PUPA Nail Art Mania Bubbles!

Verlangen naar de zomer doen we allemaal een beetje, ondanks de hartverwarmende feestdagen die eraan zitten te komen. Ik smacht naar de warme zonnestralen als ik de koude wind in mijn gezicht voel snijden. Ergens ben ik er wel blij mee, maar de zon is nauwelijks te zien. Als het niet te vinden is gurl, dan breng ik het wel op mijn nagels met een extraatje!

1 PUPA

2 pUPA

Wie kent ze niet? De handige kits van Pupa waarmee je de nagels kunt voorzien van de kleine caviaarballetjes die je nagels doen blinken. Iedereen wil er FAB uitzien met de feestdagen en de caviar nails mogen niet ontbreken aan de eettafel! Pupa maakt het mogelijk om fancy voor de dag te komen.

3 PUPA

4 PUPA

Een hippe nagellak in het geel met een warme ondertoon die met maar liefst één laagje voldoende dekt, twee laagjes is het net wat egaler en straalt de kleur zoals de zon het in de zomer doet. Vervolgens krijg je een plastic bakje erbij, waar je je nagels boven moet houden tijdens het besprenkelen van de vers gelakte nagel met de kaviaar.

5 PUPA

6 PUPA

Beide zijn geel, passen uitstekend bij elkaar, maar zijn ook leuk te combineren met regenboogkleuren of een hippe zwart. Minuscule balletjes die hechten op de nog natte nagellak, druk ze voorzichtig aan en laat het zo’n vijftien minuten drogen. Ready to go!

7 PUPA

Felgele nagels met een leuk nailart detail! Het valt op, is sprekend en zeer sierlijk rondom de zomerperiode, maar ook met de feestdagen. Lak je nagels met de basislak, in dit geval geel, wacht vijf minuten, breng de tweede laag aan, schud het kaviaar, schiet het er bovenop, aandrukken en weer vijftien minuten wachten. Hoe makkelijk is dat? Weinig moeite voor spectaculaire nails!

Geel is zomers, laten we eerlijk zijn, maar de Pupa Nail Art Bubbles Lemon is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren, o.a. Strawberry, Icy Mint Multicolor, Mandarine, Blueberry en Pistachio. Leuk voor onder de kerstboom, helemaal nu er 20% korting op zit, wat de Pupa Nail Art Bubbles €10,36 maakt bij OnlineMakeup.nl!

Heb jij al een setje van Pupa in bezit?

17 thoughts on “PUPA Nail Art Mania Bubbles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *