VLOG: LUSH & GLOSSYBOX Event!

Zo ben ik er nooit te vinden, zo ben ik bijna elke dag in de hoofdstad van Nederland. Gezellig met mijn bro aan mijn zij gingen wij op stap naar de kleinere straatjes van Amsterdam. Met een Starbuckie in de hand onderweg naar de Leidsestraat waar een Lush winkel zich bevindt. Iedereen kent de welbekende winkel op de Kalverstraat wel, maar een andere winkel. Andere producten, nieuwe medewerkers, maar ook een stuk groter. Groter? Meer stuff? Yeap! En de GLOSSYBOX was ook aanwezig!

Schermafbeelding 2013-12-15 om 01.08.47

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Enthousiast ging ik met de camera tekeer toen we terugliepen naar de bushalte om op te stappen, maar het was zo crappy donker. Hierdoor zie je amper wat + het is enorm lawaaierig op de achtergrond, geen succes. Het ging om een workshop waarbij jij leerde iemand anders een gezichtsbehandeling te geven, inclusief een heerlijke massage. Zelf herkende ik nog grepen van de opleiding schoonheidsspecialiste, ubercool! We leerden de producten kennen, zoals de toners, maar ook de andere maskers en de massagebars. Tot nu toe ben ik alleen bekend met het kleine goddelijke feetje Snowfairy, maar nu is er een nieuwe bijgekomen. Wil jij weten welke? Pak je rust, de review verschijnt nog + de GLOSSYBOX van het event!

Ga jij nog naar Lush toe voor de kerstdagen? En heb jij een abo op de GLOSSYBOX?

14 thoughts on “VLOG: LUSH & GLOSSYBOX Event!

  1. Lekker hoor, maar ik dacht de hele tijd tijdens de massage: Oh nee je make-up!! Haha, maar het ging goed;) Leuk om te zien, nu alweer spijt dat ik de laatste keer niet meer heb meegebracht..

  2. Wat een leuk filmpje! For a change heb ik het eens helemaal kunnen afkijken! Ik zag je echt genieten als een BAAS ;-) leuk dat je er geweest bent chick!

  3. Wat een leuk filmpje! Die gezichtsmassage ziet er heeerlijk uit <3 En al die grote blokken zeep.. oh my god. Ik zou echt eerder Lush overvallen als ik een overvaller zou zijn dan de bank. Haha :') EN WAT JAMMER VAN JE OUTRO :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>