De Picasso Challenge II. Doe jij mee?!

Rond de december periode kon ik tijdelijk niet make-uppen vanwege de amandelen die langs de kapper moesten, maar je bent addicted of niet. Geen make-up, dan maar geurende chemicaliën die de nagels versierde. De Picasso-Challenge ging van start en eindige een week later. Tijd voor ronde twee!

3-FOGAN-1024x768

Ik heb er zeker baat bij gehad om regelmatig mijn nagels te lakken, een week lang ging ik zeven dagen achterelkaar mijn nagels in de lak zetten. Zowel met een basislak, als kleurlak, negen van de tien keer zonder topcoat. Maar hey, de volgende dag ging het er weer vanaf.

2-neon-e1366659282776

Ook wil ik het deze vakantie weer gaan doen. Laat de feestelijke daagjes maar komen, want Cynth zit met mooie gemanicuurde handen aan tafel. Het bestek houd ik vast met nette randen, geen geklieder of vouwen, want ik ga weer oefenen.

9-fu-e1359078983268

Dagelijks verschijnt er een foto met een nagellak, niet teveel poespas, maar wel een hippe of juist een feestelijke donkere kleur op de uiteindes van mijn vingertoppen. Misschien kan ik eens over gaan na een leuke sierlijke nailart? Of zullen we dat voor oud en nieuw bewaren? Ik houd je inspanning, check de site dagelijks voor de update!

Doe jij met mij mee? Laat het mij weten of mention mij op Twitter – @CynthiaKoning - met jouw foto, maak gebruik van Instagram CynthiaKoning, of stuur hem via de Beauty Koning mail – cynthia@beautykoning.com – of laat hem achter op de Facebookpagina. Zodat ik jouw foto in het artikel kan verwerken! GOOD LUCK!

11 thoughts on “De Picasso Challenge II. Doe jij mee?!

  1. Leuke challenge! Ik ben heeel benieuwd. Ik wil jou best een foto sturen van m’n gelakte nagellak (heb momenteel zo’n gave op!!) met eens niet teveel poespas.. tot wanneer kan ik ém insturen?

  2. Aah tof dat je het nog een keer gaat doen. :) Ik weet nog niet of ik mee ga doen, vorig jaar heb ik gefaald, paar dagen vergeten hehe. Ik zal er nog even over nadenken, wanneer ga je beginnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>