Oceane Makeupremoverpen.

Oefening baar kunst zeggen ze, maar soms heb je gewoon een offday. Je eyeliner lukt niet, mascara op je oogleden en het regent oogschaduw op je jukbeenderen. Hurray voor de wattenstaafjes die ook altijd op zijn, maar daarvoor hebben wij nu de Makeupremoverpen!

1 MAKEUPREMOVERPEN

 

2 MAKEUPREMOVERPEN

Ja, je hoorde het goed. Een pen die je make-up doet verwijderen, de kleine foutjes dan. Als je een verkeerde kleur oogschaduw aanbrengt, ben je nog steeds fucked. Een eyeliner lichtjes bijwerken is een oplossing volgens de pen. Schoonheidsfoutjes kun je binnen een handomdraai corrigeren met de pen. Sounds good right?

3 MAKEUPREMOVERPEN

4 MAKEUPREMOVERPEN

Op de verpakking wordt duidelijk vermeld dat het niet geschikt is voor wondjes en andere ongewenste praktijken op het gezicht. Dat klopt. Heb je een vrij gevoelige huid? Dan kun je al snel tegen het plafond zitten. Zelf had ik nogal last van een ruwe en gevoelige spot bij mijn oog na het gebruik van de pan.

5 MAKEUPREMOVERPEN

6 MAKEUPREMOVER

Bij de Makeupremoverpen worden vier stokjes geleverd. Eentje bevindt zich al in de pen, waardoor je hem meteen kunt gebruiken, omdat deze zich al vol heeft gezogen met de remover. Dan heb je nog drie reserves. Helaas worden ze wel snel vies, maar als je er met een tissue overheen gaat, haal je de overtollige make-upresten er vanaf.

7 MAKEUPREMOVER

8 MAKEUPREMOVER

Uitgeschoten met mijn winged eyeliner, kortom een goed excuus om het te gaan bijschaven met de make-up remover ben. Met enkele vegen wis je de eyeliner als het ware weg. Hoe moeilijk je eyeliner te verwijderen is, hoe stroever het ook met de pen zal gaan. Droog het vervolgens na, omdat je anders niet opnieuw eroverheen kan, vanwege de oliën die erin de stift zitten verwerkt.

9 MAKEUPREMOVER

Het is ideaal als je regelmatig aan het klungelen bent met doekjes en wattenstaafjes, want het is echt met een aantal keren vegen weg. Alleen niet supergeschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen, althans dat is bij mij zo. Natuurlijk heb ik een probleemhuid, wat altijd ellendig is. Daarnaast haal ik hem ook regelmatig langs mijn lipstick, hoe strakker, hoe beter! Een must have? Na, niet echt, maar ideaal als je niet overweg kan met wattenstaafjes.

De Oceane Makeupremoverpen ($5,40) is moeilijk verkrijgbaar, want ik spotte dat je hem via de GLOSSYBOX kan kopen, maar dan kom je op een andere website terecht. Daarnaast heeft ELF hem ook in bezit + proefdiervrij en dat voor zo’n $3.

Heb jij een Makeupremoverpen en wat is jouw mening?


12 Comments

 • Laura

  24/01/2014

  Wat handig! Ik heb alleen wel altijd wattenstaafjes in huis en dat vind ik eigenlijk ook prima werken. ;)

  Reply
 • Kjoetness

  24/01/2014

  Geef mij maar wattenstaafjes!
  Mijn huid is zo gevoelig!
  Dat ding is ook na 1 keer vies lijkt me…
  :)

  Reply
 • Kimberly

  24/01/2014

  Wat een leuk product zeg! En super dat het ook werkt, handig om mee te nemen in je tas :D

  Reply
 • Tjuly

  24/01/2014

  Vervelend dat hij zo agessief is… :(

  Reply
 • femketje

  24/01/2014

  lijkt me best handig, maar een wattenstaafje does the job for me XD

  Reply
 • Sophie

  24/01/2014

  Ik vond hem zelf niet fijn; hij is zo hard en het deed best zeer aan mijn ogen, haha ^^

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  24/01/2014

  Ik heb vroeger zo’n pen gehad met nagellak remover maar een makeup remover heb ik nog niet geprobeerd. Kan wel handig zijn.

  Reply
 • Miranda

  24/01/2014

  Ik vind wattenstaafjes echt ideaal voor het bijwerken van mijn make-up.

  Reply
 • Kiss & Make-upk

  24/01/2014

  Ghoh, het lijkt me wel handig, maar uiteindelijk werkt een wattenstaafje met wat make-up remover ook wel eh, dus ik denk niet dat ik me dit zou aanschaffen.

  Reply
 • Manon

  24/01/2014

  nog nooit van gehoord maar het lijkt me wel handig!

  Reply
 • Anne Solveig

  24/01/2014

  Ik heb ‘m ook! Maar hij vlekt wel wat vind ik :(

  Reply
 • Juudith

  25/01/2014

  klinkt handyy maar niet zo handyy dat het niet zo handyy is bij een gevoelige huid.. ik hou het wel bij mijn wattenstaaffies ghehe

  Reply

Geef een reactie