UPDATE: November Healthy Month.

Ik begon zo heerlijk positief, maar helaas veranderde dat binnen twee weken. Het werk begon zich op te stapelen, waardoor ik nauwelijks nadacht over de healthy november month. Die maand is echt om gevlogen. Nooit geweten dat het zo verdomd snel kon gaan. At the moment ren ik de benen onder mijn lichaam vandaan, maar op welke manier? Dat ga je nu uitvinden!

21bf6f93e78e89929573e5a50a7eb1a6_large

Oké, de squads challenge verliep niet met succes. Ik heb meerdere malen de grond weggekopt, omdat ik geen evenwicht kan bewaren. Gelukkig gaat het nu beter. Doe ik het dagelijks? Nope, maar ik heb een squad app en die houd ik netjes bij. Eh, vanaf nu weer. Ha-ha.

Crunch-challenge? Oh gurl, het is dat ik al veel heb gefaald in het leven, anders was het leed niet te overzien. Nope, niet gehaald. Volgens mij wat ik tot dag zeven ofzo gekomen? Niet ver, maar dat kwam omdat ik het echt vergat. Het bleef niet hangen in mijn hoofd + het agendasysteem lachte ik uit.

large-8

Gezonder eten? Nou, de jodenkoeken hielpen mij ook niet echt op weg. Daarnaast drink ik nog steeds even veel cola, maar niet meer water. Gelukkig dun ik mijn cola tegenwoordig wel af, met alcohol. Wat? Het is december. YALA! Meer water drinken, ben ik nog steeds van plan. Mijn huid heeft het nodig. Het trekt zowat krom joh!

large-9

Hardlopen? Gurl, ik ren als een baas! Niet alleen omdat het hella druk is, maar hardlopen zit weer in het systeem. Samen met Aaron ga ik op stap. Wandelen in het Packerpakje doet mij goed. Inmiddels ben ik meerdere malen geweest en ga ik ook nog steeds minimaal twee tot drie keer naar de sportschool. Als ik er zin in heb + de energie heb – heel belangrijk! – ben ik er te vinden. Kortom, met de beweging zit het goed. Nu nog wekelijks twee tot drie keer hardlopen en ik ben helemaal happy. Dan maakt het food ook niet zo uit.

large-11

Hardlopen doe ik als een baas. Het gaat daar ook nog steeds top mee, ik ren langere stukken achter elkaar, nauwelijks pauzes, behalve in het begin. Dan ren ik nog steeds één op één omdat mijn warm-up altijd in deugen valt. Het is het slimst als ik het zo behoud. In 2014 loop ik nog steeds hard, ik doe het al zo’n drie jaar met hugeass breaks, daar niet van. But still going strong babe! 

Heb jij mee gedaan aan de healthy month challenge? En hoe ging het bij jou?

18 thoughts on “UPDATE: November Healthy Month.

 1. Hardlopen is echt zo niet mijn ding! Ik heb geprobeerd om weer thuis te starten met 30 days challenge maar ook dat is me niet gelukt. Misschien in januari starten dan maar? Ik tennis overigens wel veel…

 2. “Gelukkig dun ik mijn cola tegenwoordig wel af, met alcohol.” WHAHAHA ik ga stuk! Hmm healthy is niet mijn ding al probeer ik wel weer om te stoppen met roken. Maar ik fail op het moment ook daarin.

 3. Ik probeer altijd vrij gezond te leven, en door de week doe ik het ook vrij goed altijd. Veel water, veel fruit en groenten, weinig artificiele rommel, je weet wel. Maar de weekends, mja, dan staan er altijd wel feestjes en leuke dingen gepland, en dan is mijn regime allesbehalve gezond ;-)

 4. Ik ben echt al te lang bezig met de squat challenge! Ik ben 2 keer ziek geweest, dus dat hield me een beetje tegen. Vanavond pak ik het weer op (:
  Je bent best goed bezig, Cynth, met het rennen!

 5. Nou je rent in ieder geval je ‘verdunde’ cola eraf =] Toch ontzettend knap dat je met deze temperaturen bent gaan lopen. Tjah ik had gezegd dat ik ging meedoen en dat heb ik ook, tot ongeveer dag drie en het totaal niet in mijn schema zat waardoor het inderdaad werd vergeten. Afgelopen maand is er wel heel wat afgefietst, enigste trots puntje.

 6. Pingback: Sunshine Award | lifeofbun

 7. Re-spect chick, dat hardlopen! Ik doe het je niet na ;) Ik drink wel heel veel thee trouwens, vind dat ook lekkerder dan water (duh), maar is ook niet slecht voor je. Nice compromise <3

 8. Wat goed van je dat het hardlopen zo goed gaat! Ik sport eigenlijk te weinig, maar dat probeer ik goed te maken door zo vaak mogelijk te fiets naar school te gaan (half uur heen, half uur terug). Verder snoep ik doordeweeks niet en eet ik gezond en in het weekend mag ik wel lekkere dingen, zoals chips!
  Motivatie voor die challenges heb ik helaas niet…Als ik op mijn fiets naar school zit weet ik dat ik toch op school moet komen en heb ik een doel, werkt voor mij beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>