KERSTTALK: Welke coupe en make-up voor le Christmas 2013?!

Het mag dan nog wel in het begin van december zijn, maar in september zat ik al te brainstormen over de outfit die ik tijdens het kerstdiner moest gaan dragen. Gezellig met la mia famiglia rondom het gourmetstel aka in Koningse begrippen met de ‘pannetjes.’ Chic gekleed, kaarslicht en een goed glas wijnwhiskeycola. Voordat wij aanschuiven, moet er nog heel wat gebeuren, want natuurlijk doen wij dat in stijl!

large-8

Nadat ik mijn kerstroutine heb nagelopen – check hem hier! – begin ik opnieuw de Wolowitz uit te hangen. Matchend met de kleding, zodat ik mijn ooglook daarbij kan afstemmen – deze zal ik gewoon fotograferen! – maar de vraag is: ‘Wat ga ik doen?!’ Het haar moet worden getoupeerd, vlechten of kleine knotjes?

Schermafbeelding 2013-10-17 om 01.02.31

Ik heb besloten om voor de eerste kerstdag te beginnen met krullen, zodat ik op de tweede dag een geweldige volume in het haar heb. You know what I’m saying? Wel gewoon met mijn poppetje, namelijk de Pearl Wand. Hij werkt als een baas, is effectief en snel. Laten we niet vergeten dat de lokken gedurende dag in de krul blijven zitten. Goed getoupeerd, vol in de slagen en met a lot of volume. Misschien nog met mijn extensions? Als je het doet, doe je het ook goehoed.

large-10

De tweede kerstdag is altijd meer van de wij-pakken-onze-rust-doen-alleen-maar-aan-gezelligheid. Maar als ik eraan toe kom, ga ik voor opgestoken lokken! Yeap, van te voren ga ik even oefenen om mijn haar op te steken, want dat is ook nog een kunst. Natuurlijk probeer ik een tutorial te shooten als het mij lukt om de lokken in de lucht te krijgen.

1-ootd-e1358985027877

Over mijn outfit laat ik niet veel los, want dat is deels geheim, grotendeels onbekend. Ik kan wel één ding wel vermelden, namelijk dat ik stad en land af zoek voor de geschikte dress. Een gladde stof, misschien iets teveel glitter of juist weinig kleur. Gelukkig komt hier een apart artikel over, want ook dit is een hot item!

1-pin

De make-up moet natuurlijk worden afgestemd op de outfit die je draagt, maar een beetje vooruit plannen is nooit mis. Sowieso weet ik dat er een winged eyeliner bij zit, maar ook wat glitters. Onder het oog? Op de wimpers of als eyeliner? Dat is nog een raadsel! Maar hey, de pin up look zal één van deze dagen verschijnen, inclusief de neppe Karel!

1-OUTFIT-1024x768

Dan hebben we nog de accessoires die je aan de outfit moet toevoegen, want hey! Laten we eerlijk zijn, een look is pas compleet als alles erop en eraan zit. Een mooie set oorbellen – misschien liggen die wel onder de boom? – maar ook de dubbele ringen of de knuckle rings. Een statement ketting? Of pak je het wat rustiger uit met alleen wat armbanden? Vergeet je clutch of een klein tasje niet! Een diadeem in het haar? Als ik de juiste vind, ben ik helemaal Koning.

6 BOURJOIS

Je nagels? Wat komt daarop? Zelf zat ik te denken aan een gradient tip met een donkere kleur als basislak. Goud met donkerrood? Zwart met zilver en daarover weer een soort glitter? Een hippe topper is nooit mis!

large-9

Kleine voorbereidingen waar ik al maanden mee bezig in mijn hoofd, maar telkens weer wijzigen. Herkenbaar he? Of heb jij al een idee hoe je eruit gaat zien met de feestdagen? En wordt het een jurk? De rode of paarse lipstick? Keuzes knapen, keuzes!

Wat doe jij met jouw haar en make-up?

14 thoughts on “KERSTTALK: Welke coupe en make-up voor le Christmas 2013?!

  1. Ik weet slechts 1 ding zeker: dat ik een zwart jurkje ga dragen. Welke van mijn verzameling dat wordt weet ik nog niet. Voor mijn oog make-up look ga ik mijn Chanel palette van kerst vorig jaar gebruiken. !

  2. Ik ga dit jaar voor het eerst geloof ik niet speciaal een nieuwe outfit voor kerst aanschaffen. Ze kunnen allemaal mijn rug op, ik ga dit keer voor de comfy kerst.

  3. Wat leuk om te lezen! Ik ben er nog niet heel erg mee bezig moet ik eerlijk toegeven, maar ik ga zeker wel kijken of ik een mooi jurkje kan scoren!

  4. Ik ben er nog niet uit, maar ik denk dat ik voor een zwart jurkje ga, glitter nagellak en een zachte make-uplook.
    Maar ik kan op de laatste dag alles nog veranderen (:

  5. Je krullen zijn echt amazing, dat doe je met een ‘wand’.. een magic wand ?? Want het zijn echt engelachtige krullen die creeert. Zelf ben ik er (eerlijk gezegd) nog niet zo mee bezig wat ik met kerst ga doen qua make-up en haar. Geen idee of ik er tijd voor zal hebben en naar een groot feest gaan doe ik ook niet dus ik kan ook met mijn coupe de poedel rondlopen de hele dag. Geen haan die er naar kraait hihi.

  6. Wat een boel keuzes. Go with the flow zou ik zegen en vooral doen wat je niet laten kunt. Mega haar met een Miss Glamour waardige jurk. De nagels zien er trouwens fab uit. Ik ga lekker comfy aangezien het toch in huiselijke kring wordt gevierd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>