Voornemens van december 2013 behaald?!

Het maken van lijstjes ben ik goed in, ook het vooruit plannen van verschillende zaken, maar het uitvoeren daarvan is het moeilijkst. Is dat niet altijd zo? Maar hey, zo gezegd, zo gedaan. De December bucketlist was al snel een feit. Kleine items die makkelijk te behalen waren, maar is het mij uiteindelijk wel gelukt?

large-1

Zelf werd ik geïnformeerd door een subscriber op YouTube dat ik bijna op de 1000 abonnees at. WHUT?! Bijna 1000?! Bijna 1000! Wauw, bijna 1000 gekken die op mijn hebben geabonneerd. Hoe vet is dat? Ik wilde graag voor het uiteinde van het jaar de 1000ste abonnee binnen halen en hoe! Dankzij al jullie hulp zit ik al op maar liefst 1.057 subscribers. YAAAAY! Dankjewel, ik ben je zo ontzettend dankbaar. Dank jullie wel, ik kan je wel zoenen! Moeha!

large

Genieten van de decembermaand? Ehm. Ja. nou. Ja, misschien niet helemaal gelukt. Ik was zo druk met stage, het bijhouden van mijn blog, nog ditjes en datjes, rennen vliegen en hollen. Dat zegt niet dat ik geen heerlijke feestdagen heb gehad, maar volgend jaar wil ik gewoon mijn decembermaand rustig beleven. Op zijn gemak en ook echt alles meemaken en lekker rotten in de kerstsfeer.

Schermafbeelding 2014-01-20 om 03.47.16

De kerstoutfit vinden voor de kerstdagen. Wie had dat ooit gedacht? Zelf ben ik al jaren opzoek naar de glitterdress die overdressed is. Maar gurl, deze knaap vond hem bij DressesOnly. Pailletten all over the place en in het goud. Alsof mijn droom uitkwam!

Schermafbeelding 2014-01-20 om 03.47.28

Haha, met make-up kan ik mij redelijk redden, maar als op inpakken aankomt. Berg je maar, want het ductape kwam er nog net niet aan te pas. Het jaar van 2013 wilde ik leren inpakken en ik moet zeggen: „Missie geslaagd!” Het inpakken gaat gemakkelijker, is wat strakker en sierlijker!

large-2

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best goed voor elkaar heb gekregen! Ondanks alle drukte en gekte om mij heen in verband met de stageperiode enzovoort is het uitstekend verlopen. Dé jurk binnengehaald, geweldige feestdagen gehad, leren inpakken als een baas en 1000 subscribers! LIEFDE!

Heb jij je voornemens van 2013 behaald?


13 Comments

 • Queenies

  20/01/2014

  JEEEJ super goed gedaan!

  Reply
 • Laura

  20/01/2014

  Super leuk! Goed gedaan! :)

  Reply
 • Anneloes

  20/01/2014

  Superfijn dat de meeste voornemens gelukt zijn (behalve de rustige decembermaand dan)! Mijn voornemens zijn niet helemaal geworden zoals ik zou willen geloof ik. Achja, nieuw jaar, nieuwe kansen!

  Reply
 • Kjoetness

  20/01/2014

  Waw proficiat met zoveel abonnees! Die jurk ziet er echt geweldig uit. :)

  Reply
 • Evelien

  20/01/2014

  Wauw, gefeliciteerd met het aantal abonnees! Ik had vorig jaar geen voornemens. Oh wacht wel, eentje, namelijk stoppen met roken! En dat is GELUKT =D

  Reply
 • Jildou

  20/01/2014

  Je jurk was echt geweldig! Staat je amazing!

  Reply
 • Arletta

  20/01/2014

  Leuk om te zien, ik was ook een drama met inpakken, totdat ik bij de etos ging werken, binnen een maand kon ik strak inpakken :D
  xx

  Reply
 • Irma

  20/01/2014

  Pretty dress!
  Je zus ziet er ook mooi uit in haar jurk!

  Reply
 • Kim

  20/01/2014

  Super! En leuke jurk!

  Reply
 • Juudith

  20/01/2014

  goed dat je ze allemaal behaald hebt! ik vind je glitterjurk echt zo naisee!!

  Reply
 • pretty beauty land

  20/01/2014

  gefeliciteerd met zoveel subscribers! Wauw!

  Reply
 • debby

  20/01/2014

  Wat leuk om te lezen. Om eerlijk te zijn ben ik 2013 niet gestart met goede voornemens :)

  Reply
 • Birte

  20/01/2014

  Die gouden jurk: héérlijk!

  Reply

Geef een reactie