De Picasso Challenge II. Doe jij mee?!

Rond de december periode kon ik tijdelijk niet make-uppen vanwege de amandelen die langs de kapper moesten, maar je bent addicted of niet. Geen make-up, dan maar geurende chemicaliën die de nagels versierde. De Picasso-Challenge ging van start en eindige een week later. Tijd voor ronde twee!

3-FOGAN-1024x768

Ik heb er zeker baat bij gehad om regelmatig mijn nagels te lakken, een week lang ging ik zeven dagen achterelkaar mijn nagels in de lak zetten. Zowel met een basislak, als kleurlak, negen van de tien keer zonder topcoat. Maar hey, de volgende dag ging het er weer vanaf.

2-neon-e1366659282776

Ook wil ik het deze vakantie weer gaan doen. Laat de feestelijke daagjes maar komen, want Cynth zit met mooie gemanicuurde handen aan tafel. Het bestek houd ik vast met nette randen, geen geklieder of vouwen, want ik ga weer oefenen.

9-fu-e1359078983268

Dagelijks verschijnt er een foto met een nagellak, niet teveel poespas, maar wel een hippe of juist een feestelijke donkere kleur op de uiteindes van mijn vingertoppen. Misschien kan ik eens over gaan na een leuke sierlijke nailart? Of zullen we dat voor oud en nieuw bewaren? Ik houd je inspanning, check de site dagelijks voor de update!

Doe jij met mij mee? Laat het mij weten of mention mij op Twitter – @CynthiaKoning – met jouw foto, maak gebruik van Instagram CynthiaKoning, of stuur hem via de Beauty Koning mail – cynthia@beautykoning.com – of laat hem achter op de Facebookpagina. Zodat ik jouw foto in het artikel kan verwerken! GOOD LUCK!


11 Comments

 • LifeOfBun

  19/12/2013

  Whew that’s gonna be tons of color in December! Perfect! Kheb dat roze lakje ook van de Hema, voel me wat vreemd en tegelijk uber girly alsik m aanheb! :3

  Reply
 • Laura

  19/12/2013

  Wat super leuk! Ik ben benieuwd! Zelf weet ik alleen nog niet of ik mee ga doen, want het kost best wel wat tijd. ;)

  Reply
 • Daisy

  19/12/2013

  Leuke challenge, als ik er aan denk, doe ik mee.

  Reply
 • Beautydagboek

  19/12/2013

  Ja, ik weet het nog! Een jaar geleden kwam ik voor het eerst op je blog toen je amandelen werden geknipt. En ik herinner me inderdaad de challenge nog. Time flies!

  Reply
 • Laura

  19/12/2013

  Leuke challenge! Ik ben benieuwd ^^

  Reply
 • Angelique

  19/12/2013

  oeh gave kleuren hoor, dekken zo te zien best goed!

  Reply
 • Selena

  19/12/2013

  haha leuke challenge, succes ermee

  Reply
 • Deb

  19/12/2013

  Leuke challenge! Ik ben heeel benieuwd. Ik wil jou best een foto sturen van m’n gelakte nagellak (heb momenteel zo’n gave op!!) met eens niet teveel poespas.. tot wanneer kan ik ém insturen?

  Reply
 • Anne Solveig

  19/12/2013

  Leuke challenge!

  Reply
 • Sophia

  20/12/2013

  Aah tof dat je het nog een keer gaat doen. :) Ik weet nog niet of ik mee ga doen, vorig jaar heb ik gefaald, paar dagen vergeten hehe. Ik zal er nog even over nadenken, wanneer ga je beginnen?

  Reply
 • Juudith

  21/12/2013

  Leuk dat je t weer gaat doen… Ik lak m’n nagels echt nooit meer dus ik doe niet mee haha

  Reply

Geef een reactie