YourSurprise met een gave WINACTIE!

Ik ruik het verse brood op de kerstochtend al. Het is vandaag precies over één week kerst. De tijd vliegt voorbij, de kerstinkopen moeten voor vele nog worden gedaan – moi moet ook nog beginnen. Dan knijp ik wel mijn handen dicht met de webshops die daarin zijn gespecialiseerd. YourSurprise is daar één van!

large-9

Cadeautjes voor ieder wils wat. Speciale categorieën van verjaardagen tot aan de feestdagen met onder andere kerstmis. Hoe kon het ook anders! Zowel voor het kind, een jongen of een meisje, vrouw/man, maar ook voor opa’s en oma’s, maar ook vaders en moeders. Die moeten we natuurlijk niet vergeten. Daarnaast kun je een prijslimiet inschakelen, handig als je een budget heb waar jij je aan wilt houden.

large-10

Internetbankieren? HELLO! Je kunt gewoon betalen met iDeal, maar zij verzenden ook naar het buitenland! Hurray, waar je zowel met een creditcard als met Paypal kunt betalen. We like that! De verzendkosten verschillen per item, waardoor je deze wel in de gaten moet houden voor het geval dat.

large-11

Van leuke tassen die je een persoonlijke draai kan geven, tot aan tegeltjes voor aan de muur. Badjassen, een Segway Tour, maar ook een workshop DJ’en. Hoe gaaf is dat? En hoe leuk is het om dat iemand cadeau te doen voor de feestdagen? Oh, speciaal voor de make-uplovers onder ons, een visagie behandeling!

sb10067362v-001

Nu komt natuurlijk het leukste, namelijk de winactie! Dankzij YourSurprise mag ik een cadeaubon weggeven ter waarde van maar liefst €15! Daar kan je heel wat leuke items zien te veroveren in de webshop voor de feestdagen of het nieuwe jaar!

Wat moet je doen voor de winactie?
– Vertel iets over jouw kerst traditie!
– Abonneer je op het Youtube Channel van Beauty Koning.
– Like de Facebookpagina van Beauty Koning.
– De winactie loopt tot en met 22 december 2013.

Kon jij de website al? En heb je er ooit iets besteld?


12 Comments

 • wies

  18/12/2013

  Ik doe graag mee, ik volgde je allang al op Youtube en facebook!
  Mijn kerst traditie is eigenlijk niet zo biijzonder, we hebben geen kerstboom omdat onze katten er altijd in klauteren. Wel gaan we naar Brabant voor een kerst dinee. Dit jaar vier ik ook voor het eerst kerst met mijn vriend en daar heb ik ook veel zin in!
  Liefs

  Reply
 • femketje

  18/12/2013

  leuke actie :D ik doe mee :3 heb alle stappen gedaan!
  onze kersttraditie is gourmetten met de hele familie ^^ dat betekent twee grote eettafels vol met broers en aanhang en een shitload aan lekker eten XD

  Reply
 • LifeOfBun

  18/12/2013

  Was al geabonneerd op je Youtube, en heb je FB net geliked onder Anouchka Wijnings! ^_^ Onze kersttraditie is bubbels en hapjes vanaf de namiddag, dan avondeten (veeeel) en ondertussen pakjes doen!

  Reply
 • Judith

  18/12/2013

  Wat leuk! Ik doe graag mee! Ik volgde je nog niet op YT, foei, maar nu wel :)
  Wat ik bij ons een erg leuke kerst traditie vind is dat ieder stel een gerecht maakt, zonder dat de rest weet wat je maakt. Het ene stel maakt een voorgerecht, het ander hoofdgerecht etc. Je hebt dan dus geen idee wat je gaat krijgen gedurende de avond en dat is zo leuk!

  Reply
 • Sharon

  18/12/2013

  Leuke actie! Ik heb je youtube and facebook pagina natuurlijk al lang geliked ! ;D Onze kersttraditie is op 1e kerstdag meestal te gaan gourmetten met de familie. En op 2e kerstdag naar de bioscoop met zn allen :D

  Reply
 • Manon

  18/12/2013

  Ik heb alles gedaan en ik doe graag mee!!! Onze kersttraditie is dat we elke eerste kerstdag naar opa en oma gaan om daar kerst te vieren en heerlijke traditionele gevulde kalkoen te eten!

  Reply
 • Nadine

  18/12/2013

  Ik de graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op youtube en facebook.

  Tijdens de kerst gaan wij altijd op de eerste kerstdag eten met opa en de hele familie. Hij regelt het nog steeds elk jaar en meestal gaan we naar een chinees wokrestaurant. Heel gezellig! En dat op zijn leeftijd!!

  Reply
 • Anne Solveig

  19/12/2013

  Wat leuk! Onze traditie is eigenlijk dat we elke tweede kerstdag met de hele familie eten en ieder gezin neemt iets mee qua gangen om te eten :)! Ik heb verder alles gedaan :)

  Reply
 • Missy

  19/12/2013

  ik heb niet echt een traditie, behalve het samen komen van de familie en lekker films kijken.

  – Ben geabonneerd op de Youtube Channel van Beauty Koning.
  – En heb de Facebookpagina van Beauty Koning geliked

  Reply
 • zoe

  21/12/2013

  ik doe mee!
  mijn kersttraditie is altijd samen lekker eten!
  had beide dingen al gedaan
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply
 • Anita H.

  21/12/2013

  Altijd leuk een cadeaubon!

  DE kersttradities binnen onze familie: op kerstavond gourmetten en aansluitend cadeautjes (waar geen einde aan lijkt te komen….) uitpakken.

  Reply
 • Linda

  22/12/2013

  Cadeautjes voor elkaar kopen met mijn ouders en zusje ^^ Altijd super leuk want je weet niet altijd wat je krijgt.

  Reply

Geef een reactie