FOTD: Mijn signature look at the moment.

De cijfers van de FOTD van vorig jaar zijn best teleurstellend, laten we dit jaar goed aftrappen. Een FOTD met mijn signature look. De welbekende lipstick waaraan je mij op dit moment aan kunt herkennen. Niet alleen zie je mij van honderden meters afstand vanwege de felheid, maar ook de onderkant van mijn haar zul je niet snel vergeten.

1

 Een frisse blik is belangrijk voor mij, niet alleen om ik op dit moment weer minder slaapuren maak, maar ook vanwege de huge eyes. Drie standaard dingen in een make-uplook met een lichte basis. Als eerst de Too Faced Shadow Insurance, vervolgens het Jumbo Pencil van NYX in de kleur Milk en de Microshadow White van de MUS op het wenkbrauwbot. White dient als highlighter + als blendtruc.

3

In de binnenste ooghoeken een lichte lila shimmer Angel van de Make Up Store en een zalmkleur van INGLOT Eyeshadow D.S. 467. Een subtiele arcadeboog, net voldoende om hem zichtbaar te maken met Wedge van MAC en een beetje onder het oog. Flinterdunne eyeliner langs de wimperrand met de Skinny Liquid liner van Eyeko. en een wing die je aan de onderkant terugtrekt. Smudgen!

4

Wimperkrultang over de wimpers heen en een mascara truc met de Golden Rose Volume & Length Mascara, waarmee je het ultra lange effect krijgt. Het Anastasia I Camille highlighting pen op de waterlijnen en gaan met die banaan!

5

Op de lippen ben ik natuurlijk voor de lippotlood + eyeshadow combo gegaan. Intens, fel en zeer sprekend. Dankzij de goedkope, maar een favoriete eyeliner van Kleancolor in de kleur Fuschia en de felroze oogschaduws uit de 120 Palette die je samen mengt.

2

De Powder Blush van de Etos op de wangen met daarover de highlighter Angel van de Make Up Store die ook in de ooglook zit verwerkt. Even de boel een formaat kleiner shapen met de NYX Blush Taupe als de finish touch van de look!

6

Een vrij simpele, maar toch een sprekende make-uplook die je ogen vergroot en je alive maakt. Gebruik een lipstick op de sombere dagen, omdat je hiermee de aandacht afleidt van de uitbraken op je gezicht of de massive wallen onder je ogen. Een look die inmiddels al tig keren is gedragen en steeds sneller op het gezicht zit, yaaay!

Wat is jouw signature look?

21 thoughts on “FOTD: Mijn signature look at the moment.

  1. Die lipstick is echt stunning! En de blush is super zoet roze. Mijn signature look is ook met een knallende lipstick zoals matt about pink van Catrice

  2. Staat je prachtig! Mijn signature look is de afgelopen tijd MAC Satin Taupe oogschaduw over het hele ooglid en naar boven geblend voor een soort smokey effect, een licht champagnekleurig oogpotlood in je binnenste ooghoeken, een subtiele liner en veel mascara :D! En op mijn lippen eigenlijk niet zo heel veel…

  3. Ik vind dit je heel goed staan, ik ben ook aan het experimenteren met een ‘frisse’ look. Het is wel oppassen geblazen met mijn iets getinte huid om een soort ‘ijstijd’ look te voorkomen ;)

  4. Ik kijk ook nooit naar fotd’s. Maar zag de eerste zin in van je tekst staan en wilde ff reageren. Mss kijken mensen (zoals ik) liever naar make up looks in een filmpje ik sla fotd’s bij alle blogs altijd over.

  5. Ik vind een witte / creme kleur altijd zo mooi op het gehele ooglid, maar helaas blijft het bij mij nooit mooi zitten. Al gebruik ik TFSI of NYX milk, aan het eind van de dag.. is het zo goed als weg, echt bizar. Ik vind dit wederom weer een prachtige look. Je winged eyeliener erbij is ook zo mooi (a) En dan nog een prachtige lipkleur, echt een prachtige look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *