Filmpje: LIVECHAT 17 JULI 2013 MET SAM!

WOOOAAAAH! Wie had dat nou gedacht? Ikzelf niet. Eigenlijk niemand, dus iedereen is nu big gedafuqed, omdat de video ineens is gepubliceerd. Alsof het vandaag nog mooier kon – Super Bowl, you know! Helaas heeft hij niet alles opgenomen, maar gelukkig de 21 andere minuten waar Sam nog bij is ook! Check it oooout!

Schermafbeelding 2014-02-01 om 20.50.18

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De livechats waren in de zomervakantie echt uitmuntend. Natuurlijk alle andere ook, maar deze is nog van de zomervakantie, een week voor de 48 uur Challenge, dacht ik. Toen besloot ik de Challenge te gaan doen, nadat jullie hadden aangegeven dat het jullie leuk leek. Ik vind het zo jammer dat Sam er maar voor een klein deel opstaat, want bij haar werden enorm veel vragen gesteld en nu lijkt het net alsof dat niet zo was. Tijd om hem eens over te doen, of noh?! ZOMERVAKANTIE 2014 WEER?!

Was jij bij de livechat?


2 Comments

 • Anouk

  02/02/2014

  Je moet meer filmpjes maken met je zus is echt leuk

  Reply
 • Manon

  02/02/2014

  super leuk filmpje!

  Reply

Geef een reactie