Hippe kerstkaarten met de Asics Selfie App!

Je kunt mij een narcist noemen met de 3k aan foto’s van mijzelf op mijn telefoon. Oké, dan tel ik de andere 1000 er nog niet eens bij op die op de computer is opgeslagen. Een kleine fan van mijzelf? Hoe durf je dat te denken! En anders ben ik niet de enige, want met de Asics Selfie kun je foto’s van jezelf, maar ook vrienden maken die in een kerstbal zitten!

asics.kerstkaart.01

Over één week is het kerstavond. Kerstavond jongens! Hoe bizar is dat? Ik voel namelijk nog de warme zonnestralen op mijn kont. Misschien komt dat vanwege de goddelijke temperaturen buiten. Wil je helemaal in de kerststemming komen? Download dan nu de Asics Selfie app in de App Store, zodat jij de kerstfoto’s kunt maken!

large-13

Oké, ik heb hem al gedownload. Guilty. Foto’s gemaakt? Guilty. 900 van mijzelf? Guilty. Het is heel eenvoudig. Je downloadt de app – GRATIS! – maak jouw X-mas Selfie met de app en deel deze op Facebook. Zorg ervoor dat je minimaal 25 likes krijgt op je hippe picture, zodat jij jouw selfie kunt gebruiken als kerstkaart! Zij maken de kerstkaarten voor jou en deze kun jij weer ophalen bij Front Runner! Oh, heb jij trouwens de Gouden Ticket tussen je kaarten zitten? Dan win je ook nog eens gave ASICS of Onitsuka Tiger sneakers naar keuze!

Schermafbeelding 2013-12-16 om 20.16.11

Het is een leuk alternatief voor een kerstkaart, weer eens wat anders + met een handomdraai heb je geweldige kaarten die jij rondom de feestdagen op de post kunt doen. Je zal je bro’s en girls versteld doen staan met de moderne twist aan de oude kaarten. Download de app als een baas in de App Store. Of klik hier voor een sneller alternatief.

Kon jij de Asics Selfie app al?

Bron foto’s: Asics Selfie + Weheartit.com.

8 thoughts on “Hippe kerstkaarten met de Asics Selfie App!

  1. Ik vind het een leuk idee! Ik heb voor dit jaar mijn kerstkaarten al verstuurd, maar misschien is het een leuk idee voor volgend jaar!

    wist je trouwens al dat Selfie gekozen is tot het woord van 2013? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>