OOTD: Christmas 2013!

AH! SCHIET OP. Wist je dat deze week de eerste maand van het jaar alweer om is? En ik moet nog steeds mijn favorieten van 2013 opnemen. Ik was ziek. Ik ben ziek. Computerproblemen. Kortom, een drukke start van het jaar, maar vandaag is het echt zo ver. Volgens mij eerder dan vorig jaar, namelijk mijn kerstoutfit!

1 CHRISTMASSS

Een langdurige zoektocht naar het glitterjurkje die eigenlijk niet eens uit glitters bestaat. Het zijn de prachtige pailletten die verdomd moeilijk zijn om te bemachtigen. Ik was zo desperate dat ik hem zelf wilde gaan maken. JAREN PLAN! Haren in de verf, make-up in de style van mijn jurkje en de mooiste schoenen evur.

yfty

Een huidkleurige panty, een korset die ervoor zorgde dat de pailletten gewoon netjes op zijn plek bleven zitten en de rest van mijn ingewanden kneusde en het jurkje kon worden aangetrokken. Een rits van boven tot aan de onderkant. Hooguit vijf tot acht cm van de onderkant. Damn gurl, een hele rits. Goede uitgesneden hals en lange mouwen voor de frissere dagen. Kort, maar ik leef op het randje.

4 CHRISTMASS

5 CHRISTMASSS

Een ring van de Six – een echte parel hé? – ik wil nog steeds zo’n ring. Alleen dan met een echte diamant en van zilver. Goud staat mij niet zo als het om sieraden gaat. Mijn verdere accessoires is van de Primark, namelijk de gouden clutch met fijne glitters.

6 CHRISTMAS

7 CHRISTMAS

De lokken werden gekruld, gestilde en getoupeerd, zodat de haarband in mijn haar kon worden geschoven. Doordat je haren in de roosjes gaan zitten van de haarband die ik in mijn haar schoof, bleef hij prima op zijn plek zitten. Mijn fullface make-up + uitleg kan je hier vinden.

2 CHRISTMAS

Panty – Actiooon, Korset – Ebay, Jurkje – DressesOnly, Clutch – Primark, haarband – Primark, ring – Six, gorgeous shoes – none.

Wat droeg jij met de kerstdagen?

33 thoughts on “OOTD: Christmas 2013!

  1. Wat een heerlijk jurkje meid. Ik droeg met de kerst, een spijkerbroek een oudje. Gezien monster pup nog graag hapt deed ik liever niet mijn jurkje aan van Nikkie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *