Tags in tags.. in tags?

Livechats helpen mij altijd veel op weg! Zo kom ik meer over jullie te weten, nieuwe producten die een must in je leven zijn en natuurlijk ideeën voor BK. BURGERKING. I mean BEAUTY KONING. Persoonlijke artikelen werden aangevraagd en worden altijd zeer gewaardeerd. Angie selecteerde mij voor een tag- thankyou! – tijd om hem even door te nemen!

1 OUTFIT

Welke tag is jouw favoriet?
Damn, geen idee. Je hebt er zoveel, maar ik ben wel gek op de tags die de raarste dingen naar boven halen. De fakeheidsfactor tag vond ik ook helemaal het einde. Er kwam uit dat ik vrij fake was volgens mij, of niet? Bekijk hem even anders! OH. En de Before I die tags + de This is who I am tag.

Welke tags heb jij zelf al gebruikt?
Niet zoveel, want ik vul ze niet vaak in. Meestal zijn het back-up artikelen. I’m so, so, sorry. Daarom worden ze niet regelmatig gepost, alhoewel de fakeheidstag publiceerde ik wel, vanwege het hoge genialiteit gehalte. Oh, en de feestdagen! Zowel dit jaar 2013+ vorig jaar 2012. Before I die + Before I die on daredevilmodus, This is who I am 1, 2, 3 en deze. Hier. Nummer nog wat. Tag hiero. Bazentag. TAG! Oh god, ik heb er echt veel gedaan. Wat back-up artikelen G?!

Welke tags spreken je het minst aan?
Dingen zoals mijn favorieten items of welke ik in de zomermaanden gebruik en wat in de winter. Oh, believe me. Dat is niet zo verschillend. Ik leef zoals ik al vaak zeg graag op het randje en gebruik winterse producten ook in de zomer. Dat bedoel ik, daredevilmodus is always on. Oké, ik moet ook bekennen dat ik niet veel tags ken + ik moet altijd nadenken over mijn favorieten, want zoveel heb ik er niet.

Over welke tag verbaasde jij je?
Ja, dat is de Christmas tag van 2013. Waarom? Omdat ik echt even uit het veld werd geslagen door de meerdere rendieren van de kerstman. Sinds wanneer heeft die oude tak een andere rendier? Hij heeft alleen Rudolph! De rest zijn kopieën en die heten ook Rudolph.

Schermafbeelding 2013-08-02 om 00.35.43

Wat voor tag zou jij nog willen zien?
#BAZENCREWTAG! Ha, die werd aangevraagd tijdens de livechat! Ik vond het een bazenidee, vandaar dat ik het bazenconcept op een bazenmanier ga uitwerken. Althans, een poging tot. Eh, geef mij de tijd. Pak je rust, want hoe gekker, hoe beter!

Vul jij de tags ook altijd in? En als niet-blogger? Doe jij dan weleens mee? OH! En welke tag zouden jullie nog willen zien?


6 Comments

 • Angelique

  09/01/2014

  onwijs leuk dat je de tag ingevuld hebt :-)

  Reply
 • Priscilla

  09/01/2014

  Ik ben gek op tags invullen! hihi Voor vandaag de Boyfriend tag gedaan en dat vond ik echt een hele leuke. Persoonlijke tags vind ik het leukst :D

  Reply
 • Irma

  09/01/2014

  Leuk!
  Ik denk wel eens mee tijdens een tag, over wat ik zou invullen (:

  Reply
 • LifeOfBun

  09/01/2014

  Die favorites veranderen bij mij ook niet vaak! What you like, you like right. Kga niet zeggen oh hey zomermaand, better stop wearing vampy lips. Blij dat ik niet de enige beeeeen wohoo!

  Reply
 • Birte

  09/01/2014

  Hahahaha, ik vind tags leuk om te lezen én om te schrijven. Ben je nu nog niet over die rendieren heen?!

  Reply
 • Renate

  10/01/2014

  Leuk! Ik vul eigenlijk ook niet zoveel tags in en ik vind eigenlijk vooral tags als “who am i” of “before i die” leuk! Ik vind de favorieten tags vaak ook niet zo leuk, omdat ik ook maar een paar favorieten heb die ik elk seizoen gebruik haha!

  Reply

Geef een reactie