JUSTGURLYTHINGS Tumblr: Lange teennagels, humor en Miley Cyrus!

Het wereldwijde web staat vol met rare activiteiten, vreemde afbeeldingen en mysterieuze verhalen die door de medemens is verzonnen. Bizarre dingen ontstaan er, net zoals een buitengewone Tumblr van JustGurlyThings. Foute humor, gruwelijke grappen en nogmaals heel bizar..

justgurlythings

Toen ik dit las, dacht ik: „Hier moet een artikel over komen.” Nu ik verder rond ben gaan zwerven zal ik er vast spijt van krijgen, maar hey! No regrets. Soms moet je genialiteit delen met de massa. Gebruik het bloed van je vijanden als oogschaduw. You gonna look FAB and bloody, but FAB!

justgurlythings

Vraag mij niet af waarom, maar dit deed mij op één of andere manier aan Twilight denken. Luguber hé? Maar ergens zo hilarisch. Hoe komt iemand daarop? Oké, als er alcohol in het spel is, I get it, maar still.. dafuq?

justgurlythings

Met je liefdesproblemen, relatieadvies en alle andere romantische gebeurtenissen kan je terecht bij onze geweldige love doctor, namelijk Taylor Swift. De dame herself heeft de meerderheid van Hollywood al gehad, maakt regelmatig een hatelijk nummer of haar ex, maar is en blijft er prachtig uitzien. haar muziek? Not mah thang.  

justgurlythings

HAHAHAHA! Waarom is dit zo grappig? Misschien kan je zijn oog uitsnijden en heb je de gouden snaai. Oh, stop. Daar staat een celstraf op, wat inhoud dat het verboden is in Nederland.

justgurlythings

Gokken is verslavend, vooral als je aan de winnende hand bent. Denk je goed te zijn, heb je helemaal je reis al geboekt onder de tafel met je smartphone en denk je baas te zijn door oma in te zetten. Ja, je zet haar in als geld. En je verliest. Zo slecht, haha!

justgurlythings

Ik durf te wedden dat je voor gym zal gaan slagen met de twerkende bewegingen van de geweldige zangeres, maar de muziekleraar zal minder blij met je zijn. Tenzij je op de muziek mee beweegt. Voel je de beat? GURL, 10+!

justgurlythings

Regelmatig in de special effects makeup met nepbloed. Het ziet er altijd echt uit, maar met menselijk bloed denk ik nog wel een stukje realistischer. Nu is de vraag, wat zou ik de volgende keer gebruiken? Ik denk dat ik spontaan mijn ingewanden uit zou kotsen. Happy halloween.. ahm.

justgurlythings

Als meerdere keren heb ik mensen gespot die zaten te snoepen van hun overledenen. Bij een aflevering van ‚My Weird Addiction’ was een vrouw die samen met haar man at en ook haar man op at. Ze liet er ooit een snackie invallen en at het op, sindsdien ging haar verslaving van start. Best nom dus. Maar babypoeder? Wel bezuinigend.

9 justgurlythings

HAHA! De volgende keer als iemand pasta voor je klaarmaakt en je voelt wat knarsen, weet jij vanaf nu af aan wat je is voorgeschoteld. Niet zeuren als diegene van te voren nog een lekkere douche heeft genomen. Verfrissend en altijd lekker zo’n bite.

justgurlythings

Eh gurl, niet zo hard denken. Ik hoor gewoon je hersenen kraken: ‚Doen mensen dit echt?” Op stage voerde ik altijd manicures uit – ya knaw bared andzeuw. – met de nagelschaar, anders ging het niet, knipte ik de nagels. Een dikke laag zat daaronder, waardoor ik er nauwelijks doorheen kwam. Observerend naar de bewoners spotte ik de vrouw die dit inderdaad deed. Ja, men doet dit.

justgurlythings

Happens to me all the time, gelukkig kan ik nog net naar de toilet rennen. Als je zo hard lacht, weet je dat je een topavond hebt. De tranen rollen over je wangen en je stem raakt beschadigd. Goede tijden.

justgurlythings

Alsof je een avondje uitgaat. Maar again.. DAFUQ?!

justgurlythings

Dat is best vies. Te ziek voor woorden. Niet eens dat er lijken liggen, maar dat de verrottende geur – believe me, I know it – van lijken wordt overstemd door de zwetende mannenkleedkamer. Wie kent de geur trouwens niet van de middelbare school? JUK.

justgurlythings

Deze vond ik niet superbijzonder. Maar die staartjes. HAHAH, DIE STAARTJES! Looks fab btw. Zijn haar glanst ook mooi, maar die staartjes!

