LUSH Snow Fairy Showergel!

Als er op dit moment iets mijn favoriete product is, is het wel de engelachtige showergel van Lush. Het zoetige geurtje brengt mij terug naar de feestdagen van 2013, maar ook kom ik in de zevende hemel terecht en laat mij volop genieten van de ontspannende shower. Vegan, dierproefvrij en een onbeschrijfelijke geur. Check it out!

1 SNOW

2 SNOW

Zelf snapte ik nooit de hype rondom de limited edition producten van Lush. Alles is natuurlijk goddelijk voor het reukorgaan, maar was het de moeite waard? Thank god voor het fantastische event waar wij heerlijk ons gang konden gegaan. Even met je neus langs de grove stukken zeep, massagebars – je hebt die ook in Snow Fairy! – tot aan de showergels en daar bleef ik net hangen.

IMG_9606

Een lekkere fles die verkrijgbaar is in drie formaten, van 100g, tot 250g en zelfs 500g. Zelf ging ik voor de 250g, even testen of hij het waard was, maar niet te klein, want ik moet goed kunnen reflecteren. Ehm, juist’em. De geur verleidde mij en ik moest gewoon groter in slaan.

IMG_9607

Het is de nummer 1 van de winter collectie en ook één van Lush bestsellers! Het ruikt naar mierzoete suikerspinnen, maar de limited edition showergel maakt het niet overdone. Een vleugje framboos is ook te herkennen. Daarnaast is de hele badkamer begeven en kan je het zelfs op de overloop ruiken. MJHAM!

IMG_9608

Een goede druppel in de hand ter grootte van een twee euro munt of in de showerpuff en opschuimen maar! Het gaat gemakkelijk en meteen komen de aroma’s vrij. Je hebt er een nieuwe vriend bij. Geen uitgedroogde huid, maar een musk wolk die om je heen danst!

IMG_9612

Meerdere in huize Koning hebben ermee gedoucht en tot nu toe is zij allemansvriend! Bij sommige Lush zepen houd je een vrij ruwe huid over, maar niet bij de showergel die redelijk compact is van structuur, goed ruikt en natuurlijk dierproefvrij is.. YAAAAY!

IMG_9610

Volgend jaar – dit jaar dus – ga ik voor de 500g, want ik ben al bijna op de helft met mijn baby. Hoe erg is dat? Ik ontving hem met de kerstdagen, maar inmiddels heb ik er flink uit gedronken, lijkt het wel. Helaas alleen verkrijgbaar in de winter, maar haalbaar voor deze decembermaanden! De Lush Snow Fairy Showergel is in de winterperiode verkrijgbaar  bij Lush voor zo’n €13,95 per 250g!

Heb jij Snow Fairy weleens gehad? Of een andere showergel van Lush?


18 Comments

 • Daphne

  06/02/2014

  Deze lijkt me zo fijn! Helaas hebben we geen Lush waar ik woon, maar ik ga vandaag in Amsterdam voor het eerst iets kopen. Ik ga niet weg zonder een Lush-product, haha.

  Reply
 • Laura

  06/02/2014

  Oh, wat heerlijk! Ik hou van zoet dus dat zal wel goed zitten! Leuke achtergrond op je foto’s! ;)

  Reply
 • Lidewij

  06/02/2014

  Snow Fairy! :D ik wilde hem dit jaar ook kopen maar toen was hij alweer uitverkocht, en twee weken geleden won ik een pakketje waar hij in zat! Ik was zo blij ^^ nu ruik ik ook naar snoepjes als ik heb gedoucht! En zonder sles, dat valt me echt reuze mee van Lush!

  Reply
 • Sofie

  06/02/2014

  Deze showergel is geweldig! Ik snuffel er maar al te graag aan :)

  Reply
 • pretty beauty land

  06/02/2014

  de geur is zoooo heerlijk!

  Reply
 • Tjuly

  06/02/2014

  Deze staat op mn wishlist!

  Reply
 • Alyssa

  06/02/2014

  Hier heb ik al zoooooooveel goede dingen over gelezen! Ik word er steeds nieuwsgieriger naar.

  Reply
 • Marissa

  06/02/2014

  Hij is lekker hè. Ik heb hem zelf ook en het is echt heerlijk om mee te douchen.

  Reply
 • Gerrianne

  06/02/2014

  Oeeeeh, zoete geur- je ruikt het nog op de overloop én die roze kleur? Je hebt mij om Cynth! Je hoort er al zoveel over én dan nu jou enthousiasme, ik raak reuze nieuwsgierig!

  Reply
 • Irma

  06/02/2014

  Klinkt zo lekker!
  Ik heb hem nog nooit geroken, maar het klinkt echt hemels! (:

  Reply
 • Manon

  06/02/2014

  deze showergel lijkt me echt lekker ik heb er al veel over gehoord

  Reply
 • Ans

  06/02/2014

  Ik heb deze ook gekocht het ruikt naar die perendrups, hij is goddelijk ik doe er zuinig mee want het duurt nog even voor
  dat het weer te koop is.

  Reply
 • Hier ook al een Snowfairy-fan! Whoehoee, lang leve Lush! ;)

  Reply
 • Wendy

  06/02/2014

  I love Snow Fairy! Mijn absoluut favoriete douchegel van Lush!!

  Reply
 • robin

  06/02/2014

  ik heb hier laatst een sample van gehad en hij is zoooo zoet maar yummy *_*

  Reply
 • Linda

  06/02/2014

  Snow Fairy is zo lekkeeer ;D

  Reply
 • Marloes

  06/02/2014

  Klinkt goed! Lijkt me een heerlijke douchegel. Leuk je ontmoet te hebben vandaag Cynth!

  Reply
 • Renate

  07/02/2014

  Ik hoor hier altijd zo’n goede dingen over, dus ik ben er wel heel benieuwd naar nu! Ik zag ook tussen de ingrediënten dat er het stofje geloof ik niet in zit waar ik niet tegen kan, yay! dus ik ga zeker is kijken bij de lush producten!

  Reply

Geef een reactie