Filmpje: Bloopers 2013 #2.

Dat ik niet uit mijn woorden kom, is te merken, maar dat ik hele delen uit video’s knip.. ook. Grote stukken missen, gekke grappen, rare opmerkingen of gewoon onderwerpen die helemaal niets te maken hebben met de video. Ik ben er echt een kei in. Uploaden met bloed, zweet en tranen, maar het is gelukt. Deel twee van de bloopers is een feit. Drie minuten lang, bijna drie minuten, fouten, gekke dingen en gierende momentjes. I hope!

Schermafbeelding 2013-12-29 om 00.52.12

Klik hier als je de bazenvideo niet kunt bekijken.

Dit was het enige materiaal wat ik nog op de computer had staan. Zoveel bloopers zijn het eigenlijk ook weer niet, maar ik moet toegeven dat ik veel van mijn ‘fouten’ laat zitten in de video’s. Hay, het is wie ik ben en als ik het eruit zou halen, is het niet meer Cyn-like. Van lipstick op mijn tanden tot aan zeer sprekende gezichtsuitdrukkingen. Het einde moeten we goed afsluiten, gek het jaar uit en met veel plezier 2014 in!

Wat was jouw grootste bloopers dit jaar?

20 thoughts on “Filmpje: Bloopers 2013 #2.

  1. Heb echt gelachen. Heb zelf echt heel erg vaak bloopers als ik filmpjes opneem. Als ik het terug zie tijdens het bewerken ga ik zelf ook helemaal stuk van het lachen xD

  2. Ah Cyn, wat een onwijs leuk idee om al je bloopers te sparen tot de jaarwisseling! ;D You’re hilarious! En ergens is het ook wel een opluchting hoor.. Dat die picture perfect looks niet altijd meteen lukken, anders zou ik me wel heel sneu voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *