Cynthelijke feitjes #4!

Wow, weet je hoelang het al geleden is dat je in mijn huid kroop? Ik kan het niet meer op twee handen tellen, laat staan met mijn tenen erbij. Gadverdamme. Voeten? Daar houd ik niet zo. Sushi? Noms. Oh god, wat een combinatie. Zo zijn er wel meerdere dingen niet te hachelen, maar daar gaat het niet over. De donkerste dingen komen naar boven, de diepste geheimen worden in dit artikel onthuld. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Schermafbeelding 2013-12-05 om 22.46.51

17. Tijdens de Halloweensessie verscheen Ghetto Snow White meets Cynthia, waar ik natuurlijk in mijn homeboy-stijl moest schrijven. Ik begon met goede moed, maar die zakte al snel in mijn sneakers weg. Waarom? Omdat ik eigenlijk al half in straattaal spreek/schrijf + alle gekke Amsterdamse uitspraken – thanks mom & dad + grandma & grandpa – waardoor het een stukkie moeilijker werd. Maar hey, ik ga mijn schrijfstijl niet aanpassen, want dan ben ik Cynth niet meer. BRO.

1KINGQUEEN

18. Ik houd van mijn alterego QUEEN King. Ze is geweldig om te maken, vooral omdat ik daar extreem lang – wat is lang? Twee tot drie uur? – over doe. Daarnaast vervorm je je gezicht alsof je leven er vanaf hangt + je gaat weer een stapje verder. Hoger op de ladder, maar ook leer ik mijzelf zo weer nieuwe make-uptechnieken aan en ondervind ik nieuwe dingen.

19. Ik ben geen ochtendmens. HA-HA. Dat wisten jullie al, maar ik ben serieus. De ochtenden haat ik, althans niet haten. Joke wel. Gewoon vroeg opstaan, dat lukt niet. Niet met goede moed. Tenzij ik iets leuks ga doen, dan spring ik uit mijn bed. Soms iets te enthousiast en ren ik zo tegen mijn inloopkast aan. Vandaar die bloedneuzen. Hoe vroeg ik ook ga slapen, hoe lang ik ook slaap, in de ochtend ben ik nooit zo vrolijk. Bah.

4 LADYGAGA

20. Ik wil altijd teveel. Teveel doen, teveel projecten, teveel looks maken of teveel zeggen. Helaas lukt het allemaal niet altijd, waardoor ik ook altijd bezig ben. Een vervelende eigenschap.

21. Muziek. Ik luister het liefst de hele dag. Spofity – thanks homeboy – heeft mij weer een andere kijk gegeven op muziek. Je kunt tegenwoordig hele albums luisteren, gewoon achter elkaar, zonder dat er onzin tussenstaat. Op YouTube schrik jij je nog weleens een hoedje, omdat er dan ineens een bug in zit – happens a lot! – waardoor je iemand hoort gillen. Maar hier, nothing!

8 CATRICE

22. Mijn bijnaam is Poppy, wat afgekort Pop wordt. Why? Omdat ik vroeger op een poppetje leek + ik was zo’n kleine knaap die heel lang met een kale kop bleef rondlopen en al met negen of acht maanden liep. Tegenwoordig gaat dat lopen niet mee zo soepel, misschien omdat ik al zo vroeg er mee was? Joke, ouderdom!

IMG_7019

23. Heel vaak probeer ik om mijn voice over te brengen in artikelen, wat nogal moeilijk is, maar door de vele schuingedrukte letters en de rijen aan medeklinkers moet het te doen zijn. Het liefst heb ik zo’n voice-over ding erbij, zodat je erop kunt klikken en mij ‚BUUUUTCH’ hoort zeggen in een bazenaccent.

IMG_9886

24. Ooit moest ik presenteren op een andere school. Ik zweette peentjes + het was zo’n 25 graden als ik het mij nog goed kan herinneren. Daarvoor besloot ik mijn make-up te setten met haarlak. Juist. Drie dikke pappoopoolagen om mijn make-up op zijn plek te houden. Gurl, het gezicht zat er nog op, ondanks mijn zweetpartij, maar god, wat was ik blij toen ik kon douchen. ALLES VOOR MAKE-UP!

Ja, dat had je niet verwacht hé? Oef. Als ik terugdenk aan die presentatie, nailed it, maar alsnog.. niet cool. Sowieso snap ik veel van mijn opleiding niet, maar daar binnenkort meer over. Alhoewel, het leverde wel weer een grappig verhaal op. Welke gek sprayt er nou zoveel lagen haarlak over het gezicht om het plaatje heel te houden. Smeltende hitte. Gleed bijna uit mijn blazer. Heerlijke feitjes, van bijnamen tot aan beschamende momenten. Oké, dat valt wel mee, maar hallo. Weet je hoe raar dat is om te presenteren bij iemand anders in de klas en ook nog eens op een andere school? I KNAW.

