VLOG: Mee naar de kerstmarkt!

Het jaar nadert, wat vrij bizar is, omdat ik de vlog opnam aan het einde van de maand oktober. Wie kan zich nog de vakantie herinneringen van enkele maanden terug? Ja, ik ook niet, maar toen nam ik de onderstaande video op. Een traditie in huize Koning, elk jaar de kerstmarkt bezoeken, maakt niet uit welke, zolang het maar voort wordt gezet. Gezellig op stap met Mommay en Naab, helaas Oma moeten missen, maar volgend jaar is de dame gewoon weer aanwezig. Kijk je weer mee naar het geweldige slappe geouwehoer van mij? YAY!

IMG_8817

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Vorig jaar waren we ook al bij de kerstmarkt van Kerstwereld Hendriks, toen schreef ik er een artikel over, maar dit keer ging je mee onder mijn arm. Hand in hand – want ik hield de camera vast, inkoppertje! Geslaagd qua items? Yeap, voor een kerstcadeautje zeker! Voor looks? Gurl, amen. Op dit moment ben ik nog aan het brainstormen over enkele looks, maar suggesties zijn natuurlijk van harte welkom, zoals  altijd!

Ga jij nog naar een kerstmarkt toe? En welke is dat?

13 thoughts on “VLOG: Mee naar de kerstmarkt!

  1. Sfeeeeeer! Heel gezellig :-) Wij waren gisteren ook van plan om een kerstmarkt te bezoeken, maar wegens te veel gepartied de avond voorheen zijn we maar lekker lui thuis gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>