Lorde Meets Cynthia.

Met maar liefst een leeftijd van 17 jaar, zingt de jonge ster als een nachtegaal. Het hemelse geluid komt er uit haar mond als ze de microfoon in haar handen krijgt geduwd. Pure Heroine. Met haar stem, weet ik hoe het voelt om high te zijn. The Love Club was het eerste album, maar met Pure Heroine zette zichzelf op de kaart. Lorde Meets Cynthia!

1

Donkere make-up, simpele eyeliners, maar met een dunne fancy wing die hoog eindigt. De losse lokken van de dame is ook één van haar signatures. Naast de sprekende ogen die vaak worden benadrukt door de liners en lippen die zijn gekenmerkt door donkere kleuren, zowel een mysterieuze paarstint als zwart en rood.

5

4

Ben je vaak te laat? Met de ooglook hierboven, ben je hooguit vijf tot tien minuten bezig! Grijp de neutrale kleuren bij elkaar en de oogschaduwprimer. Jawel, de Too Faced Shadow Insurance op het ooglid, Jumbo Pencil Milk van NYX op het ooglid en deppend naar de ooghoeken toe. 88 Warm Palette erbij, de matte variant, omdat je de lichte kleur nodig hebt. Over Milk heen en de arcadeboog in. MUS White op het wenkbrauwbot als highlighter + contouring for the brows + als blendtruc. Multifunctioneel!

3

6

Een bruine kleur net ietsjes boven de arcadeboog voor het vergrotende effect van de ogen. Vervagen met de blending brush en met de Eyeko Skinny Liquid Liner maakte ik de retedunne eyeliner langs de wimperrand met een killerwing. Op de wimpers ging de Bourjois Twist Up The Volume Mascara en de Essence All I want op de waterlijn.

77

De prachtige pareltjes van Wet N Wild die ik aan mijn stash heb mogen toevoegen kwamen te voorschijn. Het is er één van, namelijk Cherry Bomb. Dieprode wijnkleur, donker en semi-mat. Romig als boter, wel vrij stug van structuur, maar pure perfectie.

7

Een lichte shape, omdat Lorde zelf dat ook niet heeft en een vleugje blush wat nog op de kwast zat, maar eigenlijk is die nauwelijks zichtbaar. Het voelde zo leeg en ik kleurde zo bleek, moet je nagaan dat ik al die jaren geen blush droeg, ah!

8

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De Lorde-look is snel gepiept, even een foundation eroverheen, afpoederen, contouren alsof je leven er vanaf hangt en wat blush. Met een lipstick kun je de look afronden en een sexy highlighter. Full face make-up en dat in enkele minuten, ik gok op zo’n 20 tot 30 minuten als je er wat haast bij zet! YOU CAN DO THIS. WE CAN DO THIS! 

Kon jij Lorde al? En luister jij ook naar haar muziek?


17 Comments

 • Maxime

  11/01/2014

  Mooi look heb je gemaakt, zo’n donkere lipstick staat je goed! Ik begin zelf ook wel fan van Lorde te worden, ze heeft een prachtige stem.

  Reply
 • Sofie

  11/01/2014

  De donkere lippen staan je geweldig! Mooie look :)

  Reply
 • Kimberly

  11/01/2014

  Die donkere lipstick is echt ontzettend mooi zeg! Ik vind je look heel erg geslaagd, i like it! :D

  Reply
 • LaraLaurentia

  11/01/2014

  Die lipstick is echt geweldig! Mooi look Cyn :)

  Reply
 • Wendy

  11/01/2014

  Prachtige look. De donkere lippen staan je geweldig! <3

  Reply
 • Marita

  11/01/2014

  Oh gurl! Die kleur staat je GORGEOUS!

  Reply
 • Martina

  11/01/2014

  Staat je weer super!

  Reply
 • femketje

  11/01/2014

  die vampy lips staan je stunning!

  Reply
 • Yu Fan

  11/01/2014

  Wauw prachtig, en het staat je écht gor-ge-ous!

  Reply
 • Miranda

  11/01/2014

  Wauw wat mooi! Donkere lippen staan je goed!

  Reply
 • Irma

  11/01/2014

  Het staat jou beter dan Lorde, om eerlijk te zijn.
  Die lipkleur staat je echt goed!

  Reply
 • Birte

  11/01/2014

  Ik ben niet altijd even grote fan van Lorde’s looks. Vind dat ze er al snel véél ouder uitziet dan ze eigenlijk is…

  Reply
 • Linda

  11/01/2014

  Gaaf! Ik vind haar make-up en muziek echt heel nice

  Reply
 • Josephine

  12/01/2014

  DONKERE LIPPEN WAUW PRACHTIG!

  Reply
 • Christina

  14/01/2014

  Gaaf chick!

  Reply
 • Prachtige look, en wat staan die donkere lippen jou gorgeous!

  Reply
 • Gerrianne

  29/01/2014

  Ik heb je gemist, aaah, weer een amazing look! Ik lees zo lekker een aantal artikelen van je door, dus comment’s kun je verwachten. Ik vind witte kleuren laatste tijd sowieso al geweldig op de ogen. Je hebt er een fantastische look van gemaakt én wat zingt Lorde goed. Heb toevallig deze week al een paar keer een playlist van Lorde af laten spelen :).

  Reply

Geef een reactie