Filmpje: Mascara Truc + TIP!

Het VaVaVOOM effect met je wimpers, dat wilt iedereen! Die nepstukken op je oogleden plakken is al een kunst. Laat staan als je dat elke dag moet doen? Petje af! Mij zal het niet lukken, vandaar de zelf ontdekte truc om toch nog het neppe effect te creëren. Eenvoudig, snel gedaan en drie keer zoveel wimpers!

Schermafbeelding 2014-01-04 om 23.35.57

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Tegenwoordig gebruik ik de techniek dagelijks in mijn make-uproutine, gewoon omdat het net die extra boost geeft aan mijn wimpers. Het enige wat je moet doen is zorgvuldig de mascara in de buitenste ooghoeken aanbrengen en oppassen dat je hem niet te ver naar buiten trekt, omdat je anders een gapend gat veroorzaakt. Breng dan tussen de gaten en nog een laagje mascara aan, omdat je dan het weer opvult door de meerderheid bij elkaar te brengen. I’m loving it!

Bekijk hier de highlighter truc onder je ogen.
Bekijk hier hoe je je lipstick langer kunt behouden + je stash gemakkelijk kunt uitbreiden.
Bekijk hier hoe je oogschaduws als highlighters kunt gebruiken.
Bekijk hier hoe je een pukkel kunt wegmoffelen.
Bekijk hier de Beauty Koning Blendtruc!

Kon jij de truc al? En heb jij nog mascara tips?


12 Comments

 • wies

  05/01/2014

  fijne truc Cyn,

  je make-up zit ook pretty x

  Reply
 • Ceetje

  05/01/2014

  Deze wowowaaaam truc ga ik morgen proberen:) van binnen naar buiten en rollen maar!

  Reply
 • Cher

  05/01/2014

  Wow gur looke hur?

  Reply
 • Sophie

  05/01/2014

  Goh, nooit over nagedacht! Ga ’t ‘es proberen. Also: tutorial van deze look? Pretty please? :D

  Reply
 • Laura

  05/01/2014

  Handige truc! Ik ga het vandaag gelijk proberen! Mijn wimpers kunnen zoiets als dit wel gebruiken. ;)

  Reply
 • Tessabd

  05/01/2014

  Ik ga het zeker eens proberen morgen ;) mooie ooglook heb je ook op!

  Reply
 • Roxanne

  05/01/2014

  Ik doe dit inderdaad ook altijd zo! Zo’n fijne truc en het resultaat mag er iedere keer weer zijn!

  Reply
 • Arletta

  05/01/2014

  Ik doe dit echt al meer dan een jaar zo, en als mijn wimpers een goede dag hebben worden ze echt zo , wow. 1x dachten mensen zelfs dat ik nepwimpers ophad.x

  Reply
 • Kim

  05/01/2014

  Ik doe dit ook altijd zo! Erg fijn resultaat :)

  Reply
 • femketje

  05/01/2014

  handig uitgelegd :D

  Reply
 • Yu Fan

  05/01/2014

  Super fijne truc! Ik ga het zeker proberen!

  Reply
 • Josanne

  06/01/2014

  Handig!

  Reply

Geef een reactie