Livechat in december! Kies de datum!

Weet je dat de laatste livechat 130 dagen geleden is? Veel te lang! Meer dan honderd dagen, maar de 48 uur Challenge is zo’n 150+. De tijden vliegen voorbij, de kleuren schieten door mijn haar – ha! Maar ook de vragen wanneer de livechats weer komen houden niet op. De kerstvakantie komt eraan, wat inhoud dat we rondom de feestdagen live gaan. Kijk mee en kies jouw voorkeur uit voor een datum!

07-10-2013 kopieIk werd uitgedaagd om aan mijn elleboog te likken, maar het bleef helaas bij een poging. Londena stond al klaar met TinyPic!

Hoe vaak ik wel niet de livechats heb opgenomen, helaas lukte het niet om de video’s online te zetten in verband met verkeerde programma’s die niet op elkaar aansloten. Hopelijk is dat dit keer anders en kunnen we het over enkele weken – laten we de lat niet te hoog leggen, it’s vacation dan – terugzien. Even gezellig ouwehoeren met de HASHTAHBAZENCREW om te kijken hoe het met jullie gaat, wat jullie gaan doen of hebben gedaan met de feestdagen en wat er nog op de planning staat. Oh, zullen we even terugblikken op het jaar + een kleine greep uit de Memory Jar doen van moi?

Schermafbeelding 2013-07-17 om 22.52.44Met mah bro.

Laat jouw mening horen en kies een geschikte datum voor jou! 

Op welke datum ben jij bij de livechat?

  • Zondag 22 december 2013 om 20:30 uur (50%, 9 Votes)
  • Donderdag 2 januari 2014 om 20:30 uur (44%, 8 Votes)
  • Maandag 30 december 2013 om 20:30 uur (39%, 7 Votes)
  • Maandag 23 december 2013 om 20:30 uur (33%, 6 Votes)
  • Dinsdag 24 december 2013 om 14:00 uur (33%, 6 Votes)
  • Maandag 30 december 2013 om 14:00 uur (22%, 4 Votes)

Total Voters: 18

Loading ... Loading ...

Bedankt voor het invullen, misschien piept Sam – mah sistah – nog voorbij tussen de livebeelden – die sessie was ook geslaagd! Natuurlijk duurt het niet langer dan één uurtje, misschien iets langer, maar we doen een poging tot. De poll loopt tot en met 18 december, zodat je nog op tijd op de hoogte wordt gebracht over de datum. Bang dat je die mist? Volg mij dan als een baas op Twitter + like de Facebookpagina van Beauty Koning voor de zekerheid. VOTE NOW!

Welke dag komt jou het beste uit? En ben jij aanwezig?

7 thoughts on “Livechat in december! Kies de datum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>