EYEKO Skinny Liquid Eyeliner.

Je bent altijd opzoek naar het verbeterde product van jouw favoriete make-upitem. Althans, ik wel! Onbewust kijk ik verder dan mijn neus lang is. Dankzij de GLOSSYBOX heb ik veel meer mogelijkheden gekregen om producten op mijn eigen gemak te kunnen uittesten. Een proefdiervrij merk wat wordt getransporteerd uit de UK, namelijk EYEKO!

1 EYEKO

 

2 EYEKO

Op eyelinerpennen heb ik het niet zo. Mijn comfort zone is namelijk de gelliners en de wat vastere structuur van de liners, maar door de Skinny Liquid Eyeliner van EYEKO ging er weer een wereld voor mij open. Niet vanwege de dierproefvrije cosmetica, maar ook de smudgeproof liner en het flinterdunne puntje.

3 EYEKO

4 EYEKO

5 EYEKO

Een lange grijze pen waar je goed grip op hebt, waarmee je de longlasting eyeliner gemakkelijk op je oogleden kunt aanbrengen. Vanwege de flinterdunne strakke punt maak je binnen een handomdraai een kaarsrechte eyeliner die gevaarlijk scherp kunt zijn! Een glossy finish, waardoor je eyeliner de hele dag blijft stralen!

6 EYEKO

7 EYEKO

8 EYEKO

Zo dun als wat! Strakke lijnen, een perfecte dekking en intens zwart. Blijft de lijn na verloop van tijd zo gitzwart? Ja, hij blijft dekkend genoeg, maar droogt wat in. Ik heb meerdere malen al de puntjes omgedraaid. Dan trek je de viltpunt eruit, draai je hem om en is de vers gezogen kant weer zo goed als nieuw.

5 CHRISTMASICE

1

De Skinny Liquid Eyeliner van EYEKO blijft uitstekend op zijn plek zitten gedurende dag, alleen vind ik het een nadeel dat hij wat te snel opdroogt als je hem aanbrengt. Vind ik dat erg? Nee. Rebuy? Hell to the YEAH! Voor maar €11,00 heb je een dierproefvrije longlasting Skinny Liquid Eyeliner van EYEKO en natuurlijk verkrijgbaar in de Engelse webstore van EYEKO!

Heb jij al producten van EYEKO? En hoe bevallen zij jou?


27 Comments

 • Bianca

  08/01/2014

  Die heb ik erg lang gebruikt, vind hem heel erg fijn :)

  Reply
 • Anneloes

  08/01/2014

  Wauw, die ziet er zeker fijn uit! Ik heb hem hier ook nog ergens liggen geloof ik, maar ik had de behoefte nooit om hem te gebruiken (‘nah, zal toch wel niet fijn werken’). Toch wel dus, dus ik ga hem straks eens uit het stof vissen! Thanks voor de fijne review <3.

  Reply
 • Lidewij

  08/01/2014

  Wow, die ziet er inderdaad goed uit! Dat wisselsysteem klinkt heel goed, dan drogen ze niet zo snel uit :D ik zou mijn grote liefde UD liquid liner wel even laten rusten om deze te testen ;)

  Reply
 • Sofie

  08/01/2014

  Dit lijkt me een fijne eyeliner! Oh, ik ben altijd zo jaloers hoe goed jij eyeliner lijntjes kan zetten :D

  Reply
 • femketje

  08/01/2014

  ziet er prima uit :D

  Reply
 • Eline

  08/01/2014

  Ziet er goed uit, deze wil ik supergraag proberen!

  Reply
 • pretty beauty land

  08/01/2014

  oeh dit klinkt echt goed!

  Reply
 • Bouchra

  08/01/2014

  Klinkt goed zeg! Die look die je ophebt is trouwens ook echt prachtig!

  Reply
 • Judith

  08/01/2014

  Ziet er erg goed uit! En oh my wat is je look weer prachtig!

  Reply
 • Eline

  08/01/2014

  ik heb het niet op pennen maar deze kan wel een mooi dun lijntje zetten!

  Reply
 • Silke

  08/01/2014

  Het ziet er inderdaad uit als een fijne eyeliner! En wat is je ooglook ook weer prachtig!

  Reply
 • Mattania

  08/01/2014

  Ziet er goed uit! Toch maak ik liever gebruik van mijn Essence waterproof eyeliner ^^ Het kwastje vind ik wat fijner

  Reply
 • Monique

  08/01/2014

  Ik vond deze erg fijn. Helaas was hij na een korte tijd enorm uitgedroogd. Dat vond ik erg jammer.

  Reply
 • Jerka

  08/01/2014

  Ziet er een goed product uit! Leuk artikel.

  Reply
 • Miranda

  08/01/2014

  Ik wil altijd nog eens een stift eyeliner proberen. Dit klinkt echt als een erg fijne eyeliner.

  Reply
 • Heel mooi! En niet eens zo heel duur :D

  Reply
 • martina

  08/01/2014

  klinkt als een onwijs fijne eyeliner!

  Reply
 • Marita

  08/01/2014

  Ah damn cyntho, je look is weer gorgeous! Maak nou es eentje die ik ook kan dragen hahaha. Maar killer eyerlinerr

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/01/2014

  Looks and sound pretty amazing! :-)

  Reply
 • Lotje

  08/01/2014

  Mooi! Leuke ooglook heb je gemaakt xoxo

  Reply
 • Lisa

  08/01/2014

  Klinkt als een fijne eyeliner en wat ziet je ooglook er weer prachtig uit :)

  Reply
 • Deb

  08/01/2014

  Wat een heerlijke strakke wing heb je er mee gemaakt!! En je look is weer amazing!

  Reply
 • debby

  08/01/2014

  Nice! Ik was het merk eigenlijk een beetje vergeten…..

  Reply
 • Birte

  08/01/2014

  Ik heb nog nooit iets getest van Eyeko, maar dit ziet er good stuff uit!

  Reply
 • Irma

  08/01/2014

  oeh, looking good!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  09/01/2014

  Een fijne eyelinerpen is niet gemakkelijk te vinden en deze ziet er erg goed uit !

  Reply
 • Tessabd

  11/01/2014

  hmz ziet er goed uit maar denk dat ik voor die prijs net zo blij ben met die van maybelline.

  Reply

Geef een reactie