REMINDER: Winactie Honey I Washed The Kids zeep 2x!

Honing laat niet alleen je speekselklieren werken, het is ook heel gezond voor je! Heb je last van je keel? Een zorgvuldige schep in je thee en het doet wonderen. Binnen de kortste keren sta je weer vooraan in het koor te zingen. Over het koor gesproken, dat doet mij denken aan kerst en kerst doet mij denken aan Lush. Als ik dan weer aan Lush denk, denk ik aan mijn eerste stuk zeep, namelijk Honey I Wasted The Kids!

IMG_9158

IMG_9155

Een mop zeep is nooit mis, helemaal niet als je er nog eens tien keer zo lang mee doet! Een romige substantie die je huid doet insmeren, reinigen en vanwege de bestanddelen o.a. aloë vera extracten, wat helpt bij het verkoelen van de huid als je bent verbrand, maar ook als je last hebt van huidirritaties doet dit het verzachten.

IMG_9156

Vrij zoet, mierzoet wil ik het niet noemen, maar ben je een zoetekauw? Dan is dit wat voor jou! De honing is sterk aanwezig, niet alleen in de zeep zelf te zien – namelijk de honinggraat – maar ook de kleur. Aan de onderkant is hij wat geliger, okergeel eerder wat mij doet denken aan karamel. Een romige kerstgeur dringt mijn neus binnen!

IMG_9157

Zelf ben ik verkocht aan de zeep, daarom wil ik de ervaring met jou delen. Gurl, it’s so damn good. De geur, de structuur, maar ook om het te krijgen. Wees eerlijk, cadeautjes krijgen + winacties winnen is baas. Daarom geef ik hem vandaag weg, maar liefst twee keer!

Wat moet je doen voor de winactie?
- Vertel wat voor make-up je draagt met kerst
- Abonneer op het YouTube kanaal van Beauty Koning
Like de Facebookpagina van Beauty Koning
- De winactie loopt tot en met 19 december 2013!

Heb jij al iets van Lush in je collectie?

3 thoughts on “REMINDER: Winactie Honey I Washed The Kids zeep 2x!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>