeker in combinatie met de lichte oogmake-up.

  3. Hihi, OMG!!Paarse lippen, maar het staat je.. hoe kan het ook anders. Laatst had ik voor de gein ook een MAC pigment op mijn lippen (reflects copper) maar ik vond het niet zo geslaagd, ik had er meer van verwacht en het is zeker al gewoontjes vergeleken bij jouw purple lips! Geweldig kanten truitje heb je trouwens aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *