WINACTIE: Lush Honey I Washed The Kids 2x!

Het is de decembermaand! Van te voren had ik aangekondigd dat jullie de website goed in de gaten moesten houden, want er zitten een aantal leuke dingen aan te komen. Het is één van de best verkopende zepen van Lush. Een favoriet van mij + één van mijn eerste Lush zepen en meteen een goede ervaring mee.

IMG_9157

Wat is er nou zo bijzonder aan de Lush brokken? Ten eerste, omdat je zo’n lekkere mop in je hand heb. Ik houd van de grote stukken die je in je kamer kunt leggen. Het ruikt goddelijk + negen van de tien keer zijn het echte eyecatchers. Zo ook Honey I Washed The Kids! Je kunt de honinggraat zien aan de bovenkant, wat gevolgd wordt door een romige structuur.

IMG_9155

Een vrij zoet ruikende gele zeep waar je je tanden in wilt zetten. Houd je van honing? Dan is het wat voor jou! Naast honing is er overduidelijk toffee caramel aanwezig. Ook bevat de zeep aloë vera extracten, wat de huid verzacht bij huidirritaties en verkoelt als je bent verbrand. Ideaal!

IMG_9156

IMG_9158

Zelf ben ik verkocht aan de zeep, daarom wil ik de ervaring met jou delen. Gurl, it’s so damn good. De geur, de structuur, maar ook om het te krijgen. Wees eerlijk, cadeautjes krijgen + winacties winnen is baas. Daarom geef ik hem vandaag weg, maar liefst twee keer!

Wat moet je doen voor de winactie?
– Vertel wat voor make-up je draagt met kerst
– Abonneer op het YouTube kanaal van Beauty Koning
Like de Facebookpagina van Beauty Koning
– De winactie loopt tot en met 19 december 2013!

Heb jij al iets van Lush in je collectie?


29 Comments

 • Sofie

  09/12/2013

  Wat een leuke winactie! Dit lijkt me een fijne zeep. Veel succes iedereen :)

  Reply
 • Laura

  09/12/2013

  Wat een lekkere winactie, lijkt me erg fijn! Ik doe mee en volg je op facebook en youtube. Welke look ik ga dragen weet ik nog niet precies, maar sowieso donker en met veel glitter! ;)

  Reply
 • Roos

  09/12/2013

  Leuke win actie! Ik woon zelf in Groningen en hier hebben we geen lush, vooral met de wintermaand vind ik dit super jammer! Het zeepje lijkt me heerlijk. Ik heb alle stappen gevolgd.

  Reply
  • Roos

   09/12/2013

   Als ooglook ga ik meestal voor nude kleuren, maar met de kerst en winter periode vind ik het super tof om glitters en donkere, knallende kleuren te dragen!

   Reply
 • pretty beauty land

  09/12/2013

  ik sla deze winactie even over. ik ben niet zo dol op deze geur (volgens mij ben ik de enige hahaha) Dus ik gun iemand anders deze winactie =)

  Reply
 • Anne Solveig

  09/12/2013

  Leuke actie, ik heb ‘m al, dus ik sla even over :)!

  Reply
 • Lisa A.

  09/12/2013

  Leukleuk! Ik doe graag mee. Ik denk dat ik voor een smokey eye ga met daarin goud en grijs/zwart. Ik weet nog niet precies wat ik voor een outfit draag, maar als het er bij past ga ik voor (subtiel) rode lippen.

  xx

  Reply
 • Tineke

  09/12/2013

  Oeh wat een leuke winactie. Ik doe zeker mee. Ik heb me al overal op geabonneerd. Ik draag met kerst veel glitters en felle lippen. Ik heb me namelijk voorgenomen om wat vaker make up te gaan dragen!
  Liefs

  Reply
 • Jill

  09/12/2013

  Volgens mij werd m’n comment opgegeten :( Wat een leuke winactie! Ik volgde je al op FB en nu ook op youtube. Ik heb nog nooit zeep van Lush geprobeerd (geen Lush in de buurt + duur), maar Lemony Flutter ben ik wel verslaafd aan ;) Mijn kerstlook wordt een beetje saai, gewoon eyeliner met rode lippen waarschijnlijk haha. /lui

  Reply
 • Maaike

  09/12/2013

  Oh my god! Ik hou van Lush, maar het zit gewoon totaal niet in de buurt van waar ik woon meh :( Ik doe graag mee! Was natuurlijk al geabboneerd op je YouTube, heb meteen je facebook geliked. En de make-up die ik draag met kerst, waarschijnlijk niet al te veel. Ik denk iets met zwarte of bruine oogschaduw, mooie blush ennn waarschijnlijk een rode lipstick.

  Reply
 • Hier ben ik wel echt heel benieuwd naar! We hebben hier geen Lush in de buurt dus heb nooit de mogelijkheid gehad om hem te ruiken.
  Ik heb alles gedaan wat nodig was om mee te doen,

  Reply
  • Stom, helemaal vergeten te vertellen hoe mijn make-up eruit gaat zien! Ik ga voor een donkere smokey eye met een glittereyeliner en nude lips :D

   Reply
 • Tessa

  09/12/2013

  Cool! Ik doe mee. Mijn kerstlook zal bestaan uit een donkere oogschaduw met glitters. I like heavy stuff haha

  Reply
 • Arletta

  09/12/2013

  Wauw, jij bent in een vrijgevige bui! Super-super leuke winactie, dit is indd echt een fijne zeep van Lush,
  Ik ben je gaan volgen op youtube (Arrloves)
  En heb je facebook geliked (volgens mij met Fabulous Polish)

  Voor kerst draag ik waarschijnlijk een look met bruintinten en die amazing l’oreal mascara met glitterssss! x

  Reply
 • azazella

  09/12/2013

  ik doe mee en like/volg je al :)

  Ik ga denk ik weer voor een over de top holografisch glitter ooglook met gewoon enorm veel disco ball glitter van nyx geplakt met een glitter sealer :)

  Reply
 • Linda Harkink

  09/12/2013

  Hey ik doe mee!
  Ik volg je al heel lang op ig en twitter en like nu ook de fb pagina!
  Ik heb zelf een keer snow fairy gehad (100 ml, half jaar mee gedaan :P) en ik had een grote Sweetie Pie en ik heb nu een kleine Sweetie Pie en ik ben er heel zuinig mee want t is niet echt goedkoop he :P
  XXX

  Reply
 • wies

  09/12/2013

  IK DOE MEE! Yay voor Lush.
  Ik volgte je al overal of course.
  Ik ga all out met kerst. GLITTERS EVERYWHERE.
  Fake lashes.
  Luv it.
  <333

  Reply
 • me/tro

  09/12/2013

  Leuke actie, veel gehoord over deze zeep maar nooit geroken en gebruikt, ik doe mee!

  Reply
 • me/tro

  09/12/2013

  Vervolg: eigenlijk doe ik niet zo veel speciaals met Kerst, ik doe niets heftigs met kerst dus misschien de boel iets zwaarder aangezet maar dat is het eigenlijk wel hahaha

  Reply
 • Lisa

  10/12/2013

  Oeh heerlijk zeepje. Ik zou deze graag winnen voor mijn vriend, die is hier dol op.
  Mijn make-up voor kerst.. Waarschijnlijk een dikke eyeliner, strakke wenkies met genoeg highlighter om ze te liften en het lieflijke lipstick kleurtje Gypsy van Elf op mijn lippen.

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  10/12/2013

  ziet er goed uit ik doe mee! ik weet alleen niet
  of ik nog mee kan doen?

  liefs
  en nog een fijne maand !

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  10/12/2013

  Ik draag graag met kerst een rode mooie dieprode lipstick..
  dan de ogen doe ik mooi zilver met een mooie donkere zwarte oogschaduw aan het uiteinde van mijn oog.
  Ook doe ik de foundation van Essence 020 en de mascara van Rimmel de zwart witte.

  Liefs en ik ben benieuwd wie er wint
  ik volgde je al maar nu ook geabonneerd op je youtube kanaal!

  Reply
 • Nadine

  10/12/2013

  Ik doe graag mee. Ik volg je op YouTube en op Facebook.

  Ik wil mijn make up dit jaar heel opvallend doen met lekker veel glitters. Vooral mijn ogen moeten eruit springen!

  Reply
 • Esther

  11/12/2013

  Whaa! Wat een leuke winactie!
  Ik ga deze kerst experimenteren met groene oogschaduw, kijken of dat een beetje matcht bij mijn fel rode haren!
  xoxo

  Reply
 • Manon

  12/12/2013

  Ik doe zeker graag mee, want iedereen is zo ontzettend enthousiast over deze zepen! Ik volg je op beide kanalen, ben echt super fan van jouw manier van schrijven en je foto kunsten.

  Mijn make-up rond de kerst is vaak een nude ooglook met winged liner en om het af te maken een prachtige rode lipstick en een mooie blush (lekker over de top maar dat mag met kerst toch?)

  x

  Reply
 • zoe

  13/12/2013

  ik doe mee!
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply
 • Linda

  16/12/2013

  Ik heb werkelijk nog geen idee wat voor make-up ik dit jaar met kerst op m’n gezicht ga flansen, maar misschien pak ik net als vorig jaar het geweldige Natural Eye palette van Too Faced erbij ;D Of m’n nieuwe Sleek palette.. geen idee! Haha, ik heb verder alles gedaan om kans te maken x

  Reply
 • Evelien

  16/12/2013

  OH gave winactie is dit! Ik heb alleen nog een stuk liggen dusss ik gun dit stuk heerlijke-ruikende-en-verzorgende-zeep iemand anders :D

  Reply
 • Amy Zoetemelk

  16/12/2013

  Wat een lekkere en leuke winactie!
  ik ben zelf dol op de geur honig.
  Met de kerst ga ik niet voor een al gewaagde look maar meer een nude look want me kleding is al flink gewaagd dus hou ik het lekker neutraal.
  Veel succes iedereen!

  Reply

Geef een reactie