How to: Bijkomen van oud & nieuw!

Bijkomen van het oud en nieuw, dat doe ik uitgebreid. Even mijn kater bijwerken aka bij drinken of verzuipen met een grote hoeveelheid water. Met de kruitresten nog in het haar lig je brak op de bank. Tijd om dit te overleven. Als het te overleven is.. het nieuwe jaar is in ieder geval begonnen!

large-2

Hopelijk zitten al jullie vingers er nog aan en heb je de mooiste en geweldigste dag van je leven gehad met een knallend uiteinde! Hoofdpijn en een droge mond? De symptomen van de originele ik-heb-te-diep-in-het-glaasje-gekeken-virus. Water drinken en stevig ontbijten werkt als een baas bij mij. Ondanks de spierpijn die je overhoudt aan de kotspartijen.

large-1

Moe? Je hebt natuurlijk een langere dag gemaakt dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Of ben je altijd aan het nachtbraken like me? I feel you! Slaap niet uit tot vier uur, maar houd het schappelijk, anders slaap je diezelfde avond weer laat en misschien verpest je daarmee je slaapritme. Middagdutjes doen een wonder, maar een power nap van 30 minuten ook. Hiervan kun je écht opknappen!

large-5

Al die drank, voedsel en de oliebollen die niet meer zijn te tellen op één hand doen je na verloop van tijd de das om. Een portie fruit is niet verkeerd! Eet een vers appeltje of een banaan. Een ander stuk fruit is natuurlijk ook prima, maak desnoods een fruitcocktail. Zeer tasty na de brakke dagen!

large

Je huid is misschien ook niet op zijn mooist. Bij mijzelf kan ik ook de wallen en rimpels tellen, even veel als op zo’n telraam van de basisschool. Tijd voor een facial! Pak een lekker voedend masker voor jouw huidtype of de vermoeide huid, stoom van te voren en scrub je gezicht. Tada, tien jaar jonger!

large-3

Neem je hele lichaam mee onder de douche. Scrub je body gurl! Neem je armen, benen en torso mee. Scrub je huidlaag van 2013 eraf, zodat je de verfrissende zonnestralen van 2014 op kan nemen. Wil je een tintje bruiner worden voor de zomer? Grijp dan rond deze maanden de kans om bruin te worden. De zon staat nu dichterbij, waardoor je sneller bruin wordt! Pas op, insmeren is nog steeds een must.

tumblr_mfmwo3inOP1rmfw16o1_500_large

Water drinken is ook nooit verkeerd na een dagje oud en nieuw. Zet gewoon de liter flessen om je heen, zodat je de hele dag door kunt blijven drinken. Een mini-detox is nooit verkeerd, maar dan met water. Eet voldoende, maar let op wat je eet. Zelf nom ik ook altijd nog oliebollen en YALA, maar als je je echt beroerd voelt, moet je ook op je voeding letten. Dan haal je het een andere keer in!

large-1

EH, pak je rust hoor! Kijk een gave video, meestal zenden ze nog een hele rij uit, ook kerstfilms. Begin aan een nieuwe serie, neem bijvoorbeeld The Vampire Diaries, the Originals, Dexter of Gossip Girl. Gossip Girl heeft zo’n acht seizoenen als ik het niet verkeerd heb. Kortom, daar ben je nog wel eventjes zoet mee! Maar houd er rekening mee, doe rustig aan. Het is misschien wel je laatste vrije dag, dus luier nog eens goed!

Hoe was jouw jaarwisseling?


10 Comments

 • Dana

  01/01/2014

  Top tips! Maar ik heb het lekker rustig gehouden. Ik herkende ineens de tweede foto, mijn second hometown(Hong Kong) is dat, ik mis het :(

  Reply
 • femketje

  01/01/2014

  Mijne was niet zo heel super.. vriendlief had nog wreed veel last van z’n operatie :( hoop dat ie eind dit jaar beter is!

  Reply
 • Laura

  01/01/2014

  Gelukkig nieuwjaar! Ik heb het dit jaar rustig gevierd, dus gelukkig hoef ik niet heel erg bij te komen en kan ik dit nieuwe jaar heerlijk uitgerust beginnen! :)

  Reply
 • Jody

  01/01/2014

  Geweldig artikel en goede tips! Fijn 2014!

  Reply
 • Annika

  01/01/2014

  Haha, leuk artikel! Gelukkig nieuwjaar! :D

  Reply
 • Irma

  01/01/2014

  Geweldige tips!
  Ik kan wel weer wat energie gebruiken, dus dit artikel komt goed van pas (:

  Reply
 • Birte

  01/01/2014

  Leuke tips! Ik hang momenteel nog altijd rond in mijn pyjama en heb er al een serie-marathonnetje opzitten.
  I JUST LOVE NIEUWJAARSDAG!

  Reply
 • Allissa

  01/01/2014

  Haaandig! Bij mij is veel drinken en direct ontbijten een goed plan. Vooral het niet-eten maakt je misselijker en brakker.
  Mijn jaarwisseling was geweldig, erg gezellig en leuk! Maar nu, brakjes en man mijn kop zit onder de onzuiverheden!

  Reply
 • Daisy

  02/01/2014

  Ik had gister zo’n hoofdpijn dat ik voornamelijk op water heb geleefd!

  Reply
 • Angelique

  02/01/2014

  geweldige tips ladu!

  Reply

Geef een reactie