Miners Cosmetics Color Quilt Blusher.

Een half jaar geleden zou ik je nog schuin hebben aangekeken bij het zien van een blush. Prachtige exemplaren, maar niet gezicht voor mijn gezicht. Roze appelwangetjes die je een gezonde kleur geven. Niet echt mijn ding. Correctie, inmiddels wel mijn ding. Come to mommah! Met de multifunctionele Miners Cosmetics Color Quilt Blusher voorzie je niet alleen je wangen, maar er is nog meer!

1 MINERS

2 MINERS

3 MINERS

Nog niet bekend met het merk, maar de verpakking doet mij nu al de das om. Gorgeous, strak en zeer modern. Chic and classy at the same time. Handig om mee te nemen, vrij stevig van bouw, maar ook een pareltje die je niet wilt missen. De blush is opgedeeld in vier vlakken, variërend van licht naar donker.

4 MINERS

Een zachte blush, wat inhoud dat de structuur vrij romig is, makkelijk op te nemen is met je kwast + een egale finish heeft op je huid. Althans, bij mij wel! Ik heb het nu met meerdere producten meegemaakt – je moet er even aanwennen of course – maar als je het eenmaal onder de knie hebt weet je hoe het product moet doseren en aanbrengen.

5 MINERS

Een kiekje op de lijst met ingrediënten. Mica staat op nummer twee, waar ikzelf al enthousiast van word. Hoe hoger het Mica gehalte, hoe gepigmenteerder + intensiever de blush zal zijn. Of welk product je op dat moment aan het blijken bent. Wel bevat de blush parabenen, no probleem voor mij. Wel iets om mee rekening te houden, als je hier allergisch voor bent.

6 MINERS

Ze zijn allemaal los geswatcht, behalve de eerste van de onderste rij. Die is in combinatie aangebracht, maar de kleuren vallen vrij licht uit. Het zijn vast mooie highlighters in een ooglook. Als je ze eenmaal met elkaar mengt, wordt de blush wat actiever, maar niet overdone. Een spectaculaire blush inclusief highlighter vind ikzelf. De fijne shimmers weerkaatsen het zonlicht perfect!

5 CHRISTMAS

Een subtiele en natuurlijke blush, romig van structuur en blijft perfecto op konen zitten. Sprankelt in het zonlicht alsof je iemand ermee wilt wegbranden, zoals ze soms bij mieren doen. Juk. Maar zeker de moeite waard en dat voor maar €5,95! Het merk is niet verkrijgbaar in Nederland, maar zij hebben wel een website waar je altijd een kijkje kunt nemen. Houd je hart vast, want je gaat los. Arme bankrekening, want ze verzenden naar Nederland!

Kon jij het merk al? En heb jij al iets in bezit van Miners Cosmetics?


14 Comments

 • Laura

  23/12/2013

  Wat een mooie blush, alleen in de verpakking al! Ik kende het merk nog niet! :)

  Reply
 • femketje

  23/12/2013

  oeh ziet er pretty uit :D

  Reply
 • Anne Solveig

  23/12/2013

  Ik heb de andere variant hier van en die gebruik ik heel graag!

  Reply
 • Leonie

  23/12/2013

  Hele mooie blush, alleen niet echt mijn smaak, ik vind de kleur iets te licht. Maar de verpakking is wel echt pretty!

  Reply
 • Mooie zachte kleurtjes!

  Reply
 • Daisy

  23/12/2013

  Deze blush geeft je een mooie zachte healty glow! I love it!

  Reply
 • Fleur

  23/12/2013

  Haha, zelf ben ik ook niet zo van de blush (al hele rode wangen van mezelf), maar deze is toch zeker purrty.
  Ik vind trouwens jouw schrijfstijl zo geweldig! Ook dat over die mieren, haha. Keep up the awesome! :)

  Reply
 • Irma

  23/12/2013

  Wauw, prachtig!
  Je ziet er echt mooi glowy uit op de laatste foto

  Reply
 • Melissa

  23/12/2013

  Ik vind het nog steeds moeilijk met blush. Het staat jouw erg goed, ik ben bij mezelf altijd wat bang dat het too much wordt.
  De prijs is goed te doen vind ik! Zelfs om het een keer uit te proberen.
  Meid, ik wens je hele fijne kerstdagen!!
  Xliefs

  Reply
 • Arletta

  23/12/2013

  Super pretty blush! Wel aanwezig maar niet té.xx

  Reply
 • Angelique

  23/12/2013

  wow dat ziet er nog best goed uit, verwachten er niet zo veel van maar jou full face ziet er echt nice uit!

  Reply
 • Birte

  23/12/2013

  Ik ben ook fan van de verpakking enneuh wat een mooie look heb je ermee gemaakt! You go giiiiirl!

  Reply
 • Kjoetness

  23/12/2013

  Waw die blush staat jou ééééécht goed!!!!!
  Ik vind persoonlijk bronzer en blush te veel van het goeie…

  Reply
 • Nikkitha

  27/12/2013

  Mooie blush hij staat je goed, ik zou hem zelf nog kopen. :)

  Reply

Geef een reactie