GOUDEN TIP: Lip’stick’ truc + longlasting tips! (Ook voor Christmas!)

Een grote make-upstash is geen must, het is natuurlijk ideaal als je het eenmaal hebt, maar je moet het doen met de dingen die je al in bezit hebt. Veel producten en items zijn multifunctioneel, zoals de blush op je wangen of de highlighters op je jukbeenderen + de rest wat naar voren moet worden gehaald. Heb je niet de juiste kleur lipstick in je stash liggen? En wil je deze ook nog eens de hele dag behouden? Lady, dan heb ik de goedkoopste en ideaalste tip voor jou!

1 LIPTRUC

Sinds kort verschijnen er zeer spectaculaire kleuren op mijn lippen, maar een tijdje terug was daar geen kleur te zien. Mijn lipstickstash is dan ook niet breed en uitgebreid, waardoor ik vele kleuren mis in mijn collectie in verband met de drag queen looks. Hey, daarvoor hebben we aparte en vreemde kleuren nodig!

IMG_9268

Het begon trouwens ook bij de drag look, daar droeg ik een witte basis van het NYX Jumbo Pencil met een fluwele finish van NYX Space. Meerdere malen heb ik de combinatie gebruikt, maar dan met een longlasting oogpotlood van KleanColor. Daarover ging een longlasting lipstick met een matroze oogschaduw. De hele avond, inclusief drinken, zat het nog tot in de puntjes perfecto!

3 MATTE

Oogpotlood met een oogschaduw, hoe baas is dat? Je kunt alle combinaties mogelijk maken, zowel de ombre lips – zie hierboven – als met donkere pareltjes die je lippen doen stralen. Hoe ga je te werk?

4 LIPTRUC

5 LIPTRUC

Zelf koos ik voor een donkerpaars oogpotlood van Essence, vanwege de look, maar elke kleur is mogelijk. Het liefst in een longlasting variant, droog je lippen goed af. Je kunt ze eventueel nog invetten, zodat alles soft is, maar doe dit ruim van te voren. Je kunt met het potlood de lijnen van je lippen volgen, maar zelf doe ik het met een kwastje. Moet even valsspelen op de plekken waar het moet, YALA!

6 LIPTRUC

Vul je lippen in met het potlood, neem alle spots mee en pak de oogschaduw erbij. Losse of vaste oogschaduws, het maakt niet uit. Zolang je maar een goede kwast hebt, waarmee je de oogschaduw goed kunt aandrukken. Zelf gebruikte ik Grape van MAC, een klein beetje in de dop, kwast er doorheen halen en deppend op de lippen.

8 LIPTRUC

Je kunt even afhappen en nog een tweede laag aanbrengen of voor het ombre effect gaan. Verder hoef je er niets aan te doen, zolang je maar voldoende droogtijd hebt met je lippen en tijdens het aanbrengen van de producten je lippen droog zijn. Yeap, dat is een echte must en dan kun je er een tijdje tegen aan! Pas wel op dat je lippen niet uitdrogen door de potloden die je gebruikt. Gouden tip voor met kerstmis, je kunt elke kleur dragen die je maar wilt! SWAGTASTIC!

Wat is jouw lipkleur met kerst?

22 thoughts on “GOUDEN TIP: Lip’stick’ truc + longlasting tips! (Ook voor Christmas!)

  1. wel uitkijken met ingrediënten van de oogschaduw sommige mica’s / pigmenten zijn echt niet “lip safe” dus echt niet goed voor je als je er wat van binnenkrijgt!

    en ik heb nu grape nodig, wat een mooie kleur! :D

  2. geweldige tip! Ik ga het zeker ook eens proberen met een koper kleurig potlood dat ik nog heb liggen en koper kleurig pigment dat zou een perfecte match moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>