Heb jij een bijnaam? Share it with us!

Bekijk hier deel 1!
Bekijk hier deel 2!

Bekijk hier deel 3!


22 Comments

 • Laura

  13/01/2014

  Super leuke feitjes! Ik heb niet echt een bijnaam, die van jou is leuk bedacht! :)

  Reply
 • femketje

  13/01/2014

  super leuk om te lezen :D

  Reply
 • Priscilla

  13/01/2014

  Dat van die haarlak.. geweldig!!! Ik heb geen bijnaam meer, maar vroeger toen ik nog losbandige feestjes bezocht heette ik Godzilla!

  Reply
 • martina

  13/01/2014

  ben benieuwd naar je verhaal over je opleiding !! :)

  Reply
 • Daisy

  13/01/2014

  Wat een leuke feitjes! Ik heb zelf ook altijd het idee, dat wanneer mensen mijn teksten lezen, ze mij horen praten zoals ik echt klink. Al weet ik natuurlijk ook wel dat, dat niet zo is! :D

  Reply
 • Kim

  13/01/2014

  Hahah, geweldige feitjes!

  Reply
 • Judith

  13/01/2014

  Heerlijk om te lezen! Wat ben je toch een leuk mens!

  Reply
 • Miranda

  13/01/2014

  Wat een leuk artikel. Ik ben ook totaal geen ochtendmens, ik herken je verhaal helemaal.

  Reply
 • Miranda

  13/01/2014

  Wat een leuk artikel. Ik ben ook totaal geen ochtendmens, ik herken je verhaal helemaal.

  Reply
 • Nicool

  13/01/2014

  Haha geniale feiten, ik ben ook no way een ochtendmens ;)

  Reply
 • Josanne

  13/01/2014

  hahha leuk!

  Reply
 • Irma

  13/01/2014

  Hahahaha, deze artikelen vind ik altijd zo leuk om te lezen (:

  Reply
 • pamela

  13/01/2014

  heel erg leuk om te lezen:P!!!

  Reply
 • Deb

  13/01/2014

  Leuke weetjes Pop! Mijn Pa noemde me vroeger altijd poppetje. Het heeft wel iets schattigs. Haarspray op je gezicht.. haha hoe verzin je het.. Ik vind je laatste foto trouwens echt geweldig! Ik vind ze allemaal super, maar deze springt eruit.. hoog model gehalte.. love it!

  Reply
 • Yu Fan

  13/01/2014

  Super leuke feiten om te lezen haha!

  Reply
 • Hahah superleuk om te lezen! Die laatste foto is prachtig btw, so gorgeous! Grappig dat je Pop genoemd werd/wordt; zo noem ik mijn lieve hondjes ook (ze zijn soms zo schattig dat ze ‘nep’ lijken hahah, dan noem ik ze Poppetjes, of Pop, of Poppehondjes)

  Reply
 • Nadia

  13/01/2014

  Mijn bijnaam is Robijntje. Mijn 2e naam begint met een R en op twitter en youtube gebruik ik dat in mijn accountnaam NadiaaRB, iemand vroeg waar die R ook alweer voor stond en toen wist ze het opeens ‘Robijntje!’ dat klopt niet natuurlijk, maar daarna was dat wel mijn bijnaam. Haha

  Reply
 • Birte

  13/01/2014

  Mijn moeder noemt mij al zo lang ik me kan herinneren Jeanine. Geen idee waarom, maar het leverde tijdens mijn tienerjaren wel awkward momenten op af en toe ;-).

  Reply
 • Angelique

  13/01/2014

  ik blijf van je looks houden lady, geweldig stuk voor stuk en de weetjes zijn ook errug leuk! Je schrijfstijl is geweldig love it!

  Reply
 • LifeOfBun

  13/01/2014

  Jaa je gaat weer een stapje verder ^_^ dat vindik ook zo fantastisch bij dramatische make up. Altijd wel iets nieuws! Of toch meestal dan.

  Reply
 • Allissa

  13/01/2014

  Heerlijke feitjes haha.
  Ik vind je schrijftaal altijd heerlijk en die voice-over hoeft echt niet meer, ik hoor je het al lang zeggen!

  Reply
 • Gerrianne

  29/01/2014

  Jij je schrijfstijl veranderen, dat kan niet én dat mag niet én dat doe je niet, wieh! Bluh en ochtenden, terrible. Ik ga er dan laatste tijd sowieso niet meer vroeg uit, maar eerder – het was echt verschrikkelijk. Binnenkort moet het helaas wel weer, aangezien ik geen keus heb, haha! Nja, weer leuk om een boel weetjes over je te lezen én poppetje? Ha ha! En dat te veel willen doen, om gek van te worden, vooral als het niet lukt, but ya, that’s life!

  Reply

Geef een reactie