WIN: Muvit Mini Portable Speaker!

Sinds ik weer Spotify opnieuw heb ontdekt, luister ik hele albums. Sowieso was ik actief op YouTube met maar liefst zo’n 600+ nummers in mijn favorieten, maar als je buitenshuis bent, dan raad ik YouTube af. Het vreet van je abo, maar iedereen kan muziek over zetten op zijn telefoon. Gewoon onder de app muziek, maar niemand kan van het harde geluid krijgen, wat goed klinkt. Tenzij je mini portable speaker van Muvit op zak hebt!

large-14

Vroeger had ik een hippe MP3 speler die je op verschillende boxen kon aansluiten. Ik was de DJ van de avond, wel meerdere keren. Toentertijd was je enorm hip als je de boxen op zak had. Je had verschillende soorten, maar altijd te groot om mee te nemen. Althans, het was echt onhandig. Gelukkig hebben we de Muvit Mini Portable Speaker!

large-12

Een kleine speaker die je gemakkelijk met je mee kunt nemen! In de hand is het ideaal, helemaal omdat het een oplaadbare interne batterij bevat. De batterij kan zo’n 6 uur mee. Weet je hoe lang dat is? Dat is echt amazing!

muvit-mini-speaker

Bang dat je telefoon er niet op aangekoppeld kan worden? Van iPads tot aan iPhones, Samsungs en alle Galaxy’s. Weet je het niet zeker of het apparaat wat je eraan wilt koppelen erop werkt? Neem een kijkje op de website en zoek onder het kopje ‚geschikt voor;” daar vind je alle items waar de draagbare speaker op aangekoppeld kan worden!

large-15

Maak van iedere dag een feestje! Ben je met oud en nieuw weg? Neem dan de mini speaker mee op zak en jij kunt de hele avond mensen voorzien van geweldige muziek + een mooi geluid. Muziekliefhebbers kunnen niet meer zonder! Met een kabel connect je het apparaat, waardoor je meteen een aansluiting hebt. Wie wilt dat nou niet en dat voor €24,95 bij MobielBereikbaar.nl!

unnamed

Nu komt natuurlijk het leukste. Ik mag namelijk in samenwerking met MobielBereikbaar.nl een Muvit Mini Portable Speaker weggeven! Het is een item wat je niet kunt missen – althans, ik in ieder geval niet!

Wat moet je doen voor de winactie?
– Vertel wat voor make-up je draagt met kerst
– Abonneer op het YouTube kanaal van Beauty Koning
– Like de Facebookpagina van Beauty Koning
– De winactie loopt tot en met 19 december 2013!

Heb jij weleens iets bij MobielBereikbaar.nl besteld? En kon jij de gave Mini Speaker van Muvit al?

Bron foto’s: Mobielbereikbaar.nl + Weheartit.com

4 Comments

 • Sophie

  20/12/2013

  Ooohh, dat is nog eens handig. In de zomer mis ik altijd zoiets! Lekker in het park/aan het water chillen en dan geen muziek hebben, dat kan niet hè. Ik doe dus mee! Ben op je FBpagina en YTkanaal geabonneerd.

  Wat voor make-up ik draag met kerst? Geen idee, maar ongetwijfeld a whole lot! ;) Heb nog geen outfit (daar stem ik ’t altijd op af) maar ik zal vast all out gaan met een zilveren of gouden smokey en glitters en rode lippen.

  Reply
 • Laura

  20/12/2013

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alles gedaan! Ik denk dat ik met kerst voor een glitterende smokey eye ga en een vrolijk kleurtje op de lippen! ;)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/12/2013

  Kewl :-) Succes iedereen!

  Reply
 • Anne Solveig

  21/12/2013

  Wat leuk!

  Reply

Geef een reactie