justgurlythings

Je maakte ze voor moederdag, boekenleggers of stropdassen voor vaderdag, maar de macaroni kettingen en armbanden vergeet niemand. Weet je hoe veel kettingen die kleine knapen maken? Duizenden. Kortom, grote bestellingen kunnen ook worden gedaan.

justgurlythings

Veel bloederige verhalen op de vrouwelijke Tumblr. Zelf heb ik mijn haar geverfd met het blauwe bloed van de Koningen. Ja, zelf ben ik een Koning. Oh. Dus ik heb met een familielid zijn/haar bloed mijn lokken geverfd? Looks fierce.

justgurlythings

Oké, beken maar jongens. Je haar onder een petje verbergen, omdat je een bad hair day hebt of dat je gewoon een vette kop hebt, we kennen het allemaal! Bloemenkrans erin en je verbergt de boel.

justgurlythings

Je bent weleens aardig tegen iemand die je niet mag, kortom je bent je alibi al aan het versterken. „Whut? Vermoord? NIET?! Door wie?” Ondertussen denk je: „Die bitch, die.” 

justgurlythings

HAHAHA. Wait whut? Hoe de bok verzinnen zij dat? Dan ga je door de versnipperaar.

justgurlythings

Toch nog wat beauty-gerelateerde foto’s! Lange teennagels die bijna de voorkant van je heels doorboren, ge-wel-dig. Nailart erop, hele schelpen en diamanten, prachtig! Hilarische foto’s en dit is pas een kleine selectie van de Tumblr. Check it out!

Kon jij de Tumblr al? En welke is jouw favoriet?


19 Comments

 • Joyce

  17/01/2014

  Wauw – geniaal weer :’)

  Reply
 • Laura

  17/01/2014

  Whahaha, wat geweldig allemaal! ;) Hoe is het allemaal verzonnen?! Ik ga zeker even een kijkje nemen! :)

  Reply
 • Anneloes

  17/01/2014

  Hahahaha nice! Ik kende sommige plaatjes wel al omdat die toevallig op twitter ofzo langs zijn gekomen, maar lang niet allemaal. Ik ga zeker eens langs op de tumblr! Leuk!

  Reply
 • femketje

  17/01/2014

  haha geweldig XD

  Reply
 • Eline

  17/01/2014

  Hahahaha, echt heerlijk dit! Supergrappig!

  Reply
 • Yvonne

  17/01/2014

  Sommige dingen zijn wel freaky idd. Ik denk wel vaker, hoe komen mensen daarop, hoe beDENKEN ze het? Maar ben toch wel nieuwsgierig geworden en ga vast nog wel ff n kijkje nemen;)

  Reply
 • martina

  17/01/2014

  sommige dingen zijn echt bleh!!!!!!! wil weer een originele post!

  Reply
  • martina

   17/01/2014

   ik bedoel: WEL weer een originele post dit! haha

   Reply
 • rosita

  17/01/2014

  Ik kende dit nog niet maar is inderdaad typisch iets voor jou om hierover te schrijven. Hilarisch was het zeker!

  Reply
 • Kaylani

  17/01/2014

  Bhahaha hier had ik nog nooit van gehoord! Staan me toch wat bizarre en epic dingen tussen!

  Reply
 • Yu Fan

  17/01/2014

  Ah super leuk! Ik vind zo’n plaatjes altijd leuk!

  Reply
 • Judith

  17/01/2014

  Haha wtf hoe bedenken mensen sommige van deze dingen?!

  Reply
 • Linda

  17/01/2014

  Bij die enalaatste moet ik denken aan Lost, maar verder vind ik het maar luguber die plaatjes.

  Reply
 • Mirjam

  18/01/2014

  OMHG die staartjes! Haha, en sommige dingen zijn echt walgelijk maar blijkbaar zijn er echt mensen die hierover nadenken haha ;) en het is vermakelijk.

  Reply
 • Marloes

  18/01/2014

  Haha! Ik kende het nog niet. Very entertaining!

  Reply
 • Irma

  18/01/2014

  Hahaha, genius!
  Maar sommige zijn wel een beetje creepy :|

  Reply
 • Melissa

  19/01/2014

  Whahaa, het is gewoon creepy!

  Reply
 • Evelien

  19/01/2014

  Hahahahaha geniaaal <3 Ik ga die Tumblr echt even opslaan, zoveel beter dan de oorspronkelijke just girly things!

  Reply
 • Lotje

  20/01/2014

  Hahaha o my god! Hoe verzin je het x

  Reply

Geef een reactie