Inspirerende quote voor 2014.

We beginnen deze week weer officieel op werk, school en stage. Heerlijk om weer van start te gaan, dacht niemand. Een hart onder de riem, dat kunnen we wel gebruiken. Althans, ik zeker. Januari is niet mijn maand, februari een klein beetje door de Super Bowl, maar hopelijk brengt deze quote je op een positieve gedachte, zodat ook jij er weer tegen aan kunt gaan!

5b08e5f53e7a5671e57df914591491e0

Denk outside of the box, ga buiten je boekje, doe het eens anders. Fiets je weg naar school op een andere manier of neem een keer een andere afslag. Het zijn de kleine dingen die het doen. Een verandering in je leven hoef niet altijd negatief te zijn. Het is maar net hoe jij het bekijkt. Lees anders het artikel over de comfort zones hier. Ik schreef er ooit over en wees hip en ga ook Pinnen! Check hier mijn Pinterest profiel!

Wat wordt jouw quote van 2014?


7 Comments

 • Lidewij

  06/01/2014

  Dat is inderdaad een goede quote! Ik vind het ook belangrijk om nieuwe dingen te proberen en te blijven proberen, zo leer je allerlei nieuwe mensen kennen en leer je veel over jezelf. En als het niet lukt, ach, jammer dan. Dan ga je gewoon door naar het volgende ;)

  Reply
 • Laura

  06/01/2014

  Mooie quote! Kijken of ik ‘m kan toepassen! Voor mij is januari leuk omdat ik dan jarig ben, maar verder is er ook niets leuks aan. ;)

  Reply
 • Sofie

  06/01/2014

  Deze quote klopt helemaal!

  Reply
 • I scream beauty

  06/01/2014

  Mooie quote!

  Reply
 • Alyssa

  06/01/2014

  Het klopt inderdaad, wat een mooie quote! Alleen is het soms zo lastig om hierbuiten te treden… Goed voornemen voor 2014 :-D

  Reply
 • Vanessa

  06/01/2014

  Mooie quote! Ik ben iemand die niet zo snel uit zijn comfort zone zal stappen, ook al wil ik het wel. Deze quote inspireert me om het anders te gaan doen.

  Reply
 • Irma

  08/01/2014

  Ik ben het er helemaal mee eens!
  In 2014 moet iedereen iets meer uit z’n comfortzone treden (:

  Reply

Geef een reactie