Denver Broncos Meets Cynthia!

Het is bijna een week geleden, maar tot nu toe gaat het nog goed met Cynth. Het footballseizoen is helaas voorbij, want vorige week was namelijk de Super Bowl, met maar liefst de 48ste editie. Broncos vs Seahawks. Mijn team voor de wedstrijd van het jaar? Guess what? Denver Broncos Meets Cynthia!

1 BRONCOS

Eventjes iets anders. Gurl, een simpele arcadeboog dat is nu niet van toepassing, want tijdens de epic game, worden de gekste dingen uitgevoerd. Een podium wordt binnen vijf minuten opgebouwd. Bruno Mars treed even op met de Peppers en een gemiddelde Amerikaan eet zo’n 1200 calorieën tijdens de SB. Whut?

2 BRONCOS

Primen is zelfs nu belangrijk, tijd voor de  Too Faced Shadow Insurance, wat Jumbo Pencil Milk van NYX, maar deze bracht ik aan met een angle brush van Sigma. Eerst het gehele ooglid en vervolgens trok ik een wing, zodat ik de punten kon verdelen. Invullen met de Tequila Sunrise van Sleek uit de Curacao palette en de basis bouwen voor Space van NYX. De basis bestond natuurlijk uit de Microshadow van de Make Up Store WHITE!

3-orange-e1343178399450

3 BRONCOS

Een nachtelijke kleur van NYX, Space! Het pigment mengde ik met een mixing medium van TheBodyNeeds, zodat deze vloeibaar werd. Rustig omlijnde ik alle oranje punten met de angle brush en vulde het onder het oog ook op met Space. Een winged eyeliner om de look wat af te maken. De punten connecten zowel in de binnenste als buitenste ooghoeken. Pupa Vamp! Mascara op de lashes net nadat ik ze had gekruld. Een longlasting oogpotlood van NYX op de waterlijn in een donkerblauwe kleur + een deppend laagje van Space!

4 BRONCOS

Ik wilde gewoon wat anders hebben en natuurlijk moesten de kleuren van het team terugkomen. Wit miste ik op mijn ogen, maar wel droeg ik een zwarte lens. Waarom? Because YALA. Daarnaast was het een zwarte dag, omdat de Seattle Seahawks namelijk Super Bowl Champion 2014 werden. Een verloren wedstrijd met een zure score, wat dat is, dat is niet eens Google-waardig.

5 BRONCOS

De witte lijnen moesten terugkomen in de lippen, vandaar weer opnieuw de witte basis met het Jumbo Pencil van NYX. Saai hé? Voegde een dot Space eraan toe, wat makkelijk aan te brengen was en een veeg Tequila Sunrise om de kleuren te combineren, tada! Oh, ik ging even badass doen en gebruikte Tequila Sunrise ook als lichte blush! Mijn wenkbrauwen vulde ik in met Space, gewoon voor het lekker variërende effect!

Ik vind het zo jammer dat het seizoen over is, want wat moet ik nu doen op de zondag? Zondagmiddag werd ik wakker, ging ik uitkijken naar de game, ging ik eten, opnieuw uitkijken naar de game, Rodgers foto’s bekijken, Tumblr bijhouden en football kijken. SLAPEN. En dan begon de week opnieuw. it’s over.. what to do?! Oké, positief blijven. Over enkele maanden is het weer zo ver, want in augustus begint de preseason.. YES!

Heb jij de Super Bowl gekeken? En voor welk team was jij?


20 Comments

 • Vera

  08/02/2014

  En weer zo’n awesome look! Jij bent gewoon te creatief Cynthia ;)

  Reply
 • Laura

  08/02/2014

  Wauw, geweldige look! En knap ook, wat een werk lijkt me dit! Ik heb het trouwens niet gekeken. ;)

  Reply
 • Sofie

  08/02/2014

  Wauw, dit is tof! Heel leuk en origineel weer :)

  Reply
 • Eline

  08/02/2014

  Wauw! Wat enorm gaaf en tof gedaan!!! Heel erg super!!

  Reply
 • Gerrianne

  08/02/2014

  Een heel verrassende look én I love it! Je hebt ’t weer geweldig gedaan én zoals Sofie zei: origineel. Dat is het!

  Reply
 • Daphne

  08/02/2014

  Wauw, echt mooi gedaan!

  Reply
 • Anne Solveig

  08/02/2014

  Cooool!

  Reply
 • Ceetje

  08/02/2014

  Dit is dus wat ik bedoelde toen ik je donderdag zag! Damn jij kan ook van alles een look maken :) Je Pepsi look vond ik trouwens ook echt super! Ik wil ook nog heel graag het milk potlood van NXY maar hij is steeds overal uitverkocht :(

  Reply
 • Wow, echt tof!

  Reply
 • femketje

  08/02/2014

  woah gaaf :D

  Reply
 • Mariska

  08/02/2014

  Echt super creatief weer! :D

  Reply
 • Irma

  08/02/2014

  Wow, I love this!
  Echt helemaal Broncos! (:

  Reply
 • Miranda

  08/02/2014

  Zo leuk om te zien hoe creatief jij elke keer weer bent. :D

  Reply
 • Renate

  08/02/2014

  Gave look! Ik hou persoonlijk meer van je andere looks haha – ik hou dan ook niet van football en de kleur combinatie is ook niet helemaal mijn ding, maar dat terzijde: ik vind het wel heel mooi gemaakt!

  Reply
 • Olga

  09/02/2014

  Qua originaliteit spring jij er telkens weer tussen uit!! Mooi

  Reply
 • Heel erg gewaagd maar daarom ook super tof!

  Reply
 • Melissa

  09/02/2014

  Oke, dat ziet er echt super gaaf uit!

  Reply
 • Lotje

  09/02/2014

  Heel leuk gedaan! X

  Reply
 • Juudith

  10/02/2014

  Naise gedaan! volgens mij zou m’n vriend zich doorschikken als ik er zo bijzat haha!

  Reply
 • Josephine

  13/02/2014

  AWESUME! Geweldig gaaf, love it :D

  Reply

Geef een reactie