Filmpje: Memory Jar 2013!

Een voornemen van het afgelopen jaar. Het is voorbij gevlogen, zo snel dat ik niet eens alles kon noteren. De grote lijnen staan op de kleine papiertjes die ik bij elkaar heb gegooid. Mooie momenten om te gieren, wat negatievere dingen die dit jaar ook zijn gebeurd, maar waarvan we kunnen leren. Het eerste deel is een feit, een terugblik op het afgelopen jaar in een glazen pot op video!

large

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. 

Dit was deel 1, deel 2 komt eraan. Helaas heeft mijn computer het bestand niet opgeslagen, dus moet ik de 49 minuten opnieuw bewerken, kortom het gaat een hele tijd duren voordat ik die heb gefikst. Goddamn it, het mocht niet zo gaan, zoals ik het wilde. Gelukkig heb ik sushi gegeten for life. Ik had trouwens ook gehoord dat er veel vis tekort was. Goh, hoe zou dat nou komen? Meer genieten, dat ben ik zeker gaan doen! Lekker uiteten, uitgaan alsof je leven er vanaf hangt, maar YALA mag ook wel. Stay tuned for part two!

Wat is jouw mooiste herinnering uit 2013?


8 Comments

 • Laura

  31/12/2013

  Wat super leuk om te zien! Ik heb ook een memory jar, maar vergeet ‘m soms een beetje… ;) Haha, sushi, sushi, sushi en ik heb het serieus nog nooit op! ;) Gelukkig nieuwjaar!

  Reply
 • Daisy

  31/12/2013

  Ik vind zo’n memory jar echt een super leuk idee. Maar ik ken mezelf. Ik vergeet er dan dingen in te stoppen.

  Reply
 • Arletta

  31/12/2013

  Super leuk om te zien, fijne jaarwisseling.,xx

  Reply
 • Deb

  31/12/2013

  Fijne jaarwisseling!! Mijn mooiste herinnering? Hmm lastig.. er waren er zoveel ;-) ik denk mijn vakantie in La Douce France daar gaan we ook weer heen in het nieuwe jaar gelukkig.

  Reply
 • Echt een leuk filmpje :D En een goed idee, ik vergeet echt veel leuke dingen die ik heb gedaan..

  Reply
 • Sophia

  31/12/2013

  Dit is zo leuk om te zien! Nu heb ik ook helemaal zin om een memory jar te beginnen, lijkt me superleuk om alles terug te lezen :D. Fijne jaarwisseling alvast! ^^

  Reply
 • Kiss & Make-up

  31/12/2013

  Heel leuk idee vind ik dit :-) Origineel. Happy New Year alvast, Cynthia!

  Reply
 • Nadia

  31/12/2013

  Ik wil er dit jaar 1 gaan bijhouden!

  Reply

Geef een reactie