Filmpje: Kerstcadeau’s fancy inpakken!

Mooi uitgestald onder de kerstboom, prachtig resultaat. Met bloed, zweet en tranen heb ik staan inpakken alsof mijn leven er vanaf hing. Het stond op mijn bucketlist en het moest eraf worden gestreept, voordat we het nieuwe jaar gaan inluiden. Vrijdag gingen wij op ons gemak shoppen in Amsterdam, om vervolgens de aankopen te kunnen inpakken voor de feestdagen. Sierlijke lintjes, gekleurd inpakpapier, gorgeous. Tijd om te leren inpakken knapen!

1

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. 

Je hebt enorm veel manieren om je cadeautjes te versieren voor de feestdagen. Van simpele strikjes tot aan de ingewikkeldste draaistrikken die tot zo’n pompon uitspringen. Prachtig resultaat, het koste mij wat moeite, maar inmiddels lukt het mij redelijk om de cadeautjes in te pakken. De attributen kan je gewoon kopen bij de Action. Waarom doen, als het makkelijk kan!

De datum van de LIVECHAT is bekend. VANAVOND 22 DECEMBER 2013 OM 20:30 UUR GAAN WE LIVE!

Kan jij al inpakken als een pro? En heb jij nog tips?


7 Comments

 • Sofie

  22/12/2013

  Wat leuk om te zien! Heel handig, want ik ben zo’n grote kluns met cadeaus inpakken. Het wordt bij mij altijd een verfrommeld iets haha.

  Reply
 • Beautydagboek

  22/12/2013

  Ik hou zo van inpakken! Mooi pakpapier, leuke lintjes en plakken maar ;) Je hebt het mooi ingepakt Cynthia!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  22/12/2013

  Het begint me ondertussen al beter te lukken om cadeautjes in te pakken maar ik heb er niet echt aanleg voor :)

  Reply
 • Anne Solveig

  22/12/2013

  Wat leeeeuk! :D

  Reply
 • Erg leuk filmpje!

  Reply
 • Jorinde

  22/12/2013

  Super leuk! Ik heb ook laatst alle cadeautjes leuk ingepakt met lintjes en belletjes eraan enzo :-)

  Reply
 • Sheela

  22/12/2013

  Wat leuk :) Je bent er goed in x

  Reply

Geef een reactie