Go crazy, because it’s today..

Mijn stage zit erop, gisteren had ik mijn laatste stage dag. Vandaag is het Nationale Tegenovergestelde dag. YAAAAY! Verbreek die sleur, doe eens lekker gek en zet je wekker niet. Is het een werkdag? Meld je ziek. YALA. Oké, doe dat niet. Of wel, maar dan heb je het niet van mij..

large-4

Ga eerst lunchen, voordat je gaat ontbijten. Neem geen hagelslag op je brood, maar gooi die goddelijke chocoladevlokken door je pap heen. Thee? Drink koffie? Wow, kijk je nou eens op het randje leven!

large-3

Uitslapen als een baas, doe je dat altijd? Sta dan eens vroeg op of slaap gewoon drie uur langer uit dan dat je normaal zou doen. Of slaap gewoon niet? YOLO! Doe middagdutjes, blijf een hele dag in bed – zonde van je dag btw, maar het zijn allemaal oplossingen om het tegenovergestelde te doen.

large-4

Een dagje uit je comfort zone, moet kunnen toch? Ga je elke zaterdag uit? Blijf een keertje thuis. Zit je altijd thuis? Wat doe je nog hier? Feest alsof je leven er vanaf hangt. Drink drie keer zoveel – comazuipers zijn niet hip – maar je kunt wel een keer gek doen en een heerlijk cocktailtje nemen. Je hebt ook alcoholvrije cocktails!

large-2

Doe je op de zaterdag niet veel? Vandaag wel! Een uitstapje naar een dierentuin, een pretpark of naar een vriend/vriendin toe om gezellig een babbeltje te maken. Een dagje gamen of je mooi maken voor de avond van je leven.

large-5

Ook voor je make-up is het vandaag de Nationale Tegenovergestelde dag! Groen met gele oogschaduw – GO PACK GO! – donkere lippen of misschien draag je alleen maar neutrale tinten of lipglosses, ga eens voor een rode lipstick. Gebruik glitters, smokey eyes of draag een winged eyeliner!  Go crazy for once.

large-2

Doe eens lekker gek, want vandaag mag het! Combineer de raarste kleren en zeg dat de colorblocking trend weer helemaal in is in 2014. Draag een keer hakken, een rokje als je dat nooit doet en gebruik die speciale make-up of parfum voor de speciale gelegenheden. Dit wordt een fantastische dag!

Wat ga jij vandaag het tegenovergestelde doen?

Bron foto’s: Weheartit.com

13 Comments

 • Kim

  25/01/2014

  Dat enorm lang uitslapen is alvast gelukt :)

  Reply
 • Joyce

  25/01/2014

  Het uitslapen is helemaal goed gekomen en waar ik normaal op zaterdag geniet van avondjes uit blijf ik vandaag op de bank met mijn broeder, films en pokémonkaarten. Hoe goed kun je de zaterdag nog meer maken? Ohja! Vandaag voor mij geen fancy outfit maar een neonroze trainingsbroek, gewoon omdat het kan :D

  Reply
 • Eline

  25/01/2014

  wat leuk geschreven zeg! ik had me gisteren al ziekgemeld omdat ik donderdag op stap ging in een andere stap haha

  Reply
 • Nadia

  25/01/2014

  Okee, ik hou mij hier al aan. Ik doe normaal niks aan school in het weekend, maarja, 13 examens komende week dus yeppp, ik ben aan de studie. Op zaterdag. mehhhh

  Reply
 • Martina

  25/01/2014

  Ik ben lekker saai, het is voor mij tot nu toe een gewone dag net als anders ;)

  Reply
 • Manon

  25/01/2014

  Vandaag heb ik geshopt en wat artikels gemaakt en als ik ontbijt gooi ik gewoon at hagelslag op mijn brood hoor!!!

  Reply
 • Yvonne

  25/01/2014

  Ehh ik heb alle was gedaan, wat ik normaal uitstel? Telt dat ook? Maar het is idd goed om soms eens uit je comfort zone te treden;)

  Reply
 • I scream beauty

  25/01/2014

  Haha wat grappig! JAmmer dat ik het nu pas lees!

  Reply
 • Juudith

  25/01/2014

  ooh.. als ik dit had geweten, was ik vanochtend in mijn bed blijven liggen en was ik niet naar het werk gegaan haha!

  Reply
 • Kjoetness

  25/01/2014

  Ik heb vandaag ongelooflijk veel gegeten terwijl ik al een paar weken oplet :)
  Maar als ik dit deze ochtend had gelezen had ik het nog veel gekker gemaakt en niks gekocht in plaats van wel vanalles te kopen *wink*wink*

  Reply
 • Irma

  26/01/2014

  Haha zondag is altijd mijn luie dag, maar ik ga wel zo wafels maken met rode vruchten ^^

  Reply
 • Birte

  26/01/2014

  Nationale Tegenovergestelde Dag? Nog nooit van gehoord, maar sounds verrrry good!

  Reply
 • Gerrianne

  29/01/2014

  Hahaha, hier heb ik serieus nog nooit van gehoord, maar wat klinkt het onwijs-geweldig-goed! Ik hou van ’t tegenovergestelde te doen. Soms een goed teken, maar soms ook niet. Eigenlijk mag het elke dag wel eens toch? Of nja, toch niet. HA, je hebt dit artikel leuk geschreven girl!

  Reply

Geef een reactie