Christmas met aardetinten la Cyn Meets Cynthia!

Ben ik de enige die de dagen aan het aftellen is? Gisteren gingen wij – Sam en ik – kerst shoppen in het oh-zo-gezellige Amsterdam. Rond hobbelend op de Kalverstraat, de roze buurt en nog eens de Rozengracht. De Negen Straatjes moeten we ook niet vergeten. Kortom, we hebben een groot stuk van Amsterdam bekeken + inkopen gedaan voor de twee dagen die op ons staan te wachten. Daarvoor moeten we er FAB uitzien, aardetinten zijn mijn comfort zone + mijn ding! Christmas met aardetinten la Cyn Meets Cynthia!

1

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. 

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
- Too Faced Shadow Insurance
- NYX Jumbo Pencil Gold
- Everyday Minerals eyeshadow Comfy
- Everyday Minerals eyeshadow I Do Declare
- Make Up Store Microshadow White
- Make Up Store Eyedust Morning Breeze
- INGLOT Pigment 63
- TEEEZ oogpotlood zwart
- Wimperkrultang
- TheBodyNeeds2 Mixing Medium
- Golden Rose Volume and Length City Mascara
- Catrice Lipstick Be Natural
- TEEEZ lipgloss

2

3

Nude lips, het heeft wel wat! Bij wat extremere ooglooks staan neutrale lippen het mooist, alhoewel een rode of een donker mysterieuze lipstick ook echt de show kan spelen. Het is mooi hoe het allemaal wordt gestabiliseerd. Het contrast is baas. Niet teveel glitters, niet too much, maar toch vrij extreem en heftig als je het niet bent gewend. Oh, ik kon ook nog eens de losse pigment van de INGLOT gebruiken.. YAY!

Draag jij nude lips met kerst? Of een ander kleurtje?

DE LIVECHAT IS BEKEND! ZONDAG 22 DECEMBER 2013 OM 20:30 UUR NEDERLANDSE TIJD GAAN WIJ LIVE BABEH! Zie je dan!

18 thoughts on “Christmas met aardetinten la Cyn Meets Cynthia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>