Classy Christmas Meets Cynthia.

Nog maar twee weken en dan is het zo ver, kerstmis! Geen glitterende poespas, maar wel een glanzende oogschaduw waarmee het jus van de kalkoen jaloers zal kijken. You know what I’m talking aboouut.  Frisse cremekleuren die bij de kerstboom matchen en een dieprode tint op de lippen alsof het bloed nog moet gaan vloeien. Ja, met kerstmis komt er bij veel mensen thuis ruzie. Gelukkig pakt men zijn rust in Huize Koning! Houd het classy, ga voor een Classy Christmas Meets Cynthia!

IMG_9284

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– Make Up Store Eyeshadow Meteor
– Make Up Store Microshadow White
– TheBodyNeeds Mixing Medium
– NYX Eyeshadow Mocha
– Max Factor Wild Pots Eyeshadow Burned Bark
– Maybelline Gelliner Black
– TEEEZ Oogpotlood Black Deluxe
– Wimperkrultang
– Benefit They’re Real Mascara

Lippen:
– Calvin Klein lipstick Smooch
– Sleek Pout Paint Pinup
– NYX lipstick Raisin

IMG_9274

IMG_9293

Geïnspireerd door Pinterest, helaas verwijderde ik de foto eerder op mijn computer, maar ook van mijn telefoon. Stupid! Maar hey, je spot hem kort, maar krachtig in de video zelf. Such a shame dat de Pout Paints van Sleek altijd zo gaan runnen.  Ze lekken uit, gaan bloeden, hoe je het ook wilt noemen, maar ik vind de combinatie echt killing. Een zwaardere versie van de Pin Up look. Oh damn, het is dat ik te weinig tijd heb en maar één gezicht, anders zat ik de hele dag in de kerstmake-up!

Heb jij nog een kerstmake-up suggestie?

26 thoughts on “Classy Christmas Meets Cynthia.

  1. Ik dacht: Nog even snel je filmpje kijken voor het slapen gaan, maar ik heb nu zo’n zin om te makeuppen!!!! Wat ben je toch leuk om naar te kijken en inspirerend met looks. En shapen als een BAAS hahahaha.

  2. Ik vind je look geweldig. En je krullen, wow!! Je ziet zo een hele andere Cynthia! Ze staan je in ieder geval classy & glamorous!
    De kleurencombo is erg mooi. Ik ga ook snel weer NYX Mocha pearl weer eens tevoorschijn toveren en mee spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *